Onaa Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Wydaje mi się że dość popularne są gumtree, tylko trzeba dbać żeby ogłoszenie było na pierwszej stronie. Może jeszcze psy.elk alegratka allegro ale tutaj to chyba jakoś wyróżnione czy coś potrzeba bo na allegro ciężko się przebić. Skoro ogłoszenia są to po prostu trzeba cierpliwości i miejmy nadzieję że znajdzie się ktoś kto pokocha Aniczka. Quote
andegawenka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dogo07 napisał(a):Wydaje mi się że dość popularne są gumtree, tylko trzeba dbać żeby ogłoszenie było na pierwszej stronie. Może jeszcze psy.elk alegratka allegro ale tutaj to chyba jakoś wyróżnione czy coś potrzeba bo na allegro ciężko się przebić. Skoro ogłoszenia są to po prostu trzeba cierpliwości i miejmy nadzieję że znajdzie się ktoś kto pokocha Aniczka. Wiara czyni cuda:loveu: Quote
Nevada Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Uwaga! kto ma maila [email protected]? trzeba tan aktywować ogłoszenia Anika - sie mi pomyliło :-) Quote
salibinka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nevada napisał(a):aha, to ona tel. nie odbiera :-( Tez próbowałam teraz, może chwilowo. Quote
Nevada Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 zrobiłam Anisiowi ogłoszenie na Tablica.pl na woj. opolskie, tam go jeszcze nie było, a blisko jest :-) http://tablica.pl/offer/anik-jesienny-pan-z-dusza-dziecka-prosi-o-dom-i-milosc-IDiVBd.html Quote
Mantis Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Nevada napisał(a):kto ma maila [email protected]? trzeba tan aktywować ogłoszenia Anika - sie mi pomyliło :-) Nevada, bardzo dziękuję :) Ogłoszenia aktywowane. A telefon padł mi dzisiaj, bo królik pomylił ładowarkę z marchewką :shake: Quote
andegawenka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Mantis napisał(a):Kochany, ale łobuz :lmaa: Nie może być, nasz aniołeczek ?:loveu::loveu::loveu: Quote
salibinka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Króliczek, króliczek - Aniś woli rzepaczek od ładowarek ;) :) Quote
nika28 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ja odnawiam Anisiowi ogłoszenia na tablicy.pl, na kilka województw... Może ktoś w końcu zadzwoni, stamtąd jest duży odzew :) Quote
Mantis Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 andegawenka napisał(a):Nie może być, nasz aniołeczek ?:loveu::loveu::loveu: Aniołeczek też łobuz. I też kochany :loveu: Gdyby nie ta jego alergia na chłopaków to już dawno by grzał pupkę w domu. Nika, dziękuję :) Telefon już reaktywowany i zwarty i gotowy czeka na TEN telefon :) Quote
andegawenka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Anik to mężczyzna:razz: z chłopami ma sie kumać:evil_lol: Quote
Mantis Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Oj tam, zaraz kumać, wystarczy jak przestanie zauważać :p Quote
Nevada Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 nika28 napisał(a):Ja odnawiam Anisiowi ogłoszenia na tablicy.pl, na kilka województw... Może ktoś w końcu zadzwoni, stamtąd jest duży odzew :) jak ja zrobiłam na kilka województw to mi pokasowali i zostawili tylko jedno, któreś z tych co Mantis aktywowała Quote
nika28 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Nevada napisał(a):jak ja zrobiłam na kilka województw to mi pokasowali i zostawili tylko jedno, któreś z tych co Mantis aktywowała Mi od 2 tygodni nie kasują :cool3: Odświeżałam dzisiaj znowu, i na razie wiszą :) Quote
Mantis Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Nevada napisał(a):jak ja zrobiłam na kilka województw to mi pokasowali i zostawili tylko jedno, któreś z tych co Mantis aktywowała Aktywowałam dwa, ale jedno z nich wyrzucili, bo się powtarza.. Quote
Mantis Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Dzień dobry :) Dogo07, Twój podpis powinien stać się motto Dogomanii :) Quote
andegawenka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Mantis napisał(a):Dzień dobry :) Dogo07, Twój podpis powinien stać się motto Dogomanii :) Czytałam ..... Quote
DZIR Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Wspaniałego domku Aniku- jak najszybciej. Quote
Recommended Posts