Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluchy musza jak najszybciej wyjechac od tej Pani ,dzwoniłam dzisiaj rozmawaiłam z nia i po prostu grunt nam sie pali pod nogami ....Pomocy ....dajcie jakies DT ....

Posted

sleepingbyday napisał(a):
nie wiemy, do którego konkretnie psiaki muszą znaleźc miejsca. nie wiemy, czy jeszzce sprawa jest aktualna. jakoś tu niemrawo.

Rozmawiałam z Panią i ona najchętniej to już by się psów " pozbyła" . Maluchy wogóle nie wychodza na dwór , załatwiają sie w domu , nie jest to normalne i też ze szkoda dla psów .

Posted

sleepingbyday napisał(a):
to żadna informacja. ponoć wyjeżdża, tak? to kiedy deadline???

dziwnie mi to wszystko wygląda.

SBD to jest dziewczyna cały dzień jest w szkole bo studiuje , jej rodzice sobie nie radza z psami nie mówie juz o tym ze tat tej Pani ich po prostu nie lubi . Nie wiem czy ten wyjazd to rzeczywisty jest wiem natomiast że jak psy tam zostana jeszcze jakiś czas to ludzie je oddadzą do schroniska . Tak napewno będzie .

Posted

przemek81 napisał(a):
mam fajna rodzine domek juz sprawdzony po wizycie podesle im zdjecia moze sie spodoba

Trzymam kciuki , pokazuj przemku zdjęcia Państwu szyciutko

Posted

marlenka napisał(a):
A napisz co to za domek , jakie warunki ..

roszinka 2 dzieci dziewczynki 12 i 9 lat okolice krakowa dom ze sporym ogrodem agrodzony bardzo sympatyczni ludzie kandydatem jeszcze jest urwis przebywajacy na DT u karusiap w krakowie

Posted

przemek81 napisał(a):
roszinka 2 dzieci dziewczynki 12 i 9 lat okolice krakowa dom ze sporym ogrodem agrodzony bardzo sympatyczni ludzie kandydatem jeszcze jest urwis przebywajacy na DT u karusiap w krakowie

Rozumiem że domek sprawdzony na wszelkie sposoby prze Ciebie :)

Ciotki i wujkowie zajrzyjcie jeszcze do tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/183796-Osa-nastepna-pi%C4%99kno%C5%9Bc-z-Boguszyc?p=14498772#post14498772

Posted

Witam! :)
Jestem z Wrocławia i chętnie przyjmę psiaki pod swój dach. Jedyne o co bym prosiła to pomoc ze strony dogomaniaczek na weterynarza. W razie ewentualnych wizyt, vbo nigdy nic nie wiadomo. Resztę psu zapewnię. Kącik, dużo spacerów :) I jedzonko. Tylko problemem byłby ewentualny przejazd psiaków z Wawy do Wro.
W razie chęci nawiązania współpracy proszę o odpowiedź na priv :)

Posted

pirania15_15 napisał(a):
Oczywiście mówię o zapewnieniu psiakom Domku Tymczasowego :)

pirania czy to Dt ma jakiś określiny czas?? czy do czasu znalezienia DS?? I jak by bylo z ogłoszeniami , my oczywiście postaramy sie pomóc , od kiedy możesz wziąc pieski i czy ewentualnie zgodzisz sie na wizytę wcześcniej kogos z dogomnanii??

Posted

teraz idę spać, bo późno więc jutro zadzwonię tak koło 13 :) Wszystko psiakom zapewnie, na wizytę przedadopcyjną się zgodzę. W końcu nie mam nic do ukrycia :) Psiaki mogę przyjąc pod dach od zaraz, ogłoszenia zapewnię w miare możliwości ( znam kilka popularnych serwisów) plus ogłoszenia we Wro takie na kartkach :) sam też bede jezdzić i sprawdzać domki w okolicach wro dla ewentualnych, przyszłych właścicieli :) Prosiłbym jedynie o pomoc przy opłacaniu weterynarza w razie jakiś niespodziewanych wizyt, ponieważ wizyty i wet są dosyć drogie. Na szczescie mam zaprzyjaźnionego weta, który bierze tylko za leki więc powinno być taniej niż zazwyczaj :)
DT zapewniam do znalezienia im DS. Mysle ze znajdą DS bo są cudowne. Przyjmę dwa łobuziaki - szkoda je rozdzielać narazie, a nie chce zeby jeden z powodow nie znalezienia DT trafił do schronu :/ Naucze je wszystkiego, bedzie git :D
Jutro zadzwonie to porozmawiamy :)
Narazie życzę spokojnej nocy!

Posted

pirania15_15 napisał(a):
teraz idę spać, bo późno więc jutro zadzwonię tak koło 13 :) Wszystko psiakom zapewnie, na wizytę przedadopcyjną się zgodzę. W końcu nie mam nic do ukrycia :) Psiaki mogę przyjąc pod dach od zaraz, ogłoszenia zapewnię w miare możliwości ( znam kilka popularnych serwisów) plus ogłoszenia we Wro takie na kartkach :) sam też bede jezdzić i sprawdzać domki w okolicach wro dla ewentualnych, przyszłych właścicieli :) Prosiłbym jedynie o pomoc przy opłacaniu weterynarza w razie jakiś niespodziewanych wizyt, ponieważ wizyty i wet są dosyć drogie. Na szczescie mam zaprzyjaźnionego weta, który bierze tylko za leki więc powinno być taniej niż zazwyczaj :)
DT zapewniam do znalezienia im DS. Mysle ze znajdą DS bo są cudowne. Przyjmę dwa łobuziaki - szkoda je rozdzielać narazie, a nie chce zeby jeden z powodow nie znalezienia DT trafił do schronu :/ Naucze je wszystkiego, bedzie git :D
Jutro zadzwonie to porozmawiamy :)
Narazie życzę spokojnej nocy!

No ja nie moge , lepiej sie szczylkom trafic nie mogło , tera jeszcze kwestia załatwienia transportu i wiooo.....

Posted

Urocze pytanie :D Nie, jestem studentem fizjoterapii :) Piszę z konta dziewczyny ( w moim wieku) stąd ten dziwny nick ;) Zadzwonię do Marlenki dzisiaj i po południu zamieścimy wszystkie ustalenia :)

Posted

jak dla mnie to raczej praktyczne;) miałam już taką sytuację, że dziecko narobiło nadzieji, a rodzicie zupełnie nic o tym nie wiedzieli i po prostu nie zgodzili się, a jednak warszawa wrocław to spora odległość. To czekamy na ustalenia i trzymam kciuki!!!