dusje Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 ageralion napisał(a):To jaj juz nic nie rozumiem. Holendersko - Turecki Szkot wydawal polecenia psu po polsku???? :-o:evil_lol: Moze byc, bo on z Polka mial/ma cus wspolnego Quote
xmartix Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Bulinka Baila jest do adopcji, proszę o kontakt: 726714598 jeżeli chcecie ją adoptować :) Quote
ageralion Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='xmartix']Bulinka Baila jest do adopcji, proszę o kontakt: 726714598 jeżeli chcecie ją adoptować :) Juz im przekazuje Twoj numer telefonu :) Trzymam kciukasy, zeby to byl ten jej jedyny wymarzony domek. Aha upewnie sie tylko... jak Baila reaguje na koty? Nie probuje ich kilim? Quote
xmartix Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 hmm pomyślę nad tym jak to zrobić, bo kota nie mam no i sterylka jej jeszcze - nad tym też trzeba pomyśleć Quote
ageralion Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 xmartix napisał(a):hmm pomyślę nad tym jak to zrobić, bo kota nie mam no i sterylka jej jeszcze - nad tym też trzeba pomyśleć Gdzies w poblizu sie jakies nie kreca? Szkoda ze na ktoryms ze spacerow nie pojawil sie jakos kudlaczek :( O sterylce trzeba pomyslec obowiazkowo. Moze by poprosic w sterylkowej skarbonce, poki nie ma kolejki? Bo rozumiem, ze Baila bedzie mogla spokojnie dojsc do siebie pod Twoja troskliwa opieka? :) Quote
xmartix Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 jej sterylka będzie za miesiąc, nie wiem czy to nie za długo, bo jej u mnie nie jest najlepiej... bo nie ma porządnych spacerów codziennie Quote
ageralion Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 xmartix napisał(a):jej sterylka będzie za miesiąc, nie wiem czy to nie za długo, bo jej u mnie nie jest najlepiej... bo nie ma porządnych spacerów codziennie Sytuacja u nich wyglada tak, zee Bandyta jest wykastrowany, wiec z jego strony zagrozienia nie ma, ale Karol z Basia martwia sie raczej o okoloczne wioskowe burki, bo wiadomo jak to na wioskach wyglada gdy suka ma cieczke. Nawet z domu spokojnie wyjsc nie mozna, bo tlum adoratorow pod drzwiami. Dlatego prosili o ciachnieta sunieczke. Jesli jednak faktycznie ten miesiac to dlugo, to oni ja sami wysterylizuja, o to jestem spokojna. Jesli beda musieli poczekac ten miesiac czy dwa, az dojdzie do siebie i dopiero do nich przyjedzie, napewno poczekaja :) Karol dzisiaj bedzie dzwonil, wiec sadze ze osobiscie bedziesz mogla wypytac go o wszystko :) Quote
xmartix Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 no już dzwonił bardzo fajnie opowiadał zresztą widać tu na wątku że to bardzo fajny domek jest a mi on odpowiada, ponieważ Baila będzie miała kolegę do zabawy, ogród na którym do woli będzie biegać i szaleć, i osoby doświadczone, opiekuńcze :) jeszcze sprawdzę na Bull bazarku bo tam też ktoś się ogłaszał i zaraz tu wracam no jest jedna chętna osoba, mieszkają koło stajni (?) jakoś tak, mają 2 kundelki i 2 latkę córkę, ale doświadczenia z rasą nie:( i co teraz, jeszcze ta Pani do mnie nei dzwoniła i domek nie sprawdzony nie wiem czy Baila będzie tyle czekać Quote
ageralion Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 I mam super wiadomosci. Bandyta bedzie mial przyjaciolke Baile :multi: Aga pogadamy z naszym ukochanym wetem ile by wzial za sterylke lobuzicy? Wiem, ze on zrobi to dobrze i fachowo. Najbezpieczniej sterylke umowic na sierpien, dobrze mysle? PS Karol wciaz w napieciu czeka na decyzje :evil_lol: Przetrzymamy go przez noc, a co.... :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ageralion napisał(a):I mam super wiadomosci. Bandyta bedzie mial przyjaciolke Baile :multi: Aga pogadamy z naszym ukochanym wetem ile by wzial za sterylke lobuzicy? Wiem, ze on zrobi to dobrze i fachowo. Najbezpieczniej sterylke umowic na sierpien, dobrze mysle? PS Karol wciaz w napieciu czeka na decyzje :evil_lol: Przetrzymamy go przez noc, a co.... :diabloti: Pogadam z wetem ;), jak byłam ostatnio w środę, to jeszcze nie udawał, że mnie nie zna, ani za drzwi mnie nie wyrzucił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - mało tego - powiedział, że jest wciąż do naszych usług, więc w poniedziałek dzwonię i rozmawiam o zniżce :diabloti: Quote
