Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Styczniowe rozliczenie Fifka:

15 stycznia na koncie miałam 80,88 zł
Wpłynęło:
22 stycznia od:
Jostel5 - 40 zł + 35 zł zaległości = 75 zł :Rose:
Kamila P.-20 zł :Rose:
Dorota Ł.-10 zł :Rose:

23 stycznia od Wasabi81 - 68,94 zł :Rose:

Dało to kwotę 254,82

Przelałam na konto Elmiry 250 zł na potrzeby pieseczka.

W tej chwili mam 4,82 zł Fifulkowych pieniążków.

• 2 weeks later...
Posted

Już się rozliczam. :)

29 stycznia miałam na koncie 4,82 zł.

Od tego dnia wpłynęło:
02 lutego od Poli53 - 20 zł :Rose:
06 lutego od Bakusiowej - 40 zł :Rose:
06 lutego od Mirki M. - 25 zł :Rose:

Wszystkim pięknie dziękuję! dzięki Wam Fifek nazbierał 89,82

• 3 weeks later...
Posted

No,właśnie!;) Cavani,trzeba Fifulcowi wysłać na żarełko i leki,dobrze?

Starutek żyje sobie pomalutku...:) Nikomu nie wadzi ,ze wszystkimi w zgodzie.:) niebawem będą zdjęcia!

Aha,koopki-piękne!:)

Posted

a czy porządek z tymi rozliczeniami jest?bo ja nie wiem ile jestem winny,napisz mi jostel kiedy mniej niż 300zł płaciliśmy elmirce,pasowało by jej zwrócić różnice,co?(mówie ogólnie,nie że wy macie to zrobić)

Posted

09 lutego Fifek miał na koncie 89,82 zł
22 lutego wpłynęło od:
Jostel5 - 40 zł :Rose:
Kamila P.-20 zł :Rose:
Dorota Ł.-10 zł :Rose:
W sumie nazbierał 159,82 zł.

Dzisiaj przelałam dla Elmiry 159 zł na potrzeby dzielnego starowinki.

Fifkowi zostało 0,82 zł

Posted (edited)

No to wiadomości od Elmirki::)

"Hej,

przesyłam obiecane wieki temu zdjęcia Fifka.

Jak widzisz Małemu nic nie dolega. Drepcze dzielnie na spacery z resztą psów. Cały czas jest kontaktowy. Apetyt ciągle ma rewelacyjny. Cały czas brak rozwolnień.
Tak, jak rozmawiałyśmy ostatnio -w maju miną dwa lata, kiedy Fifi wyjechał ze schroniska i trafił do mnie.
Fifi jest cały czas pokrzywiony i coraz słabiej widzi, ale dajemy radę.
Raczej nie zmienił się w ogóle. Mam nadzieje, że w dobrym zdrowiu doczeka prawdziwie ciepłych drzwi i jeszcze będzie miał okazję powygrzewać się na słońcu.

Pozdrawiamy."

Edited by jostel5
Posted

[quote name='jostel5']Czyli mamy u Elmiry 140 zł na minusie za ten miesiąc +50 zł -za poprzedni...

Cavani,nie ma jeszcze przelewu od Wasabi,tak?

I od Majku...?[/QUOTE]

za ten miesiąc i jeszcze od czerwca coś zalegaliśmy (do 300zł), chyba od czerwca.

Posted

Tak ,Majku,ciągle brakowało ,ale Elmirka nigdy się nie upominała.W sumie "wisimy "jej 300 zł.

Kiedy tak patrzę na Fifka,strasznie się wzruszam! Dzielny,pokrzywiony starutek,zgredek,który czerpie z życia to,co najlepsze pełnymi łapkami!

Ani przez chwilę nie myślałam,że tak zechce sobie jeszcze pożyć,a jeszcze niedawno wydawało się,że Fifol jest już przednimi łapkami na TM...! Elmira,Fifi miał szczęście-niewyobrażalne! Dzięki Tobie-żyje!:)

• 2 weeks later...
Posted

27 lutego Fifek miał 0,85 zł.

Od tej daty na jego konto wpłynęło:
05 marca 25 zł od Mirki M. :Rose:
05 marca 20 zł od Poli53 :Rose:
07 marca 40 zł od Bakusiowej :Rose:

W sumie dało to kwotę 85,85 zł.

Na konto Elmiry przelałam 85 zł.

Zostało mi znowu 0,85 zł.

Posted (edited)

No,niestety...A jeść musi (drogo je,bo tylko Trovet i wołowinkę wchłania ;)),leki dostaje (dzięki nim tak długo cieszy się życiem i jest w miarę sprawny),a teraz pora na przegląd u weta...Zwróć uwagę na to,że wszystkie pieski ,które były z Fifkiem w hoteliku, już nie żyją...A on-tak!:) I radzi sobie znakomicie...Dzięki nam -trochę też...;)

Ratuj,Majku!!!
Ja w marcu też jakiś gratis wrzucę do Fifkowej skarpety!

Edited by jostel5
  • 2 weeks later...
Posted

jostel5 napisał(a):
Czyli od Majku i od Wasabi nie ma kaski...Niedobrze!

Dziadka trzeba zaszczepić p/wściekliźnie i kupić mu karmę...

Fifi chyba nikogo nie ugryzie. Moja koleżanka która ma brata weterynarza mówi że starych psów nie powinno się szczepić przeciw wściekliźnie. Może się zdarzyć że pies zejdzie po szczepieniu. Majku chyba zapomniał o Fifku. Zajęty był na wątku hospicjum Czarodziejki. Może trzeba napisać na pw?

Posted

[quote name='bakusiowa']Fifi chyba nikogo nie ugryzie. Moja koleżanka która ma brata weterynarza mówi że starych psów nie powinno się szczepić przeciw wściekliźnie. Może się zdarzyć że pies zejdzie po szczepieniu. Majku chyba zapomniał o Fifku. Zajęty był na wątku hospicjum Czarodziejki. Może trzeba napisać na pw?

nie zapomniałem poszła 100 pisałem cavani smsa,tylko nie pamiętam kiedy to wpłaciłem,musi dojść do cavani na konto

Posted (edited)

Mam najnowsze fotki Fifulca...:) Na pierwszej-dziadek skręca.Łapiny pokrzywione,kręgosłup odmawia posłuszeństwa,ale-Fifol idzie! Strasznie wzrusza mnie to zdjęcie.

I dalej:

Edited by jostel5
Posted

Świetne foty. W czerwcu będzie dwa lata jak był umierający a jednak żyje w dalszym ciągu i ma się nieźle. Tylko ostania fotka to nie jest fair wobec Fifulca:mad: