Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, mogę wstawić zdjęcie. Więc wstawiam zdjęcie nafoszonego, opierniczonego Fifka;)

A tak poza tym, to u nas wszystko ok. Fifi ma dobry humor, o ile nie pada. Fifi nie znosi wychodzić na mokre podwórko.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

;) Aha. Ja już go widzę, jak on pędza w tym kaloszkach:) On w tej chwili odwala siku, byle prędzej i z powrotem do domu. Mam filmik, jak ucieka przede mną, bo mi zachciało się robić fotki, a on już chciał do domu;)

Posted

Ja zrobié rozliczenie za zeszly miesiác, bo nie robilam.

A zeby bylo wesolo, to teraz nie moge wgrac filmu na YT. Normalnie jak nie urok to przemarsz wojsk. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr;)

Posted

U nas paskudna pogoda, ale pewnie nie mam co się chwalić, bo innych też ona nie rozpieszcza.
Fifek już po porannym (nocnym?) wymuszonym spacerku. Załatwił wszystko w ekspresowym tempie, bo leje jak nie wiem co.

Zaraz idę powalczyć w YT i postaram się wstawić ten, archiwalny już w tej chwili filmik.

Posted

Dzisiaj przyjechały do mnie psiaki, które jutro ruszają w dalszą trase do domów. Fifi oszalał na punkcie jednej suczki. Sadził sie do niej z zamiarami jednoznacznymi. Stary psiaczek, a może...;)

Posted

waldi481 napisał(a):
W starym piecu diabeł pali..
E/W

Tak;)

Ale to było niesamowite. Fifek fruwał dookoła suczki jak amorek:) Był wdzięczny i zalotny.
Muszę pilnować tego kogucika.

Posted

I taka mnie jeszcze naszła myśl...:)

Dogomaniackie psy bez pudła wiedza do czego służy łóżko. Pierwotnie przeznaczone do tego, żeby spali na nim ludzie.

A co do Fifkowych alimentów, to wcale się bym nie zdziwiła, jak by coś zmajstrował. Dobrze, że u mnie wszystko nieproduktywne;)