Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też mogę zrobić im kilka ogłoszeń, ale tylko kilka.
A poza tym to trzeba oswoić ich ze smyczą i może jakby się dało nauczyć żeby załatwiały się na zewnątrz.

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiaki na cito potrzebują zmiany domu czy to będzie Dt cz DS , nie iwadomo co się stanie z nimi jak dotychczasowa opiekunka wyjedzie . Fakt ze psy maja 4-5 miesięcy nie sa nauczone czystości , wogóle nie wychodzą na dwór , nie potrafią zapewne chodzic na smyczy bardzo utrudnia adopcje . Trzeba maluchy ogłaszac wszedzie .

Pomożecie z ogłoszeniami ???

Posted

Nowe info - psiaczki maja zalozone obrozki, beda tez prowadzane po mieszkaniu czasami na smyczy. W ciagu dnia sa w pokoju, czasami sa wypusczane do przedpokoju. Kiedy opiekunka musi wyjsc, psiaki sa wpuszczane do duuuuzej klatki - pieknie do niej wchodza i nie demoluja, wiec juz jest pozytyw :) Trudno powiedziec ile waza, opiekunka kompletnie sie nie orientuje, dzisiaj je zmierzy, ale maja na oko ok. 40cm w klebie. Zalatwiaja sie na gazetki w kacie. Sa akurat na tym etapie, ze szybko sie ucza. I pieknie prosza o nowe domki, hop, hop :)/Agnieszka

Posted

tak, ta smycz to bardzo istotna, bo nowy właściciel czy opiekun wyprowadzi je na podwórko na smyczy i będą się wyrywać i jeszcze uciekną:( nie wiem jak moja tymczasowiczka to robiła, ale potrafiła wyjść i z obroży i z szelek, więc uczyłyśmy się chodzić na smyczy po domu na początku.

Może tu warto polecić chłopczyka: ????
http://www.dogomania.pl/threads/183391-cioteczki-potzebny-szczeniak-malego-kundloszka-z-okolic-krakowa

niby małego, ale max do kolana, czyli nie taka miniaturka:)

Posted

Mikoada dzieki za ogłoszenia , tekst skleciłam w ciagu minuty więc taki se ale lepszy taki niż wcale . maluchy musze znaleźc DT jutro zadzwonię do tej Pani i spytam jak maluchy , az sie boje odpowiedzi .

Nikt nie może dac DT choć jednemu psiakowi . POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

marlenka napisał(a):
Mikoada dzieki za ogłoszenia , tekst skleciłam w ciagu minuty więc taki se ale lepszy taki niż wcale . maluchy musze znaleźc DT jutro zadzwonię do tej Pani i spytam jak maluchy , az sie boje odpowiedzi .
Nikt nie może dac DT choć jednemu psiakowi . POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie ma za co, oby się przydały :) przyłączam się do apelu czy jest tu jakiś DT???

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ale istnieje duże niebezpieczeństwo, ze wyjade na weekend majowy.

Na wekend majowy wezmę od Ciebie go , ale wracasz i zabierasz :) Co Ty na to ???