Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

07.06.2011r. od Małgorzaty G. wpłynęło 50 zł.
Teraz mam w kasie 171,31 zł.

Przepraszam za opóźnienie w informacji o stanie konta i serdecznie dziękuję p. Małgosi :Rose:

Jostel, pogratuluj Elmirze tych ślicznych różowiutkich nóżek, w naszym imieniu :lol:

Posted

cavani napisał(a):

Jostel, pogratuluj Elmirze tych ślicznych różowiutkich nóżek, w naszym imieniu :lol:

to ja dopiero załapała o co chodzi z tymi ślicznymi nóżkami:lol:Moniko gratulacje:loveu:U nas za miesiąc tez bedę całować takie śliczne nożki u wnuka a za 4 mc u wnusi.W tym roku urodzi się nam dwoje wnucząt :loveu::lol:

Posted

Widziałam się z Fifim!:) Dziadzio jest już bardzo stareńki-kruchy,delikatny,pokręcony ,ale....charakterny jak diabli!:)

Kica sobie po trawie jak czarny zając,wlecze tę swoją dupinę z całych sił,ale... wlecze i byle do przodu!!! Jest bardzo kontaktowy i na pewno nie zdemenciały!:) Przykicał do mnie po mizianki,pomruczał natarczywie,kiedy zorientował się,że jem ciastko,więc jak mogłam mu nie dać choć kawałeczka???

Elmirka mówi,że Jej TZ nie żałuje Fifkowi nawet kości...Najeść się dziadzio nimi nie może,ale ma trochę przyjemności i przynajmniej wie,że wciąż jest psem....! :)

Powiem Wam,że Fifi przeżywa u Elmiry swój najlepszy czas w życiu i baaaardzo się cieszę,że dostał taką szansę choć na te swoje najstarsze i najbardziej niedołężne lata...Bo u Elmi mieszka już drugi rok....:)

Białego Łatka Fifiś zlekceważył,ale Łatek trochę się przestraszył ....;)

[/URL
:)

Posted

Jostel5, czy to ty jesteś na zdjęciach? Własnie przypomniał mi się pamiętny czerwiec ubiegłego roku. Fifi ma szczęście, że trafił do Elmiry. Niech sobie żyje dziadunio jak najdłużej:lol: