Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...nie jest bajką!;) Ale damy radę! Ja tam podnoszę swoją deklarację do 40 zł,resztę-jakoś się nazbiera.Bo musi!

W Krakvecie zagłosowane.Na Szczecinek.:)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fifek jest teraz spod Warszawy.

Ale faktycznie, to Fifek jest Warszawiak, jak jego elmira:

wwwhttp://www.youtube.com/watch?v=ZLtocKqUq_E.youtube.com/watch?v=ZLtocKqUq_E

Bardzo proszę o udostępnienie archiwalnych widoków i ciekawostek o Warszawie:)

Moim konikiem jest przedwojenna Warszawa. Zbieram ciekawe zdjęcia, ciekawostki. Wszystko!

Posted

Dziękujemy i my.

Ja bardzo dziękuję Jomar z dogomanii. Zdecydowała, że odda 10 puszek RC hepatic naszemu Fifciowi. Fifcio ma urozmaicenie, baardzo mu puszki smakują:) Dodaję po 1/3 puszki do gotowanego mięsa i posiłek zaczyna mieć sens. Ta karma bardzo ładnie pachnie.

Posted

haniabor napisał(a):
DZIĘKI Elmirko. Myślałam, że oprócz mnie nikt tego już nie słucha;)

Haniu, Hair to mój ulubiony musical:) Pamiętam, ze wpadł mi w ucho, jak miałam kilka lat i nie było mowy, żeby oglądać TV po dobranocce;)

A Boba Marleya lubisz:)?

[video=youtube;LanCLS_hIo4]http://www.youtube.com/watch?v=LanCLS_hIo4[/video]

I sorki, jeszcze perełka:)

[video=youtube;CfI3eGXkZH8]http://www.youtube.com/watch?v=CfI3eGXkZH8&feature=related[/video]

I Kazik:

[video=youtube;LQ6rZWJyB08]http://www.youtube.com/watch?v=LQ6rZWJyB08&feature=related[/video]

Posted

elmira napisał(a):
Haniu, Hair to mój ulubiony musical:) Pamiętam, ze wpadł mi w ucho, jak miałam kilka lat i nie było mowy, żeby oglądać TV po dobranocce;)

A Boba Marleya lubisz:)?

Z Hair mam to samo, Marley mnie nie rusza, Kazika uwielbiam. Głaski dla osłuchanego Fifka

Posted

Dzięki wielkie:)

A nam zimno daje się we znaki. Psy wypycham siłą na powietrze. Fifi jest bardzo grzeczny w domu, ale reszta to szkoda gadać. Zaczynają się scysje. Psom się nie podoba, że koty zaglądają do misek:cool3:, a koty, jak na złość uparły się na psie jedzenie. Zjeść się nie pozjadają, ale widać, ze towarzystwo znudzone przeokropnie. Ale nic to, byle do wiosny. W sumie za tydzień zaczyna się marzec, a to już prawie wiosna;)

Posted

Zajrzałam dzisiaj do Fifkowych rachunków i ...pot mnie zlał!

Otóż Fifi ma obecnie na koncie 587,48,- -razem z tymi,które przelałam dzisiaj od siebie,Kamili i Doroty (szczegóły w poście rozliczeniowym).Wpłaty-niestety maleją,ale jakoś trzeba sobie radzić-póki co...

Skarbonka nie jest pusta,ale ze zgrozą stwierdziłam,że ostatnie pieniądze na potrzeby Fifka były do Elmirki przelane...8 grudnia!:crazyeye::oops:
a Elmirka się nie domaga i Fifi też głodny nie jest...

Kinga-mam prośbę-sprawdź moje rozliczenia i przelej do Elmirki jak najszybciej to możliwe z 500 zł...
A później będziemy się martwić...Elmiś może tak być...?PRZEPRASZAM!:oops:

Posted

Oj, Jostel, daj spokój;) Jak będziemy głodować, to będziemy wołać o pomoc;)

I wyedytuj to przepraszanie, bo nie ma powodów do tego:loveu: Ja jutro będę oczekiwała przeprosin od mojego TZ-ta i psów-wiesz za co:evil_lol: Pocieszam się, że w gęstniejącej atmosferze dobrze się będzie spało:evil_lol:

Posted

EEEEEEEe;) A ja chciałam tak tajemniczo.:lol: TZ kwalifikuje się, jako podżegacz, bo psy nakarmił, a psy będą potępione za sprawstwo:evil_lol: O matko, muszę to opatentować i robić kasiorę na sprzedaży gazów bojowych. A fu!

Posted

Rozmawiałam niedawno z zapłakaną Elmirą....Fifi bardzo źle się czuje i źle wygląda.W dzień było jeszcze dobrze,mały biegał po podwórku,wszedł sam po schodkach do domu...Później zasnął,a niedawno się obudził,ale nie wstaje i jest bardzo nieswój...Elmirka mówi,że jeśli nic się nie zmieni ,zawiezie Fifka do weta,bo-jak to określiła-coś jest nie tak ...Na razie nie chce go męczyć,ale siedzi przy nim i obserwuje...

Monika boi się,że Fifek powoli nam umiera...Powiedziała,że patrząc teraz na Fifulca,widzi swojego staruszka Chaplina,który odszedł w ubiegłym roku ,7 marca...Rano będę wiedziała więcej.