karolina_g_k Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Podrzuce maluchy! Co z nimi, bo dzis juz 15.... Quote
mikoada Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 i jak się ma sytuacja maluchów, do kiedy mają ten domek?? Quote
Paula03 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Podnoszę i ponawiam pytanie co z maluchami? Quote
marlenka Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Maluchy musza jak najszybciej wyjechac od tej Pani ,dzwoniłam dzisiaj rozmawaiłam z nia i po prostu grunt nam sie pali pod nogami ....Pomocy ....dajcie jakies DT .... Quote
sleepingbyday Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 nie wiemy, do którego konkretnie psiaki muszą znaleźc miejsca. nie wiemy, czy jeszzce sprawa jest aktualna. jakoś tu niemrawo. Quote
marlenka Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 sleepingbyday napisał(a):nie wiemy, do którego konkretnie psiaki muszą znaleźc miejsca. nie wiemy, czy jeszzce sprawa jest aktualna. jakoś tu niemrawo. Rozmawiałam z Panią i ona najchętniej to już by się psów " pozbyła" . Maluchy wogóle nie wychodza na dwór , załatwiają sie w domu , nie jest to normalne i też ze szkoda dla psów . Quote
sleepingbyday Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 to żadna informacja. ponoć wyjeżdża, tak? to kiedy deadline??? dziwnie mi to wszystko wygląda. Quote
marlenka Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 sleepingbyday napisał(a):to żadna informacja. ponoć wyjeżdża, tak? to kiedy deadline??? dziwnie mi to wszystko wygląda. SBD to jest dziewczyna cały dzień jest w szkole bo studiuje , jej rodzice sobie nie radza z psami nie mówie juz o tym ze tat tej Pani ich po prostu nie lubi . Nie wiem czy ten wyjazd to rzeczywisty jest wiem natomiast że jak psy tam zostana jeszcze jakiś czas to ludzie je oddadzą do schroniska . Tak napewno będzie . Quote
przemek81 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 mam fajna rodzine domek juz sprawdzony po wizycie podesle im zdjecia moze sie spodoba Quote
marlenka Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 przemek81 napisał(a):mam fajna rodzine domek juz sprawdzony po wizycie podesle im zdjecia moze sie spodoba Trzymam kciuki , pokazuj przemku zdjęcia Państwu szyciutko Quote
przemek81 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 marlenka napisał(a):Trzymam kciuki , pokazuj przemku zdjęcia Państwu szyciutko wlasnie podeslalem mailem czekam na opinie Quote
marlenka Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 przemek81 napisał(a):wlasnie podeslalem mailem czekam na opinie A napisz co to za domek , jakie warunki .. Quote
przemek81 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 marlenka napisał(a):A napisz co to za domek , jakie warunki .. roszinka 2 dzieci dziewczynki 12 i 9 lat okolice krakowa dom ze sporym ogrodem agrodzony bardzo sympatyczni ludzie kandydatem jeszcze jest urwis przebywajacy na DT u karusiap w krakowie Quote
marlenka Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 przemek81 napisał(a):roszinka 2 dzieci dziewczynki 12 i 9 lat okolice krakowa dom ze sporym ogrodem agrodzony bardzo sympatyczni ludzie kandydatem jeszcze jest urwis przebywajacy na DT u karusiap w krakowie Rozumiem że domek sprawdzony na wszelkie sposoby prze Ciebie :) Ciotki i wujkowie zajrzyjcie jeszcze do tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/183796-Osa-nastepna-pi%C4%99kno%C5%9Bc-z-Boguszyc?p=14498772#post14498772 Quote
przemek81 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 marlenka napisał(a):Rozumiem że domek sprawdzony na wszelkie sposoby prze Ciebie :) Ciotki i wujkowie zajrzyjcie jeszcze do tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/183796-Osa-nastepna-pi%C4%99kno%C5%9Bc-z-Boguszyc?p=14498772#post14498772 oczywiście ze pod każdym względem bylem u nich z Jagienka42 super ludzie niestety bardziej podoba im sie Urwis ale jeszcze nie jest pewne czy nie trafi do innego domku Quote
