Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć Brunio co u ciebie??? ja mam strasznego doła :-(- jakieś 2 godz. temu wracałam od rodziców i o mały włos potrąciłabym dużego psa, który wyleciał na drogę (niestety mocno uczęszczaną) piesek sobie spacerował po ulicy ktoś zatrąbił i on uciekł w pole, zjechałam na pobocze i próbowałam go jakoś zwabić, niestety na darmo :shake: podpytałam mieszkańców i okazało się, że pies jest tam już od wczoraj jak nie dłużej, i biega praktycznie cały czas w jednym miejscu i co najgorsze wybiega na ulicę :bigcry:podjechałam do domu wzięłam smycz i trochę kiełbasy, zadzwoniłam do zerduszko po porady co zrobić i ruszyłam na połów, niestety nieudany :( jak przyjechałm to pies znowu spacerował po drodze a auta na niego trąbiły on zbyt wiele sobie z tego nie robił :bigcry:po chwili znowu wbiegł na pole, zatrzymałam autko i po ok. 15 minut oczekiwania i zwabiania podszedł do mnie, ale biedak był okropnie wystraszony, kiełbaskę wsuwał jak nie wiem co, ale był bardzo ostrożny, próbowałam zapiąć mu smycz, ale niestety nic z tego :( psiak jest bardzo wystraszony i zdezorientowany, krążył wokół auta odbiegał, przychodził po kiełbaskę i tak wkoło, co za biedactwo, teraz siedzę i ryczę, że nie wiem jak mu pomóc :placz:

Posted

no niestety brak słów, dzisiaj rano pojechałam w to miejsce z jedzonkiem, ale niestety psiaka ani widu ani słychu, wczoraj też prosiłam mojego TZ, żeby wieczorem wracając z pracy zerknął czy psiak się gdzieś kręci, też go nie widział, przed chwilą też byłam jeszcze raz zobaczyć czy psiak jest, ale nic z tego mam nadzieję, że jakaś dobra dusza go zabrała, za jakieś trzy godziny będę jeszcze przejeżdżać koło tego miejsca to obadam sytuację jeszcze raz, wczoraj zamieściłam też ogłoszenia o błąkającym się psiaku, może akurat ktoś go zabrał, oby trzymajmy za to kciuki :)

• 2 weeks later...
Posted

witaj Bruno, ale tu u ciebie cichutko i puściutko :( chyba czas już zrobić nowego allegro, cioteczki macie może pomysł na lepszy tekst, który bardziej mógłby trafić do ludzi????

Posted

No właśnie jeszcze nie zrobiłam bo zastanawiam się nad treścią :) ale w ostatnim allegro był umieszczony tekst z pierwszej strony, może coś zmienić???

Posted

Tak allegro wyróżnię a co do pozostałych pytań to niestety nie wiem, może osoby które jeżdżą do Boguszyc będą mogły takie informacje podać???
W ogłoszeniach wpisałam wiek :)

Posted

Ja jestem cały czas, ale już mi dobry brakuje, żeby wszędzie się odezwać. Ogarniam co pilniejsze :(

A może zmień odbiór osobisty i dopisz, że możliwa pomoc w transporcie.

• 2 weeks later...