Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pirania15_15']Urocze pytanie :D Nie, jestem studentem fizjoterapii :) Piszę z konta dziewczyny ( w moim wieku) stąd ten dziwny nick ;) Zadzwonię do Marlenki dzisiaj i po południu zamieścimy wszystkie ustalenia :)[/QUOTE

Czekam na telefon :)

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
a kot cię tam zlustruje ;-)?

Jesteś chętna???:razz:

Rozmawiałam z Piranią i warunki ogólnie oki , przez telefon "wujek " wydaje się sympatyczny ( SBD jak Pirania znajdzie kolege moge jechać z Toba :evil_lol:)

A teraz powaznie Agnieszka24 ma zadzwonić do piranii i się umówić na spotkanie , i działamy wtedy z transportem .

Posted

pirania15_15 napisał(a):
Narazie czekam na telefon od Agnieszki24 na umówienie się na jakiś konkretny dzień :) Psiaki dopóki nie załatwi im się DT zostaną w swoim obecnym domku, tak? :-)

Ja myśle ze psiaki przyjada szybciej niż myślisz:) . Obroże , smycze , miseczki będą miały , karmę na poczatek tez .

Szukam transportu i czekam na info od Agnieszki

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
co za wspaniala wiadomosc, hurra ! Kluseczki na pewno rozkwitna w nowym domku, no a jak beda szalec na spacerkach :):):)/Agnieszka

Narazie szukamy transportu ...

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
psiurki śliczności. Wrocław jak gąbka, tam jest dużo adopcji, i ludzie fajni.Myślimy o transporcie. wracam może jak coś wymyślę.ZRÓBCIE WPIS NA TRANSPORTOWYM.

Zaraz tak zrobię

Posted

Ja najprawdopodobniej w przyszły piątek będę jechała trasą Żory- Żagań, więc zahaczę o Wrocław , ale pozostaje trasa Warszawa- Śląsk i zastanawiam się jak sobie poradzić z dwoma łobuzami :) jeżeli nie znajdziecie nic lepszego to można się zastanowić na takim rozwiązaniem :)

Posted

pirania15_15 napisał(a):
Przyszły DT zaakceptowany :D Teraz trzeba zacząć myśleć nad transportem.

Tak,potwierdzam,byłyśmy dziś z Ulvhedinn u Piranii:)Rzeczywiście wbrew nickowi nie ma 15 lat:evil_lol:

Posted

Miło wiedzieć :D Piętnastka już dawno za mną ;) Podnoszę wątek z transportem :)
Próbowałyście kiedyś transportu poprzez kolej (oddajesz konduktorowi pod opiekę w klatce, a ja odbieram na miejscu? -> znajoma tak przewoziła psiaka. Dotarł caly :) Klatkę się odeśle do właściciela pocztą polską :) ) bądź też poszukać na stronie autostop ludzi, którzy jezdzą regularnie między Wrocławiem a Wawą. Np. http://www.nastopa.pl/index.php?page=oferta&id=115395 .
Nie wiem czy próbowałyście kiedyś takich rzeczy z Waszymi podopiecznymi ;) ?

Posted

pirania15_15 napisał(a):
Przyszły DT zaakceptowany :D Teraz trzeba zacząć myśleć nad transportem.

No to super , mam propozycję transportu za 360 zł , z wawy do wrocławia trzeba tylko pieniądze uzbierać . Zaraz się za to zabiore :)