jusstyna85 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Na bazarku u Akiry można wykupić ogłoszenia za 5 zł...może warto? Quote
pola53 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Myślę, że zaglądanie i podnoszenie wątku też może przynieść rezultaty, czasami zaglądają tu ludzie szukający psa, a jak on będzie na 50 stronie, to kto go wypatrzy? Quote
kaa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='jusstyna85']Na bazarku u Akiry można wykupić ogłoszenia za 5 zł...może warto?[/QUOTE] Myślę że możemy spróbować wykupić mu ogłoszenia na bazarku. Jusstyna możesz podrzucić link.? Nie mam innych pomysłów co jeszcze można zrobić .? Nawet z ulotkami i plakatami próbowaliśmy. Volwek ma ogłoszenia wciąż odnawiane przez 3 osoby + u Pianki odnawiane Allegro i Caffeanimal. Wpłaty - 5 zł - Agnieszka 103 - 10 zł - Havanka - 20 zł -Pola53 - 40 zł - Kaa - 50 zł -Viola005 - 10 zł -Mysza 2 - 15 zł - P.T. Borcz ------------------------- 150 zł 611 zł + 150 zł = 761 zł Quote
LILUtosi Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 A jest szansa żeby mi przesłać pocztą plakaty? Pojadę któregoś dnia i porozwieszam na osiedlach z emerytami. Tylko na plakatach musi być zdjęcie gdzie widać dokładnie wielkość psa, bo poźniej jest że: ja myślałem że mniejszy. Quote
kaa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='LILUtosi']A jest szansa żeby mi przesłać pocztą plakaty? Pojadę któregoś dnia i porozwieszam na osiedlach z emerytami. Tylko na plakatach musi być zdjęcie gdzie widać dokładnie wielkość psa, bo poźniej jest że: ja myślałem że mniejszy.[/QUOTE] Plakat który miał robiony przez Myszę2 , trzeba by przerobić , tam jest zdjęcia gdzie leży po pogryzieniu w gabinecie, w tekście jest o leczeniu i kulawiźnie, a namiary są na mnie . No niestety , ja się na grafice nie znam kompletnie . A drugi plakat był na bazarku ulotkowo - plakatowym, już dość dawno temu robiony , nie mam go niestety. Quote
TERESA BORCZ Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 to fajny psiak i napewno w końcu znajdzie domek!!!!jak by do mnie posłano plakaty też porozwieszała bym na Ślasku i w Krakowie, sama na razie nie umiem zrobić! Quote
Mysza2 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='kaa']Plakat który miał robiony przez Myszę2 , trzeba by przerobić , tam jest zdjęcia gdzie leży po pogryzieniu w gabinecie, w tekście jest o leczeniu i kulawiźnie, a namiary są na mnie . No niestety , ja się na grafice nie znam kompletnie . A drugi plakat był na bazarku ulotkowo - plakatowym, już dość dawno temu robiony , nie mam go niestety.[/QUOTE] Kasiu ja chętnie przerobię, a czy kontakt podać na Lilutosi? Quote
kaa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Mysza2']Kasiu ja chętnie przerobię, a czy kontakt podać na Lilutosi?[/QUOTE] Serdecznie Ci dziękuję :) Tak kontakt na Agnieszkę , i jakieś fajne nowe fotki już z hoteliku ( cały album Volwerina jest w drugim poście tzn. link do albumu na picasso ) . Quote
