ageralion Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Dzisiaj przesiedzialm pol dnia z Karolem na telefonie :evil_lol: Nasz Bandytek jest przekochany poprostu. Poznal mnie przez telefon, jak uslyszal moj glos to cala komorke wylizal :loveu: Ogolnie w domu jest grzeczniutki i uwaga uwaga!! mieszka z kotem :evil_lol: Na poczatku bylo roznie miedzy nimi ale teraz jedza z jednej miski :roll: Karol znalazl na niego sposob. Jak lobuz rozrabia, to dostaje kaganiec na pysk, wtedy z asta robi sie ratlerek :diabloti: Nasz pieknis zostal puszczony w lesie bez smyczki (juz miesiac minal, ale szybko zlecialo...) zobaczyl sarne i w dluga za nia ale na komende pieknie wrocil do Karola :loveu: Wsrod ludzi chodzi wylacznie w kagancu i na smyczy, wola nie ryzykowac, bo Bandyta niewiadomo czemu nie przepada za okolicznymi "wiesniakami" :niewiem: Dzisiaj lowili ryby, bo maja rzeke kilka metrow od domu i staw poniemiecki z 10 gatunkami ryb... dla mnie bomba :cool3: Dobra ja tu gadu gadu a foteczki czekaja :eviltong: Dzisiejsze rybki To poniemieckie jeziorko Chyba widzialam kotecka... ...tak, widzialam kotecka :evil_lol: I filmik :cool3: [video=youtube;joqzKoivzX4]http://www.youtube.com/watch?v=joqzKoivzX4[/video] Quote
ageralion Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Aha zapomnialam dopisac. Karol szuka towazyszki dla Bandita, mlodej suni bullteriera (jego ukochana rasa, amstaffy to milosc Basi). Nie obila sie Wam o uszy odpowednia sunka? Quote
agnieszka32 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ale wspaniałe wiadomości!! Ale proszę, niech uważają z tym spuszczaniem ze smyczy w lesie - nawet najlepiej wyszkolony i odwoływalny pies może nie wrócić na zawołanie, gdy pobiegnie za sarną... Wiem coś o tym :( A miesiąc to naprawdę niewiele... Quote
ageralion Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='agnieszka32']Ale wspaniałe wiadomości!! Ale proszę, niech uważają z tym spuszczaniem ze smyczy w lesie - nawet najlepiej wyszkolony i odwoływalny pies może nie wrócić na zawołanie, gdy pobiegnie za sarną... Wiem coś o tym :( A miesiąc to naprawdę niewiele...[/QUOTE] Oni uwazaja ale nie maja ogrodzonych miejsc, gdzie Bandyta moglby sie swobodnie wyszalec. Karol dzisiaj kilka razy wspominal, ze bardzo go kochaja i dziekowal za tak wspanialego psa. Nie pozwola, zeby stala mu sie krzywda :) Quote
agaga21 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 może tu znajda sunię bullkę: http://www.bull-bazarek.yum.pl/index.php Quote
ageralion Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='agaga21']może tu znajda sunię bullkę: http://www.bull-bazarek.yum.pl/index.php Dzieki :loveu: Zaraz wysle im ankiete... Quote
agnieszka32 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='ageralion']Oni uwazaja ale nie maja ogrodzonych miejsc, gdzie Bandyta moglby sie swobodnie wyszalec. Karol dzisiaj kilka razy wspominal, ze bardzo go kochaja i dziekowal za tak wspanialego psa. Nie pozwola, zeby stala mu sie krzywda :)[/QUOTE] Marta, ja wiem, że oni go kochają, to widać :) Ja rozumiem, że pies musi się wybiegać, ale nie w lesie bez linki... Ja to piszę tylko w trosce o bezpieczeństwo Bandita ;) Jeśli możesz, poproś ich o podanie adresu, zamówię im 20 metrową linkę, pies będzie wybiegany i bezpieczny ;) Aaa, i niech mu też adresówkę do obroży przyczepią, też mogę zamówić ;) Quote
agaga21 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 zgadzam sie z agnieszką w 100%. to duże ryzyko puszczać psa po miesiącu...tym bardziej bez adresówki, jeśli jej nie ma. Quote
ageralion Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Ok przekaze im wasze uwagi :) A o adresowce nie rozmawialismy, wiec nie wiem czy ja ma czy nie... Quote
ageralion Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Nareszcie Karolowi internet zalapal i udalo mu sie wyslac filmiki :multi: Oczy mi sie spocily na pierwszym ale drugi poprawil mi humor :evil_lol: [video=youtube;CfPANVMmxpU]http://www.youtube.com/watch?v=CfPANVMmxpU[/video] [video=youtube;VY5hQfgx1eA]http://www.youtube.com/watch?v=VY5hQfgx1eA[/video] Quote
agnieszka32 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jaki on jest szczęśliwy, jaki radosny!!! :multi::multi::multi::loveu: Ale się uśmiałam z tej gumy :evil_lol: Quote
