Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Finanse Fifka na dziś wyglądają tak:

15 października miał na koncie 208,40 zł
19 pażdziernika wpłaciły:
Jostel5 - 40 zł
Kamila P. - 20 zł
Dorota Ł. - 10 zł
którym bardzo dziękuję za pamięć o piesku.

Dało to 278,40.
Wysłałam Elmirce 270 zł na potrzeby dziadziusia.

Fifilkowi zostało na koncie 8,40 zł

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

U Fifka wszystko dobrze....:) Żyje sobie dziadzio powolutku,dużo śpi,apetyt ma szatański,koopki robi piękne....! Ot,szczęśliwy staruszek,który wyrwał się psiej kostusze i na razie korzysta z życia,ile może....Elmira obiecała fotki,pewnie niedługo bedą!:)

Posted

Bardzo sie ciesze ze u Fifka wszystko dobrze. U Elmiry chlopak jest szczesliwy i bezpieczny :-)
Nawet nie chce o tym myslec co by bylo gdyby nasz dziadzio musial spedzic zime przy budzie :-(

Pod koniec listopada zrobie przelew za dwa miesiace (listopad + grudzien), ok?? Nie bede musiala placic podwujnej oplaty za przelew zagraniczny...

Posted

Dobrze! :) Myślę,że gdyby Fifol został w schronie,nie przeżyłby nawet tej ubiegłorocznej zimy...Miał szczęście,że Elmira go wypatrzyła i zabrała do siebie!:)

Posted

wasabi81 napisał(a):
Bardzo sie ciesze ze u Fifka wszystko dobrze. U Elmiry chlopak jest szczesliwy i bezpieczny :-)
Nawet nie chce o tym myslec co by bylo gdyby nasz dziadzio musial spedzic zime przy budzie :-(

Pod koniec listopada zrobie przelew za dwa miesiace (listopad + grudzien), ok?? Nie bede musiala placic podwujnej oplaty za przelew zagraniczny...

Kochana a czy Ty korzystasz z PAyPala??:)

Posted

07 listopada wpłynęło dla Fifka 40 zł od Bakusiowej - pięknie dziękuję :Rose:

Ponieważ wcześniej staruszek miał 8,40 zł, to w tej chwili na jego koncie jest 48,40 zł

Posted

Głosowanie nic nie kosztuje a pomoże odmienić los 147 psów.
Instrukcja głosowania na forum KrakVet:
1. Proszę wejść na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. Następnie na górze strony wcisnąć link Zarejestruj się
3. Proszę zaakceptować warunki rejestracji
4. Teraz trzeba wypełnić pola wymagane do rejestracji: Pole "użytkownik", "email", "hasło", "powtórz hasło" oraz wpisać kod z obrazka, następnie nacisnąć "wyślij"
5. Otrzymacie Państwo e-mail aktywujący konto (który może być w zakładce spam)
6. Logujecie się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. Następnie prosimy wybrać dział "Pomoc dla schronisk" oraz wybieramy temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2011"
8. W ankiecie która się pojawi, prosimy zaznaczyć "Przytulisko w Rachowie Starym" i zagłosować

Bardzo dziękujemy. Każdy głos jest na wagę złota!

Posted

majku33krakow napisał(a):
ile ja jeszcze wiszę fifkowi,chyba 2 razy po 50zł?

Majku,zajrzyj proszę do postu rozliczeniowego....

Fifkowi przyda się każdy grosik,bo ma ich mało...

Ja zaraz zrobię do Cavani listopadowy przelew,co da kwotę...niewielką....:( A dziadziowi trzeba już przesłać pieniądze,że miał na te swoje karmy i leki.Taka to jest starość,niestety...Ludzka i psia.

Posted

Stan finansów Fifka:

11 listopada miał na koncie 48,40 zł

21 listopada wpłaciły:
Jostel5 - 40 zł
Kamila P. - 20 zł
Dorota Ł. - 10 zł

23 listopada wpłynęło od Wasabi81 139, 48 zł.

Bardzo dziękuję za pamięć o piesku. :Rose:
Dzięki Wam dziadziuś otrzymał 257,88 zł. :multi:

Wysłałam Elmirce 250 zł.

Fifilkowi zostało więc 7,88 zł

Posted

Dziękuję,Cavanisiu!(Pięknie mi się spieściło....:))
Teraz jeszcze nie ma strachu,ale co to będzie w grudniu????Pieniądze od Wasabi poszły już calutkie-za grudzień-też!

