Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
mi też się nie wszyscy podobają :mad: ale mąż mi kagańca nie kupił i u psychologa też nie byłam ;)

No to pora pomyslec nad namordnikiem :diabloti: Moj TZ juz tez rozwaza jeden dla mnie :angryy:

A tak na serio, to Bandyta leci z zebami bez ostrzezenia. Nie lubi kobiet ok 50 i... dzieci :shake: Kaganiec narazie jak najbardziej wskazany, poki nie dowiedza sie jak takie zachowania zniwelowac.

Poza tym Bandyta jest pieszczochem domowym :evil_lol:

Posted

ageralion napisał(a):
No to pora pomyslec nad namordnikiem :diabloti: Moj TZ juz tez rozwaza jeden dla mnie :angryy:

A tak na serio, to Bandyta leci z zebami bez ostrzezenia. Nie lubi kobiet ok 50 i... dzieci :shake: Kaganiec narazie jak najbardziej wskazany, poki nie dowiedza sie jak takie zachowania zniwelowac.

Poza tym Bandyta jest pieszczochem domowym :evil_lol:

to dobrze i zle...;)

Posted

Mam nowe wiesci z domku Bandyty :multi:

"Bandit jeżeli chodzi o zdrowie to w 100% zdrowy, ma się dobrze. Mamy drobne poślizgi jeżeli chodzi o remonty itp. Jedyna uwaga to taka że warczy czasem na mnie jak głaszcze go po pysku i całuje, ale ozmawiałem z Asią i mówiła, że muszę go podporządkować. Na dzień dzisiejszy wykazuje znaczne postępy w zachowaniu. Pozrdrawiam serdecznie Karol"

Posted

ageralion napisał(a):
Ja tez, bo juz mam pierwsze oznaki siwizny przez tego psa :evil_lol:

Eeee tam, ja osiwiałam już 10 lat temu i jakoś nikt tego nie zauważył ;) - nie zauważył, prawda?:razz::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Eeee tam, ja osiwiałam już 10 lat temu i jakoś nikt tego nie zauważył ;) - nie zauważył, prawda?:razz::evil_lol:

Wiesz zawsze jak sie spotykamy, to mam slonce w twarz :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Mam kolejne wiesci od Bandyty :multi:

"Bandit jest grzeczny i kochany warczenie mu przeszlo ale musialem go steroryzowac pomoglo olalem go na pare dni sam w lache przyszedl jest cudownym latlerkiem :D hahaha. i co najwazniejsze przytyl bo te kosci jego mi na nerwy dzialaly niebawem wysle ci nowe fotki pozdrawiamy Karol Basia :*"

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ale się cieszę :loveu::multi::multi::multi:

Jak widzę porady Asi bardzo pomogły - tak trzymać!

Tak, na poczatku nie mogli sie przelamac, zeby go nie pieszczochac, przeciez to ich skarbek ale widze, ze dali rade. Super :multi:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Nareszcie widzę coś więcej niż droga, drzewa i niebo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: :cool3:

Super, nasze słoneczko kochane :multi::loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem co Ty masz za telefon ;) Tesknie za nim troszku :-(