cavani Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='cavani']07.06.2011r. od Małgorzaty G. wpłynęło 50 zł. Teraz mam w kasie 171,31 zł.[/QUOTE] Do tej pory nic się w finansach Fifka nie zmieniło :shake: Quote
jostel5 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 W piątek wrócę ze szkolenia i zrobię przelew...Dzisiaj Internet chodzi mi jak chce....:mad: A właściwie -raczej nie chce... Quote
jostel5 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Stan finansów Fifka,który wciąż żyje i chce żyć-mimo wszystko! Kopiuję z postu rozliczeniowego: W końcu maja "Pozostało: 57,48,- + 63,83,- od Wasabi z 30 maja (chyba za maj) +Czerwiec-wpłaty: Bakusiowa-50 zł jostel5,Kamila P.,Dorota Ł.-70 zł Razem-241,31,- Mało!!!" Cholernie mało....:( Cavani,jeśli możesz,zrób przelew dla Fifka-choć to tylko 240 zł ,a dziadzio musi jeść drogą karmę i przyjmować okropnie drogie leki-Elmira nie może zostać bez żadnych pieniędzy na psiuka.... Taka to starość cholerna...! A tak Fifol wyglądał 30 czerwca,czyli bardzo niedawno....:) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/12/fifcio.jpg/][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/645/fifcio.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/41/fifcio2.jpg/][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/4849/fifcio2.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/4/fifcio3.jpg/][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/8977/fifcio3.jpg[/IMG][/URL] Fifi-jak już wszyscy jego fani to wiedzą :)-nie znosi wilgoci....Mokra trawa to dla niego koniec świata!!! Dzisdunio wychodzi ostatnio z domu tylko na krótki sik i wraca nafoszony na swój kocyk...Taki to już jest ten nasz Fifol!:) Quote
cavani Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Jostel ile Fifulkowych pieniążków mam przelać? Chyba mi mówiłaś, ale jakoś mi umknęło :oops: Przez to zamieszanie, jakie teraz towarzyszy mojemu tymczasowiczowi Łatkowi, ostatnio zdarza mi się zawieszać i trzeba mi dwa razy powtórzyć :oops: Quote
jostel5 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Ano 240 zł....!:) Złotówkę zostawimy na rozmnożenie....;) może coś dziadziowi skapnie gratis? Cuda się zdarzają!:) Quote
wasabi81 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Odwiedzam Fifka i bardzo przepraszam za opoznienie z przelewem:oops: Wplacilam dzisiaj za dwa miesiace (czerwiec i lipiec) aby Fifka konto nie bylo takie puste;-) :loveu::loveu: Uwielbiam te zdjecie... Fifi przytulak:-) Quote
jostel5 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Dzięki,Wasabi!:) Fifkowi naprawdę zrobiło się dramatycznie (w sensie kasy),a wiadomo,że taka starowina wymaga! On już nie zje byle czego,a lekarstwa dla wątrobowca ze zgruchotanymi stawami to też kolosalne pieniądze! No ale chce,starutek ,żyć!:) I niech sobie żyje...:) Quote
wasabi81 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 jostel5 napisał(a): No ale chce,starutek ,żyć!:) I niech sobie żyje...:) Zgadzam sie na 100%!! Niech Fifek sobie zyje dlugie lata!! :-) Quote
cavani Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 jostel5 napisał(a):Stan finansów Fifka,który wciąż żyje i chce żyć-mimo wszystko! Pięknie to powiedziałaś! :cool2: Po przelaniu 240 zł dla Elmiry zostało 1,31 zł. 05 lipca Bakusiowa podarowała 40 zł za VII. Mam więc na koncie w tej chwili 41,31 zł Fifulkowych pieniążków. Wpłaty Wasabi81 jeszcze nie mam na koncie. Jak się pojawi - natychmiast zamelduję :fadein: Quote
jostel5 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 A ja przyszłam tu ciemną nocą (głupia jakaś!;)),by się jeszcze na dziadzia pogapić...:) Faaaajny jest!:) Quote