A Fifol sobie żyje...:) I nigdzie się nie wybiera,bo i po co? Najedzony,wymiziany,cieplutko mu i spokojnie....:) O Tęczowym Moście nie myśli!:)

Posted

[quote name='jostel5']Dziękuję,Cavanisiu!(Pięknie mi się spieściło....:))
Teraz jeszcze nie ma strachu,ale co to będzie w grudniu????Pieniądze od Wasabi poszły już calutkie-za grudzień-też!

A Fifol sobie żyje...:) I nigdzie się nie wybiera,bo i po co? Najedzony,wymiziany,cieplutko mu i spokojnie....:) O Tęczowym Moście nie myśli!:)[/QUOTE]
Lepiej niech się nigdzie nie wybiera. Teraz dopiero na stare lata Fifol wie że żyje.
W którym poście są teraz rozliczenia? Jakoś nie mogę znaleźć.

Posted

[quote name='bakusiowa']
W którym poście są teraz rozliczenia? Jakoś nie mogę znaleźć.

Małgosiu,dziękuję,że czuwasz!:)
Rozliczenia są wciaż w tym samym poście,ale zapomniałam o ich aktualizowaniu-przepraszam!:oops:

Uzupełniłam i kopiuję stamtąd-tu:
Od sierpnia/września:

Sierpień:
Bakusiowa-40 zł
Jostel5,Kamila P.,Dorota Ł.-10 zł-70 zł
Wrzesień:
Bakusiowa-40 zł
Jostel5,Kamila P.,Dorota Ł.-10 zł-70 zł
Majku-50 zł

22.09.11 r. Przelew do Elmiry:270 zł

Pozostało:1,36,-

Wpłaty:
28.09.-Wasabi81-117,05,-
6.10.-Bakusiowa-40 zł
12.10.Majku-50 zł
19.10.jostel5-40 zł
Kamila P.-20 zł
DorotaŁ.-10 zł

23.10 .-przelew do Elmiry-270 zł
Pozostało:8,40,-

Wpłaty:
7.11. Bakusiowa-40 zł
22.11.Jostel5,Dorota Ł.,Kamila P.-70 zł
23.11.Wasabi81-139,48,-

30.11.Przelew do Elmiry-250 zł

Pozostało:7,88,-

• 2 weeks later...
Posted

Stan finansów pieseczka:

3o listopada na koncie Fifka zostało 7,88 zł.
6 grudnia - mikołajkowa wpłata od Bakusiowej - 40 zł. Dziękuję pięknie w imieniu dziadziusia :Rose:

W tej chwili Fifek jest posiadaczem 47,88 zł

Posted

No to bardzo niewiele posiada....:shake:

Będzie jeszcze przelew ode mnie (razem 70 zł) i -może trochę większy- ;) od Majku ...;)
Szczerze mówiąc,bardzo na to liczę,bo głowa już mi puchnie od tych psiowych finansów! Cokolwiek by się nie działo-kołdra zawsze jest za krótka!

Dlaczego tak niewiele możemy????

Posted

No,tak,Majku!
Ja zrobię przelew na 70 zł+40 -od Bakusiowej i ....tyle!
Pieniądze za grudzień od Wasabi poszły do Fifka już w listopadzie,bo też mieliśmy "na minusie"...

A dziadzo sobie żyje aż miło!:) Śpi dużo,je dużo i ciągle ciekawi go świat....Nie biega już tak jak dawniej,drepcze powolutku-łapka za łapką...:) Jest kontaktowy i kochany!:)

Posted

jostel5 napisał(a):
No,tak,Majku!
Ja zrobię przelew na 70 zł+40 -od Bakusiowej i ....tyle!
Pieniądze za grudzień od Wasabi poszły do Fifka już w listopadzie,bo też mieliśmy "na minusie"...

A dziadzo sobie żyje aż miło!:) Śpi dużo,je dużo i ciągle ciekawi go świat....Nie biega już tak jak dawniej,drepcze powolutku-łapka za łapką...:) Jest kontaktowy i kochany!:)

może mi dopisz tą stuwe do 50zł=150 zł załamka,najwyżej w depresje wpadnę,no dobra żartuje.

Posted

Majku,w styczniu będzie już trochę łatwiej,bo może jakoś wyjdziemy na prostą,choć ciut....

No i jakiś bazarek trzeba będzie zmajstrować,można też spróbować trochę pożebrać...

Fifi jest drogi w utrzymaniu,wiem,ale przecież cieszymy się tym,że ma to życie fajne-jest kochany,zaopiekowany i bezpieczny....

Wiem,że załamka-sama też już ledwo przędę ,bo jednak mam tych deklaracji sporo...