ageralion Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 agnieszka32 napisał(a):Pogadam z wetem ;), jak byłam ostatnio w środę, to jeszcze nie udawał, że mnie nie zna, ani za drzwi mnie nie wyrzucił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - mało tego - powiedział, że jest wciąż do naszych usług, więc w poniedziałek dzwonię i rozmawiam o zniżce :diabloti: Poki nie powiesi naszych zdjec z napisem "Tych pan nie obslugujemy", bedziemy go nekac :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ageralion napisał(a):Poki nie powiesi naszych zdjec z napisem "Tych pan nie obslugujemy", bedziemy go nekac :evil_lol: Eeee tam - w tajemnicy :evil_lol: powiem, że "główny" wet ma do mnie słabość :cool3:, co z premedytacją wykorzystuję :diabloti::diabloti::diabloti: ;) Quote
xmartix Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 hihi w poniedziałek Bandit będzie miał koleżankę Baile w domu :) Quote
kamilqax95x Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='xmartix']hihi w poniedziałek Bandit będzie miał koleżankę Baile w domu :) a masz jej jakieś inne zdjęcie ?? Quote
Soema Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ale będzie piękna para :) ciekawe jak się mu spodoba dziewczyna...:hmmmm: Quote
xmartix Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 mam, teraz się zorientowałam że to samo wkleiłam :D Quote
ageralion Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Z tego co wiem, to Karol juz usiedziec nie moze. Mysli o kagancu, smyczy, wyprawce, diecie itp itd :) SUnia musi sie spodobac Banditowi, jesli nie odrazu to w koncu sie pokochaja napewno, juz Karol z Basia sie o to postaraja :) Jak on to stwierdzil, jak juz bierze psa, to na cale jego psie/sucze zycie. Quote
xmartix Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 a taki spokojny był przez tel :evil_lol: baila kocha wszytskich, jak Basia wzieła swojego pisunka z Baila na spacer to Odi także cioś tam warczał na bailę, nie podobała mu się na poczatku, ale baila wie jak się zachowywać, nie narzucała juź mu się aż tak, więc myślę że Bandyta z Baila się pokochają :) Quote
kamilqax95x Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='xmartix']mam, teraz się zorientowałam że to samo wkleiłam :D Nie no jak będę już kiedyś wyprowadzać to będę też miała Bullteriera <3 ale nie jakiegoś tam pięknisia z wystaw po czempionach tylko takiego burka ze schroniska co już coś przeżył i bedzie wierny :D no i Onka :D Quote
kamilqax95x Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Zapraszam na bazarek dla naszych TTB i Miecia: http://www.dogomania.pl/threads/1918...0#post15277760 Quote
ageralion Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Mam kiepskie wiadomosci... Bandit wraca z adopcji. Niestety jego temperament przerosl wlascicieli, zostajac sam w domu bardzo niszczy, kot nie przezyl, a Baila jest przez niego zastraszana. Szkoda ze nie odezwali sie odrazu, kiedy klopoty dopiero kielkowaly ale myseli, ze dadza rade. Teraz jedynym ratunkiem dla Bandyty jest Bogatynia i p. Marek. Agnieszka stara sie chlopaka zapisac w kolejce... Quote
fioneczka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='ageralion']Mam kiepskie wiadomosci... Bandit wraca z adopcji. Niestety jego temperament przerosl wlascicieli, zostajac sam w domu bardzo niszczy, kot nie przezyl, a Baila jest przez niego zastraszana. Szkoda ze nie odezwali sie odrazu, kiedy klopoty dopiero kielkowaly ale myseli, ze dadza rade. Teraz jedynym ratunkiem dla Bandyty jest Bogatynia i p. Marek. Agnieszka stara sie chlopaka zapisac w kolejce... [SIZE="4"][quote name='agaga21']a mi sie wydaje ze ta sunia to troszke za szybko...:shake: niech najpierw lepiej bandita poznają, niech się pies ma szansę pokazać ze swojej prawdziwej strony. wiadomo, że psy dopiero po kilku tygodniach często zaczynają w nowym domu być sobą. banda :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: w d*pie mi się gotuje !!! mogli sobie wziąć jeszcze ze trzy pieski ... nie yorki !!! ze trzy TTB i wszystkie by dopilnowali nieodpowiedzialni ludzie Quote
agaga21 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 bez komentarza........:angryy::angryy::angryy: Quote
ania z poznania Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Szok!!! Dziewczyny, zajrzycie do suni w typie amstaffa, ze schronu ze Swarzędza?: http://www.dogomania.pl/threads/195409-Dina-m%C5%82odziutka-psica-w-typie-AST-cierpi-w-schronie-potrzebne-DT-DS-kasa-na-hotel Quote
Recommended Posts