Alicja Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 a może spróbowali by tego http://www.dogomania.pl/threads/124989-Niekonwencjonalne-wyleczenie-nu%C5%BCycy Quote
ageralion Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Wlasnie mu to wyslalam w smsach :) Kiedys czytalam ten watek i utkwil mi w pamieci. Karol tez sie bardzo zaciekawil jakas nowa metoda, ktora pozwoli w walce z nuzencem. Traca powoli nadzieje, ze bedzie dobrze i ciezko im patrzec jak Baila sie biedna drapie i cierpi :( Quote
Alicja Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 ageralion napisał(a):Wlasnie mu to wyslalam w smsach :) Kiedys czytalam ten watek i utkwil mi w pamieci. Karol tez sie bardzo zaciekawil jakas nowa metoda, ktora pozwoli w walce z nuzencem. Traca powoli nadzieje, ze bedzie dobrze i ciezko im patrzec jak Baila sie biedna drapie i cierpi :( wiele osób z dogo udało się psy wyleczyć tą metodą bądź też wspomagając się nią Quote
ageralion Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Nie wiem jak to napisac... Bandit nie zyje. Zostal prawdopodobie otruty, bo odszedl w domu toczac zolta piane z pyska. Wczoraj mnie to strzelilo jak grom z jasnego nieba. Do tej pory nie moge w to uwierzyc :( Quote
kamilqax95x Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 o boże biedulek ;( luzie są okrutni ..... Quote
agaga21 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 ..................................................... (*) :( Quote
Recommended Posts