pirania15_15 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Witam! :) Jestem z Wrocławia i chętnie przyjmę psiaki pod swój dach. Jedyne o co bym prosiła to pomoc ze strony dogomaniaczek na weterynarza. W razie ewentualnych wizyt, vbo nigdy nic nie wiadomo. Resztę psu zapewnię. Kącik, dużo spacerów :) I jedzonko. Tylko problemem byłby ewentualny przejazd psiaków z Wawy do Wro. W razie chęci nawiązania współpracy proszę o odpowiedź na priv :) Quote
pirania15_15 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Oczywiście mówię o zapewnieniu psiakom Domku Tymczasowego :) Quote
marlenka Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 pirania15_15 napisał(a):Oczywiście mówię o zapewnieniu psiakom Domku Tymczasowego :) pirania czy to Dt ma jakiś określiny czas?? czy do czasu znalezienia DS?? I jak by bylo z ogłoszeniami , my oczywiście postaramy sie pomóc , od kiedy możesz wziąc pieski i czy ewentualnie zgodzisz sie na wizytę wcześcniej kogos z dogomnanii?? Quote
pirania15_15 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 teraz idę spać, bo późno więc jutro zadzwonię tak koło 13 :) Wszystko psiakom zapewnie, na wizytę przedadopcyjną się zgodzę. W końcu nie mam nic do ukrycia :) Psiaki mogę przyjąc pod dach od zaraz, ogłoszenia zapewnię w miare możliwości ( znam kilka popularnych serwisów) plus ogłoszenia we Wro takie na kartkach :) sam też bede jezdzić i sprawdzać domki w okolicach wro dla ewentualnych, przyszłych właścicieli :) Prosiłbym jedynie o pomoc przy opłacaniu weterynarza w razie jakiś niespodziewanych wizyt, ponieważ wizyty i wet są dosyć drogie. Na szczescie mam zaprzyjaźnionego weta, który bierze tylko za leki więc powinno być taniej niż zazwyczaj :) DT zapewniam do znalezienia im DS. Mysle ze znajdą DS bo są cudowne. Przyjmę dwa łobuziaki - szkoda je rozdzielać narazie, a nie chce zeby jeden z powodow nie znalezienia DT trafił do schronu :/ Naucze je wszystkiego, bedzie git :D Jutro zadzwonie to porozmawiamy :) Narazie życzę spokojnej nocy! Quote
marlenka Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 pirania15_15 napisał(a):teraz idę spać, bo późno więc jutro zadzwonię tak koło 13 :) Wszystko psiakom zapewnie, na wizytę przedadopcyjną się zgodzę. W końcu nie mam nic do ukrycia :) Psiaki mogę przyjąc pod dach od zaraz, ogłoszenia zapewnię w miare możliwości ( znam kilka popularnych serwisów) plus ogłoszenia we Wro takie na kartkach :) sam też bede jezdzić i sprawdzać domki w okolicach wro dla ewentualnych, przyszłych właścicieli :) Prosiłbym jedynie o pomoc przy opłacaniu weterynarza w razie jakiś niespodziewanych wizyt, ponieważ wizyty i wet są dosyć drogie. Na szczescie mam zaprzyjaźnionego weta, który bierze tylko za leki więc powinno być taniej niż zazwyczaj :) DT zapewniam do znalezienia im DS. Mysle ze znajdą DS bo są cudowne. Przyjmę dwa łobuziaki - szkoda je rozdzielać narazie, a nie chce zeby jeden z powodow nie znalezienia DT trafił do schronu :/ Naucze je wszystkiego, bedzie git :D Jutro zadzwonie to porozmawiamy :) Narazie życzę spokojnej nocy! No ja nie moge , lepiej sie szczylkom trafic nie mogło , tera jeszcze kwestia załatwienia transportu i wiooo..... Quote
tripti Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 wspaniałe wiadomości!!!! gratuluję decyzji:) mam tylko pytanie nauczona już poprzednimi sytuacjami, czy liczba w nicku to Twój wiek (15)? Quote
pirania15_15 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Urocze pytanie :D Nie, jestem studentem fizjoterapii :) Piszę z konta dziewczyny ( w moim wieku) stąd ten dziwny nick ;) Zadzwonię do Marlenki dzisiaj i po południu zamieścimy wszystkie ustalenia :) Quote
tripti Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 jak dla mnie to raczej praktyczne;) miałam już taką sytuację, że dziecko narobiło nadzieji, a rodzicie zupełnie nic o tym nie wiedzieli i po prostu nie zgodzili się, a jednak warszawa wrocław to spora odległość. To czekamy na ustalenia i trzymam kciuki!!! Quote
Recommended Posts