Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że zaglądanie i podnoszenie wątku też może przynieść rezultaty, czasami zaglądają tu ludzie szukający psa, a jak on będzie na 50 stronie, to kto go wypatrzy?

Posted

[quote name='jusstyna85']Na bazarku u Akiry można wykupić ogłoszenia za 5 zł...może warto?[/QUOTE]

Myślę że możemy spróbować wykupić mu ogłoszenia na bazarku. Jusstyna możesz podrzucić link.? Nie mam innych pomysłów co jeszcze można zrobić .? Nawet z ulotkami i plakatami próbowaliśmy. Volwek ma ogłoszenia wciąż odnawiane przez 3 osoby + u Pianki odnawiane Allegro i Caffeanimal.

Wpłaty
- 5 zł - Agnieszka 103
- 10 zł - Havanka
- 20 zł -Pola53
- 40 zł - Kaa
- 50 zł -Viola005
- 10 zł -Mysza 2
- 15 zł - P.T. Borcz
-------------------------
150 zł

611 zł + 150 zł = 761 zł

Posted

A jest szansa żeby mi przesłać pocztą plakaty? Pojadę któregoś dnia i porozwieszam na osiedlach z emerytami. Tylko na plakatach musi być zdjęcie gdzie widać dokładnie wielkość psa, bo poźniej jest że: ja myślałem że mniejszy.

Posted

[quote name='LILUtosi']A jest szansa żeby mi przesłać pocztą plakaty? Pojadę któregoś dnia i porozwieszam na osiedlach z emerytami. Tylko na plakatach musi być zdjęcie gdzie widać dokładnie wielkość psa, bo poźniej jest że: ja myślałem że mniejszy.[/QUOTE]

Plakat który miał robiony przez Myszę2 , trzeba by przerobić , tam jest zdjęcia gdzie leży po pogryzieniu w gabinecie, w tekście jest o leczeniu i kulawiźnie, a namiary są na mnie . No niestety , ja się na grafice nie znam kompletnie . A drugi plakat był na bazarku ulotkowo - plakatowym, już dość dawno temu robiony , nie mam go niestety.

Posted

[quote name='kaa']Plakat który miał robiony przez Myszę2 , trzeba by przerobić , tam jest zdjęcia gdzie leży po pogryzieniu w gabinecie, w tekście jest o leczeniu i kulawiźnie, a namiary są na mnie . No niestety , ja się na grafice nie znam kompletnie . A drugi plakat był na bazarku ulotkowo - plakatowym, już dość dawno temu robiony , nie mam go niestety.[/QUOTE]
Kasiu ja chętnie przerobię, a czy kontakt podać na Lilutosi?

Posted

[quote name='Mysza2']Kasiu ja chętnie przerobię, a czy kontakt podać na Lilutosi?[/QUOTE]

Serdecznie Ci dziękuję :) Tak kontakt na Agnieszkę , i jakieś fajne nowe fotki już z hoteliku ( cały album Volwerina jest w drugim poście tzn. link do albumu na picasso ) .

Posted

Przepiękny, majestatyczny Volwerin, to psiak który czeka na swój własny wymarzony dom ,ma ok. 6-7 lat jest ufny, radosny i wesoły . Volwerin bardzo lubi być głaskany i przytulany, nie niszczy, w domu zachowuje czystość,jest mało absorbujący, nie jest hałaśliwy i nie wymaga dużej ilości ruchu.
Może mieszkać ze starszymi dziećmi z innym psem lub kotem. Szukamy mu domu w którym był by szczęśliwy i kochany. Nie nadaje się na stróża, to domowy pieszczoch który nie powinien mieszkać w budzie.
Spójrz i doceń jego piękno i mądrość , wobec takiego uroku nie sposób pozostać obojętnym. To przepiękny i nieproblemowy przyjaciel , z którym nie z którym nie sposób się nudzić , a jego uroda i mądrość nie ma sobie równych.
Dzięki akcji wolonatriuszy Volwerin przebywa obecnie w hoteliku dla zwierząt pod Wrocławiem
Pies jest zdrowy, zaszczepiony i wysterylizowany.
Po uzgodnieniu możliwy transport.

Kontakt
Tel. 601-730-013
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Zostawić takie informacje jak są w tych ogłoszeniach?

Posted

[quote name='Mysza2']Przepiękny, majestatyczny Volwerin, to psiak który czeka na swój własny wymarzony dom ,ma ok. 6-7 lat jest ufny, radosny i wesoły . Volwerin bardzo lubi być głaskany i przytulany, nie niszczy, w domu zachowuje czystość,jest mało absorbujący, nie jest hałaśliwy i nie wymaga dużej ilości ruchu. .
Może mieszkać ze starszymi dziećmi z innym psem lub kotem. Szukamy mu domu w którym był by szczęśliwy i kochany. Nie nadaje się na stróża, to domowy pieszczoch który nie powinien mieszkać w budzie.
Spójrz i doceń jego piękno i mądrość , wobec takiego uroku nie sposób pozostać obojętnym. To przepiękny i nieproblemowy przyjaciel , z którym nie sposób się nudzić , a jego uroda i mądrość nie ma sobie równych.
Po uzgodnieniu możliwy transport.

Kontakt
Tel. 601-730-013
[email][email protected][/email]

Zostawić takie informacje jak są w tych ogłoszeniach?[/QUOTE]

Może warto dodać,że jest wykastrowany?

Posted

[quote name='Mysza2']Kasiu wysłałam Ci na maila poprawiony plakacik, jeśli oceniasz że ok to można przesłać dalej[/QUOTE]

Bardzo pięknie dziękuję , :) myślę że jest dobrze , wysłałam go do Lilutosi , do kogo jeszcze mam wysłać ? Niestety nie umię go wstawić na stronę , mógłby ktoś go wrzucić na wątek?

Posted

[quote name='kaa']Bardzo pięknie dziękuję , :) myślę że jest dobrze , wysłałam go do Lilutosi , do kogo jeszcze mam wysłać ? Niestety nie umię go wstawić na stronę , mógłby ktoś go wrzucić na wątek?[/QUOTE]
ja właśnie też nie umiem:(
Chyba Pani Teresa Borcz oferowała że może rozkleić

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']to fajny psiak i napewno w końcu znajdzie domek!!!!jak by do mnie posłano plakaty też porozwieszała bym na Ślasku i w Krakowie, sama na razie nie umiem zrobić![/QUOTE]

Pani Tereso, mam wysłać do druku? Czy gotowe na fizyczny adres? Proszę o dane do wysłania ( mail lub adres )

Posted

[quote name='Jolanta08']Czy Volw ma jakieś ogłoszenia,bo dla niego wykupiłam pakiet 50 ogłoszeń[/QUOTE]

Volwerin ma ogłoszenia, ciągle odnawiane , z bazarkiem ogłoszeniowym , chyba jeszcze nie próbowaliśmy , im więcej tym lepiej. Pięknie dziękujemy :)