Mysza2 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Przepiękny, majestatyczny Volwerin, to psiak który czeka na swój własny wymarzony dom ,ma ok. 6-7 lat jest ufny, radosny i wesoły . Volwerin bardzo lubi być głaskany i przytulany, nie niszczy, w domu zachowuje czystość,jest mało absorbujący, nie jest hałaśliwy i nie wymaga dużej ilości ruchu. Może mieszkać ze starszymi dziećmi z innym psem lub kotem. Szukamy mu domu w którym był by szczęśliwy i kochany. Nie nadaje się na stróża, to domowy pieszczoch który nie powinien mieszkać w budzie. Spójrz i doceń jego piękno i mądrość , wobec takiego uroku nie sposób pozostać obojętnym. To przepiękny i nieproblemowy przyjaciel , z którym nie z którym nie sposób się nudzić , a jego uroda i mądrość nie ma sobie równych. Dzięki akcji wolonatriuszy Volwerin przebywa obecnie w hoteliku dla zwierząt pod Wrocławiem Pies jest zdrowy, zaszczepiony i wysterylizowany. Po uzgodnieniu możliwy transport. Kontakt Tel. 601-730-013 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Zostawić takie informacje jak są w tych ogłoszeniach? Quote
jusstyna85 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Mysza2']Przepiękny, majestatyczny Volwerin, to psiak który czeka na swój własny wymarzony dom ,ma ok. 6-7 lat jest ufny, radosny i wesoły . Volwerin bardzo lubi być głaskany i przytulany, nie niszczy, w domu zachowuje czystość,jest mało absorbujący, nie jest hałaśliwy i nie wymaga dużej ilości ruchu. . Może mieszkać ze starszymi dziećmi z innym psem lub kotem. Szukamy mu domu w którym był by szczęśliwy i kochany. Nie nadaje się na stróża, to domowy pieszczoch który nie powinien mieszkać w budzie. Spójrz i doceń jego piękno i mądrość , wobec takiego uroku nie sposób pozostać obojętnym. To przepiękny i nieproblemowy przyjaciel , z którym nie sposób się nudzić , a jego uroda i mądrość nie ma sobie równych. Po uzgodnieniu możliwy transport. Kontakt Tel. 601-730-013 [email][email protected][/email] Zostawić takie informacje jak są w tych ogłoszeniach?[/QUOTE] Może warto dodać,że jest wykastrowany? Quote
Mysza2 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 dodałam że zaszczepiony i wysterylizowany i że przebywa obecnie pod Wrocławiem Quote
Mysza2 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Kasiu wysłałam Ci na maila poprawiony plakacik, jeśli oceniasz że ok to można przesłać dalej Quote
kaa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Mysza2']Kasiu wysłałam Ci na maila poprawiony plakacik, jeśli oceniasz że ok to można przesłać dalej[/QUOTE] Bardzo pięknie dziękuję , :) myślę że jest dobrze , wysłałam go do Lilutosi , do kogo jeszcze mam wysłać ? Niestety nie umię go wstawić na stronę , mógłby ktoś go wrzucić na wątek? Quote
Mysza2 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='kaa']Bardzo pięknie dziękuję , :) myślę że jest dobrze , wysłałam go do Lilutosi , do kogo jeszcze mam wysłać ? Niestety nie umię go wstawić na stronę , mógłby ktoś go wrzucić na wątek?[/QUOTE] ja właśnie też nie umiem:( Chyba Pani Teresa Borcz oferowała że może rozkleić Quote
kaa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='TERESA BORCZ']to fajny psiak i napewno w końcu znajdzie domek!!!!jak by do mnie posłano plakaty też porozwieszała bym na Ślasku i w Krakowie, sama na razie nie umiem zrobić![/QUOTE] Pani Tereso, mam wysłać do druku? Czy gotowe na fizyczny adres? Proszę o dane do wysłania ( mail lub adres ) Quote
Jolanta08 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Czy Volw ma jakieś ogłoszenia,bo dla niego wykupiłam pakiet 50 ogłoszeń Quote
kaa Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Jolanta08']Czy Volw ma jakieś ogłoszenia,bo dla niego wykupiłam pakiet 50 ogłoszeń[/QUOTE] Volwerin ma ogłoszenia, ciągle odnawiane , z bazarkiem ogłoszeniowym , chyba jeszcze nie próbowaliśmy , im więcej tym lepiej. Pięknie dziękujemy :) Quote
Recommended Posts