Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wysłałam mój numer konta do:
Syla
Wasabi81
kinga-kinga7
Jostel5

Do Majku33krakow nie udało się - jeszcze jest bidulek zbanowany?
Do Elmiry nie wysyłałam, bo to przecież do niej idą wpłaty na utrzymanie struszka :lol:

Jeśli kogoś pominęłam, to proszę się odezwać :fadein:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kinga_kinga7']Przelałam 277,48,-zł do cavani na konto -jeszcze raz Aniu dziękuje!

Dzisiaj, tj. 16 maja pieniążki wpłynęły na moje konto :lol:. W ten sposób oficjalnie przejęłam Fifkowe finanse.
Kinga - dzięki, że tak długo się tym zajmowałaś. Mam nadzieję, że godnie Cię zastąpię :oops:

Posted

Wczoraj - 18.06.2011r. wpłynęło dla Fifka 10 zł od kochanej Wiedźmy. Pieniążki pochodzą z bazarku aka-niny.
Dziękuję w imieniu staruszka :multi:

Posted

Swoją deklarację (majową) też przelałam...:)

Spieszę powiadomić,że Fifi ma się znakomicie i -póki co-za żadne mosty w dalszym ciągu się nie wybiera...;)Leniuchuje w ogrodzie,kupki robi twardziutkie,z tym,że nie zawsze chce mu się donieść je gdzieś w krzaki.;) Czasem wypuszcza bobki na pierwszym schodku wiodącym do domu,czasem na ostatnim....;)No i wciąż amory ma w głowie!:)
Ostatnio ostro podrywał sunię goszczącą u Elmiry.Suczyna jest pięć razy większa i tyleż samo młodsza od niego,ale Fifkowi to absolutnie nie przeszkadzało! Kiedy zaczął być zbyt namolny,panna się zbulwersowała,warnęła i skoczyła na stetryczałego adoratora! Fifol stracił równowagę,przewrócił się na plecy,a potem -jak niezdarny żuczek- przebierał łapkami w powietrzu ,bo za nic nie mógł się sam pozbierać!
Kiedy Elmira wybawiła go z opresji,strzelił focha ,ale już do panny nie podszedł...;)

Niedługo będą fotki!:)

Edit.A tak się mają aktualne finanse Fifka:
Z ostatniego miesiąca zostało razem-127,48 zł

Maj-wpłaty:
Małgorzata G.-40 zł
Majku-100 zł
Jostel5-40 zł,Dorota Ł.-10 zł,Kamila P.20 zł
Kinga(?)-10 zł
Aka-nina (Wiedźma)-z bazarku 10 zł

Razem:357,48 zł

Cavani,zrobisz przelew do Elmiry???:) 300 zł...Wyślę Ci nr konta na pw.

Posted

[quote name='jostel5']Jostel5-40 zł,Dorota Ł.-10 zł,Kamila P.20 zł
Te pieniążki wpłynęły 21.05.2011r.

[quote name='jostel5']Razem:357,48 zł

Dokładnie tyle mam teraz na koncie. :multi:

[quote name='jostel5']Cavani,zrobisz przelew do Elmiry???:) 300 zł...Wyślę Ci nr konta na pw.
Jak tylko dostanę numer konta ;)

Posted

Wiem, pisałaś mi na PW, tylko ja nie wiem, jak to znaleźć na stronie banku :oops: :oops::oops:
To jest jakiś numer? Specjalnie przejdę się jutro zapytać.

Posted

cavani napisał(a):
Wiem, pisałaś mi na PW, tylko ja nie wiem, jak to znaleźć na stronie banku :oops: :oops::oops:
To jest jakiś numer? Specjalnie przejdę się jutro zapytać.

No nie, ja nie chce abys specjalnie dla mnie musiala isc do banku.:oops:
Podaj mi prosze nazwe banku a ja postaram sie znalesc SWIFT w internecie (to jest taki kod ktory sklada sie z 9-11? liter)

Posted

Dziękuję ,Cavani!:)

A ja dostałam wiadomość od Elmiry...:) Kopiuję...

Hej,

przesyłam obiecane fotki małej, starej pierdoły. Na szczęście bardzo kontaktowej i dzielnej.
Niech mi nikt nie mówi, że nie warto adoptować starego psa. Je się kocha za niesamowity hart ducha i mądrość.
Ww zalety mozna zauważyć na załączonych zdjęciach:) Ach! Jeszcze inteligencja przebija w sposób nie dający się przeoczyć.

Pozdrawiamy:)

Monika i Fifek

Uploaded with

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/607/fifi1.jpg/]

Śliczna pierdoła!:)

Posted

Wygląda na fotkach jak duuuuuży pies,a to przecież malizna-waży zaledwie 7 kilogramów z malutką resztą po przecinku...!:)

Kręgosłup "w siadzie" ma wyprostowany jak człowiek....!:)

Posted

Suuuper! :) Fifek dziękuje z całego serducha!:)

A Fifkowej Rodzince serdecznie gratuluję!:loveu: Już tam Rodzinka wie,czego...!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

jostel5 napisał(a):

A Fifkowej Rodzince serdecznie gratuluję!:loveu: Już tam Rodzinka wie,czego...!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

No, Jostel. Ty to potrafisz pisać zagadkami. A reszta niewtajemniczona- uruchamia po nocy szare komórki, to przecież może być zabójcze;)

Posted

[quote name='jostel5']Suuuper! :) Fifek dziękuje z całego serducha!:)

:cool3:...................

Posted

jostel5 napisał(a):

Widzę, że zagadka dalej nie rozwikłana. Ja też chcę się tak cieszyć!!!