bakusiowa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Poranne mizianko dla Fifulca. Fifi jest pierwszym pieskiem na dogo na którego zaczęłam wpłacać deklaracje. Na pewno gdzieś pisze ale napiszcie jeszcze raz co on je i jakie leki zażywa? Quote
jostel5 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='bakusiowa'] napiszcie jeszcze raz co on je i jakie leki zażywa? A ,proszę bardzo...:) Oto " lista Fifkowych fanaberii ";) Fifek zjada: karmę dla wątrobowców- Trovet, +gotowane, chude mięso. Trudno mi stwierdzić, jak wagowo wypada to mięso, ale kupuję mu indyka i wołowinę, gotuję i daję razem z takim cienkim wywarem. Leki: wit. b12, essentiale forte (czasami raphaholin) Karsivan na stawy różne rzeczy-szczerze, to co wychodzi taniej (jest jakaś promocja w aptece) Artresan,Glukozamina stale mamy w zapasie Laremid, na wypadek rozwolnienia. Niestety rozwolnienia są. Ostatnio mamy dobre, w sensie zwarte kupy, więc jest ok. Czasami przeczyszczam Fifka lekami na poprawę jakości moczu;) np.urosept. Czasami daje mu przegryzkę, ale to do zabawy, a nie najedzenia się: kostka, ciastko psie. Wiem, że to może nie jest najmądrzejsze, ale łamię się,gdy inne psy dostają, a Fifcio nie. Oczywiście kość pomamla, bo już nie ugryzie jej. I to chyba tyle. I tak lista,jak u lekomana.:) Quote
auraa Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Cioteczki sorry za offa ale zapraszam na bazarek dla Tolusia. Zdjęcie tylko 2zł a dla psa to dużo! Quote
cavani Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Przedstawiam obecny stan finansów Fifulka: Na koncie było 41,31 zł W ostatnim czasie wpłynęło: 11.07.2011r. od Wasabi81 - 120,05 zł 20.07.2011r. od Jostel5 - 40 zł od Doroty Ł. - 10 zł od Kamili P. - 20 zł Wychodzi więc, że Fifek ma w tej chwili 231,36 zł. Quote
jostel5 Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Cavani,przelej Elmirce 230 zł...1,36 zostawimy "na rozmnożenie".... Quote
bakusiowa Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Piękne zdjęcia. Fifi to zadbany staruszek. Tyle lat na łańcuchu to teraz stał się kosztownym dziadulkiem. Niech żyje jak najdłużej i tylko darczyńcy niech trwają przy Fifku jak najdłużej. Tak nawiasem, to gdzie zniknął wujaszek Majku? Quote
cavani Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Wujaszek Majku zgłosił się po numer konta, kiedy przejmowałam prowadzenie finansów Fifka i już się nie odezwał. Mam nadzieję, że nie zapomniał o staruszku. Przelałam Elmirce 230 zł. Na koncie zostało 1,36 zł. Quote
jostel5 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Ależ Fifi wpadł w finansowy dół! Jednak-nie poddajemy się! Musi się jakoś z niego wykaraskać! Quote
jostel5 Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 cavani napisał(a):Wujaszek Majku zgłosił się po numer konta, kiedy przejmowałam prowadzenie finansów Fifka i już się nie odezwał. Mam nadzieję, że nie zapomniał o staruszku. Nie zapomniał!:) Dostałam od Niego wiadomość,że o Fifku pamięta i wie,że "wisi" mu 150 zł...:) Myślę,że to tak,jakby te pieniądze już były na koncie Fifka!:) Dziękujemy ,Majku!:) Quote
bakusiowa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 To dobrze, że wujaszek Majku pamięta o Fifku. [FONT=Arial Black]Zapraszam na odlotowy kosmiczny bazarek na pokrycie długów Rysia i Romusia, dwóch piesków z Pszczyny:[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/212181-*-*-*-ALE-ODLOT!!!-Wy%C5%9Blij-d%C5%82ugi-w-Kosmos!-wystrza%C5%82owy-bazarek-Rysia-i-Romusia-do16 Quote
jostel5 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Pokazuj się ,dziaduniu! Przecież jesteś warty zainteresowania ludzi!:) Quote
cavani Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 05.08.2011r. wpłynąło od Bakusiowej dla Fifka 40 zł. Dziękuję! Piesek ma w tej chwili na koncie 41,36 zł. Quote
Recommended Posts