pinkmoon Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Pierwszy filmik rewelacja, jeszcze z narratorem z offu :D Niuniek cudownie wygląda, szczęśliwy, roześmiany i wyluzowany... i to jest ten agresywny, dziki pies - cukiereczek :loveu: Quote
ageralion Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 xmartix napisał(a):zapisuję się Zapraszam do lektury :) Sluchajcie, zaczelismy z Karolem szukac towarzyszki bulinki dla Bandyty i zobaczcie jaka piekna sunia trafila do xmatrix :loveu: Moze to akurat bedzie ta? :cool3: Quote
agaga21 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 a mi sie wydaje ze ta sunia to troszke za szybko...:shake: niech najpierw lepiej bandita poznają, niech się pies ma szansę pokazać ze swojej prawdziwej strony. wiadomo, że psy dopiero po kilku tygodniach często zaczynają w nowym domu być sobą. Quote
ageralion Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 agaga21 napisał(a):a mi sie wydaje ze ta sunia to troszke za szybko...:shake: niech najpierw lepiej bandita poznają, niech się pies ma szansę pokazać ze swojej prawdziwej strony. wiadomo, że psy dopiero po kilku tygodniach często zaczynają w nowym domu być sobą. No ja tez sie nastawiam na dluzsze szukanie, bo ta sunia raczej zostanie na stale w DT :) Jest przeslodka... Quote
bull-gang Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Filmiki cudowne choc ostatni napewno troszke bolesny:) bandit jeszcze miekkiego pyska nie ma ale jak widac z czasem. ;) swietnie trafil. super ze problemy minely Quote
ageralion Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 bull-gang napisał(a):Filmiki cudowne choc ostatni napewno troszke bolesny:) bandit jeszcze miekkiego pyska nie ma ale jak widac z czasem. ;) swietnie trafil. super ze problemy minely Asiu witamy na dogomani :) Ciesze sie, ze sledzisz losy swojego chrzesniaka ;) Dzisiaj sie dowiedzialam, ze Bandyta zaczyna sie wyciszac, nie wiem moze hormony po kastracji sie uspokajaja i zaczyna powoli zachecac psy do zabawy. Karol robi to wszysko powoli i ostroznie, bo jak sie jakis kudlacz napnie i zaczyna szczekac, to Bandyte nerwy ponosza i nie pozostaje dluzny. Quote
bull-gang Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 przypuszczam ze odszczekiwac sie bedzie . chyba ze juz z wiekiem sie wyciszy. puki co to typowy samiec a e bez jajek . no coz :) wazne zeby karol nauczyl sie go wyciszac i kierowac uwage na cos innego. Coby nie bylo ja jestem dobrej mysli:) chyba lepiej nasz bandyta trafic nie mogl:) Quote
ageralion Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Oby wiecej takich domkow i zycie stanie sie piekne :) Ja sie juz nie mogbe doczekac konca wakacji, kiedy prawdopodobnie bede mogbla osobiscie wymiziac Bandyte :multi: No ale sie nie podniecam narazie, bo mi zylka pierdzaca peknie :eviltong: Za to macie prezenta :cool3: Kocham dostawac takie mmsy :loveu: Quote
magdola Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 ageralion napisał(a):Oby wiecej takich domkow i zycie stanie sie piekne :) Ja sie juz nie mogbe doczekac konca wakacji, kiedy prawdopodobnie bede mogbla osobiscie wymiziac Bandyte :multi: No ale sie nie podniecam narazie, bo mi zylka pierdzaca peknie :eviltong: Za to macie prezenta :cool3: Kocham dostawac takie mmsy :loveu: buhahaaha.... Quote
dusje Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Czesc Wszystkim :lol: Wydarzyla sie ciekawa rzecz ;byly pan Bandyty zadzwonil do mnie przez pomylke i juz sie chcial wylaczyc alem se go przytrzymala na drutach :evil_lol: Okazuje sie, ze gosc jest Szkotem / podobno/, widocznie musi sie obracac w miedzyn. towarzystwie bo za te glosy w tle, w egzotycznym jezyku dam glowe. Niewazne. Pytalam goscia w jakim jezyku przemawial do psa i powiedzial, ze po polsku byly kontakty :evil_lol: Gosc uprzejmie wyjasnil, ze gdyby byly jeszcze jakies pytania odnosnie psa, to mam dzwonic. No to tyle. Pozdrawiam. Trzymaj sie Bandyto :multi: Quote
ageralion Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 To jaj juz nic nie rozumiem. Holendersko - Turecki Szkot wydawal polecenia psu po polsku???? :-o:evil_lol: Quote
Recommended Posts