bebcik Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 No i kolejna psina uciekła przed morbitalowa wetka :) jak ja lubię takie zakończenia.. :) Quote
agnieszka32 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Przez krótką chwilę miałam przyjemność poznać nowych "rodziców" Bandita - niezwykle sympatyczni ludzie.:lol: I oczywiście, już się wprosiłam na wizytę poadopcyjną :evil_lol: Quote
fioneczka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 no to ... BĄDŹ SZCZĘŚLIWY !! ... na zawsze Quote
ageralion Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Bandyta dostal od nowego Pana kaganiec w prezencie, bo nie do wszystkich ludzi na ulicy pala miloscia :mad: Po weekendzie Asia pokaze jak okielznac chlopaka :diabloti: Quote
fioneczka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 mi też się nie wszyscy podobają :mad: ale mąż mi kagańca nie kupił i u psychologa też nie byłam ;) Quote
ageralion Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 fioneczka napisał(a):mi też się nie wszyscy podobają :mad: ale mąż mi kagańca nie kupił i u psychologa też nie byłam ;) No to pora pomyslec nad namordnikiem :diabloti: Moj TZ juz tez rozwaza jeden dla mnie :angryy: A tak na serio, to Bandyta leci z zebami bez ostrzezenia. Nie lubi kobiet ok 50 i... dzieci :shake: Kaganiec narazie jak najbardziej wskazany, poki nie dowiedza sie jak takie zachowania zniwelowac. Poza tym Bandyta jest pieszczochem domowym :evil_lol: Quote
magdola Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 ageralion napisał(a):No to pora pomyslec nad namordnikiem :diabloti: Moj TZ juz tez rozwaza jeden dla mnie :angryy: A tak na serio, to Bandyta leci z zebami bez ostrzezenia. Nie lubi kobiet ok 50 i... dzieci :shake: Kaganiec narazie jak najbardziej wskazany, poki nie dowiedza sie jak takie zachowania zniwelowac. Poza tym Bandyta jest pieszczochem domowym :evil_lol: to dobrze i zle...;) Quote
ageralion Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Bandyta coraz smielej sobie poczyna i probuje w domu pokazac, ze to on jest gora... Mam nadzieje, ze nowych wlascicieli nie przerosnie sytuacja :shake: Quote
pinkmoon Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 To już by był gwóźdź do trumny po tym co się dzieje z Halo i Eni :( oby dali radę... Quote
ageralion Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Mam nowe wiesci z domku Bandyty :multi: "Bandit jeżeli chodzi o zdrowie to w 100% zdrowy, ma się dobrze. Mamy drobne poślizgi jeżeli chodzi o remonty itp. Jedyna uwaga to taka że warczy czasem na mnie jak głaszcze go po pysku i całuje, ale ozmawiałem z Asią i mówiła, że muszę go podporządkować. Na dzień dzisiejszy wykazuje znaczne postępy w zachowaniu. Pozrdrawiam serdecznie Karol" Quote
ageralion Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 agnieszka32 napisał(a):Bardzo się cieszę z tych wieści :multi: Ja tez, bo juz mam pierwsze oznaki siwizny przez tego psa :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 ageralion napisał(a):Ja tez, bo juz mam pierwsze oznaki siwizny przez tego psa :evil_lol: Eeee tam, ja osiwiałam już 10 lat temu i jakoś nikt tego nie zauważył ;) - nie zauważył, prawda?:razz::evil_lol: Quote
ageralion Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 agnieszka32 napisał(a):Eeee tam, ja osiwiałam już 10 lat temu i jakoś nikt tego nie zauważył ;) - nie zauważył, prawda?:razz::evil_lol: Wiesz zawsze jak sie spotykamy, to mam slonce w twarz :eviltong: Quote
ageralion Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Mam kolejne wiesci od Bandyty :multi: "Bandit jest grzeczny i kochany warczenie mu przeszlo ale musialem go steroryzowac pomoglo olalem go na pare dni sam w lache przyszedl jest cudownym latlerkiem :D hahaha. i co najwazniejsze przytyl bo te kosci jego mi na nerwy dzialaly niebawem wysle ci nowe fotki pozdrawiamy Karol Basia :*" Quote
agnieszka32 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ale się cieszę :loveu::multi::multi::multi: Jak widzę porady Asi bardzo pomogły - tak trzymać! Quote
ageralion Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 agnieszka32 napisał(a):Ale się cieszę :loveu::multi::multi::multi: Jak widzę porady Asi bardzo pomogły - tak trzymać! Tak, na poczatku nie mogli sie przelamac, zeby go nie pieszczochac, przeciez to ich skarbek ale widze, ze dali rade. Super :multi: Quote
ageralion Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Zobaczcie co mam :multi::multi::multi: Quote
agnieszka32 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Nareszcie widzę coś więcej niż droga, drzewa i niebo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: :cool3: Super, nasze słoneczko kochane :multi::loveu: Quote
ageralion Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 agnieszka32 napisał(a):Nareszcie widzę coś więcej niż droga, drzewa i niebo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: :cool3: Super, nasze słoneczko kochane :multi::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem co Ty masz za telefon ;) Tesknie za nim troszku :-( Quote
NiJaSe Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 przepraszam mamy tu takiego 4-o miesiecznego biedaka na łancuchu ,moze ktos z was moze wspomoc ? http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pom%C3%B3%C5%BC!-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc!!! Quote
Recommended Posts