jostel5 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 ...nie jest bajką!;) Ale damy radę! Ja tam podnoszę swoją deklarację do 40 zł,resztę-jakoś się nazbiera.Bo musi! W Krakvecie zagłosowane.Na Szczecinek.:) Quote
kinga_kinga7 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 dostałam wpłaty od Majku 50 zł dziękuje:) Quote
elmira Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Dzięki za info kinia:) A dla Ciebie Majku, jeśli zajrzysz wielkie podziękowania za pamięć i za serce. Pozdrawiamy razem z Fifkiem. Quote
elmira Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Fifek jest teraz spod Warszawy. Ale faktycznie, to Fifek jest Warszawiak, jak jego elmira: wwwhttp://www.youtube.com/watch?v=ZLtocKqUq_E.youtube.com/watch?v=ZLtocKqUq_E Bardzo proszę o udostępnienie archiwalnych widoków i ciekawostek o Warszawie:) Moim konikiem jest przedwojenna Warszawa. Zbieram ciekawe zdjęcia, ciekawostki. Wszystko! Quote
kinga_kinga7 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 kolejne wpłaty od Jostel -20zł Kamila P -20zł Dorota Ł -10zł Quote
elmira Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 dziękujemy:) i na poprawę humoru:) [video=youtube;8pa1QvSD440]http://www.youtube.com/watch?v=8pa1QvSD440&feature=related[/video] Quote
haniabor Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 DZIĘKI Elmirko. Myślałam, że oprócz mnie nikt tego już nie słucha;) Quote
łolkiee Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 nie mój klimat:evil_lol: ja tam uwielbiam to: [video=youtube;dwF4PPoEWD4]http://www.youtube.com/watch?v=dwF4PPoEWD4&feature=related[/video] Quote
elmira Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dziękujemy i my. Ja bardzo dziękuję Jomar z dogomanii. Zdecydowała, że odda 10 puszek RC hepatic naszemu Fifciowi. Fifcio ma urozmaicenie, baardzo mu puszki smakują:) Dodaję po 1/3 puszki do gotowanego mięsa i posiłek zaczyna mieć sens. Ta karma bardzo ładnie pachnie. Quote
elmira Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 haniabor napisał(a):DZIĘKI Elmirko. Myślałam, że oprócz mnie nikt tego już nie słucha;) Haniu, Hair to mój ulubiony musical:) Pamiętam, ze wpadł mi w ucho, jak miałam kilka lat i nie było mowy, żeby oglądać TV po dobranocce;) A Boba Marleya lubisz:)? [video=youtube;LanCLS_hIo4]http://www.youtube.com/watch?v=LanCLS_hIo4[/video] I sorki, jeszcze perełka:) [video=youtube;CfI3eGXkZH8]http://www.youtube.com/watch?v=CfI3eGXkZH8&feature=related[/video] I Kazik: [video=youtube;LQ6rZWJyB08]http://www.youtube.com/watch?v=LQ6rZWJyB08&feature=related[/video] Quote
mimiś Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 elmira, rozwaliłas mnie tym jugolskim klipem:evil_lol: - nie widziałam tego! Quote
elmira Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 mimiś napisał(a):elmira, rozwaliłas mnie tym jugolskim klipem:evil_lol: - nie widziałam tego! Śmieszne, co? To chyba ichni folk;) Quote
mimiś Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 raczej alternatywa lata 80-te;-) wszystkie covery na Yugotonie są z tego okresu Quote
wasabi81 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 No to wreszcie wiem jakiej muzyki slucha Fifek ;-) Jak sie czuje nasz przystojniak?? Wplacilam dzisiaj moja deklaracje (przepraszam za male spoznienie:oops: Quote
haniabor Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 elmira napisał(a):Haniu, Hair to mój ulubiony musical:) Pamiętam, ze wpadł mi w ucho, jak miałam kilka lat i nie było mowy, żeby oglądać TV po dobranocce;) A Boba Marleya lubisz:)? Z Hair mam to samo, Marley mnie nie rusza, Kazika uwielbiam. Głaski dla osłuchanego Fifka Quote
kinga_kinga7 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 dostałam wpłatę od wasabi 63,14 zł dziękujemy:) Quote
elmira Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Dzięki wielkie:) A nam zimno daje się we znaki. Psy wypycham siłą na powietrze. Fifi jest bardzo grzeczny w domu, ale reszta to szkoda gadać. Zaczynają się scysje. Psom się nie podoba, że koty zaglądają do misek:cool3:, a koty, jak na złość uparły się na psie jedzenie. Zjeść się nie pozjadają, ale widać, ze towarzystwo znudzone przeokropnie. Ale nic to, byle do wiosny. W sumie za tydzień zaczyna się marzec, a to już prawie wiosna;) Quote
jostel5 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Zajrzałam dzisiaj do Fifkowych rachunków i ...pot mnie zlał! Otóż Fifi ma obecnie na koncie 587,48,- -razem z tymi,które przelałam dzisiaj od siebie,Kamili i Doroty (szczegóły w poście rozliczeniowym).Wpłaty-niestety maleją,ale jakoś trzeba sobie radzić-póki co... Skarbonka nie jest pusta,ale ze zgrozą stwierdziłam,że ostatnie pieniądze na potrzeby Fifka były do Elmirki przelane...8 grudnia!:crazyeye::oops: a Elmirka się nie domaga i Fifi też głodny nie jest... Kinga-mam prośbę-sprawdź moje rozliczenia i przelej do Elmirki jak najszybciej to możliwe z 500 zł... A później będziemy się martwić...Elmiś może tak być...?PRZEPRASZAM!:oops: Quote
elmira Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Oj, Jostel, daj spokój;) Jak będziemy głodować, to będziemy wołać o pomoc;) I wyedytuj to przepraszanie, bo nie ma powodów do tego:loveu: Ja jutro będę oczekiwała przeprosin od mojego TZ-ta i psów-wiesz za co:evil_lol: Pocieszam się, że w gęstniejącej atmosferze dobrze się będzie spało:evil_lol: Quote
jostel5 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 :) Psiuchy po wątróbce na full "podrasowały" atmosferę,w domu pachnie cudnie!:evil_lol: To dla niezorientowanych...;) Quote
elmira Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 EEEEEEEe;) A ja chciałam tak tajemniczo.:lol: TZ kwalifikuje się, jako podżegacz, bo psy nakarmił, a psy będą potępione za sprawstwo:evil_lol: O matko, muszę to opatentować i robić kasiorę na sprzedaży gazów bojowych. A fu! Quote
kinga_kinga7 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 25.02.2011 wpłaty od: Jostel -40,-zł Dorota Ł -10,-zł Kamila P -20,-zł i w dniu dzisiejszym,czyli 28.02.br zrobiłam przelew do Elmiry na kwotę 500,-zł Quote
jostel5 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Rozmawiałam niedawno z zapłakaną Elmirą....Fifi bardzo źle się czuje i źle wygląda.W dzień było jeszcze dobrze,mały biegał po podwórku,wszedł sam po schodkach do domu...Później zasnął,a niedawno się obudził,ale nie wstaje i jest bardzo nieswój...Elmirka mówi,że jeśli nic się nie zmieni ,zawiezie Fifka do weta,bo-jak to określiła-coś jest nie tak ...Na razie nie chce go męczyć,ale siedzi przy nim i obserwuje... Monika boi się,że Fifek powoli nam umiera...Powiedziała,że patrząc teraz na Fifulca,widzi swojego staruszka Chaplina,który odszedł w ubiegłym roku ,7 marca...Rano będę wiedziała więcej. Quote
Recommended Posts