mikoada Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 cześć śliczności, gdzie ten domek dla ciebie :( Quote
mgie Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Bruno gdzie Twój dom? Jest ankieta dogomanii wybierajaca kandydata na KrakVet Fundacja Ostatnia Szansa bardzo potrzebuje Waszych głosów! http://www.dogomania.pl/threads/185270-KrakVet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem Quote
mikoada Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 cześć Brunio co u ciebie??? ja mam strasznego doła :-(- jakieś 2 godz. temu wracałam od rodziców i o mały włos potrąciłabym dużego psa, który wyleciał na drogę (niestety mocno uczęszczaną) piesek sobie spacerował po ulicy ktoś zatrąbił i on uciekł w pole, zjechałam na pobocze i próbowałam go jakoś zwabić, niestety na darmo :shake: podpytałam mieszkańców i okazało się, że pies jest tam już od wczoraj jak nie dłużej, i biega praktycznie cały czas w jednym miejscu i co najgorsze wybiega na ulicę :bigcry:podjechałam do domu wzięłam smycz i trochę kiełbasy, zadzwoniłam do zerduszko po porady co zrobić i ruszyłam na połów, niestety nieudany :( jak przyjechałm to pies znowu spacerował po drodze a auta na niego trąbiły on zbyt wiele sobie z tego nie robił :bigcry:po chwili znowu wbiegł na pole, zatrzymałam autko i po ok. 15 minut oczekiwania i zwabiania podszedł do mnie, ale biedak był okropnie wystraszony, kiełbaskę wsuwał jak nie wiem co, ale był bardzo ostrożny, próbowałam zapiąć mu smycz, ale niestety nic z tego :( psiak jest bardzo wystraszony i zdezorientowany, krążył wokół auta odbiegał, przychodził po kiełbaskę i tak wkoło, co za biedactwo, teraz siedzę i ryczę, że nie wiem jak mu pomóc :placz: Quote
ostatniaszansa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 o matkooooooooo :( to jest wlasnie najgorsze, wychodzisz z siebie, aby biedakowi pomoc, ale on jest tak wystraszony, ze sie nie udaje :( /Agnieszka Quote
mikoada Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 no niestety brak słów, dzisiaj rano pojechałam w to miejsce z jedzonkiem, ale niestety psiaka ani widu ani słychu, wczoraj też prosiłam mojego TZ, żeby wieczorem wracając z pracy zerknął czy psiak się gdzieś kręci, też go nie widział, przed chwilą też byłam jeszcze raz zobaczyć czy psiak jest, ale nic z tego mam nadzieję, że jakaś dobra dusza go zabrała, za jakieś trzy godziny będę jeszcze przejeżdżać koło tego miejsca to obadam sytuację jeszcze raz, wczoraj zamieściłam też ogłoszenia o błąkającym się psiaku, może akurat ktoś go zabrał, oby trzymajmy za to kciuki :) Quote
mikoada Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 witaj Bruno, ale tu u ciebie cichutko i puściutko :( chyba czas już zrobić nowego allegro, cioteczki macie może pomysł na lepszy tekst, który bardziej mógłby trafić do ludzi???? Quote
mikoada Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 cioteczki zajrzyjcie proszę na wątek dwóch piesków błąkających się na stacji benzynowej przy drodze szybkiego ruchu :( http://www.dogomania.pl/threads/186098-Dwa-psy-z-pod-stacji-benzynowej-przy-trasie-A8-(Warszawa-Katowice)-Potrzebuj%C4%85-pomocy Quote
zerduszko Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Pustka faktycznie, ale czasu tez mało. Poka allegro, to może coś podpowiem :) Quote
mikoada Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 No właśnie jeszcze nie zrobiłam bo zastanawiam się nad treścią :) ale w ostatnim allegro był umieszczony tekst z pierwszej strony, może coś zmienić??? Quote
zerduszko Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Na pewno dodałabym ile ma lat i że jest zdrowy. Jakieś szczepienia? Chip? Może wiadomo czy chodzi an smyczy itp.? A poza tym b. fajny tekst :) Może wyróżnić allegro?? Quote
mikoada Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Tak allegro wyróżnię a co do pozostałych pytań to niestety nie wiem, może osoby które jeżdżą do Boguszyc będą mogły takie informacje podać??? W ogłoszeniach wpisałam wiek :) Quote
mikoada Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Miał jednego obserwatora chyba z 1000 odsłon i nic :( Quote
mikoada Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 zrobiłam w końcu allegro dla Bruna http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1055919675 :) cioteczki odwiedzajcie naszego ślicznego chłopaka :mad: Quote
zerduszko Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja jestem cały czas, ale już mi dobry brakuje, żeby wszędzie się odezwać. Ogarniam co pilniejsze :( A może zmień odbiór osobisty i dopisz, że możliwa pomoc w transporcie. Quote
mikoada Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Bruno śliczności pokaż się cioteczkom :) Quote
mikoada Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 hopsaj do góry Bruno może cioteczki cię zauważą :) Quote
mikoada Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 taaaaaak cała masa :( jak dobrze, że chociaż ciocia Zerduszko zagląda do ślicznego Bruna :loveu: Quote
mikoada Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 do góry Bruno może jakaś Cioteczka cię zauważy ;) Quote
czerda Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Borys którego zaraz poproszę zrobi dla Bruno ogłoszenia na kilkudziesięciu portalach, to przecudny piesek na pewno się ktoś zakocha Quote
Recommended Posts