Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wydaje mi się że dość popularne są gumtree, tylko trzeba dbać żeby ogłoszenie było na pierwszej stronie.
Może jeszcze psy.elk
alegratka
allegro
ale tutaj to chyba jakoś wyróżnione czy coś potrzeba bo na allegro ciężko się przebić.

Skoro ogłoszenia są to po prostu trzeba cierpliwości i miejmy nadzieję że znajdzie się ktoś kto pokocha Aniczka.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Wydaje mi się że dość popularne są gumtree, tylko trzeba dbać żeby ogłoszenie było na pierwszej stronie.
Może jeszcze psy.elk
alegratka
allegro
ale tutaj to chyba jakoś wyróżnione czy coś potrzeba bo na allegro ciężko się przebić.

Skoro ogłoszenia są to po prostu trzeba cierpliwości i miejmy nadzieję że znajdzie się ktoś kto pokocha Aniczka.

Wiara czyni cuda:loveu:

Posted

Nevada napisał(a):
kto ma maila [email protected]? trzeba tan aktywować ogłoszenia Anika - sie mi pomyliło :-)

Nevada, bardzo dziękuję :) Ogłoszenia aktywowane.

A telefon padł mi dzisiaj, bo królik pomylił ładowarkę z marchewką :shake:

Posted

andegawenka napisał(a):
Nie może być, nasz aniołeczek ?:loveu::loveu::loveu:

Aniołeczek też łobuz. I też kochany :loveu: Gdyby nie ta jego alergia na chłopaków to już dawno by grzał pupkę w domu.

Nika, dziękuję :)

Telefon już reaktywowany i zwarty i gotowy czeka na TEN telefon :)

Posted

nika28 napisał(a):
Ja odnawiam Anisiowi ogłoszenia na tablicy.pl, na kilka województw... Może ktoś w końcu zadzwoni, stamtąd jest duży odzew :)

jak ja zrobiłam na kilka województw to mi pokasowali i zostawili tylko jedno, któreś z tych co Mantis aktywowała

Posted

Nevada napisał(a):
jak ja zrobiłam na kilka województw to mi pokasowali i zostawili tylko jedno, któreś z tych co Mantis aktywowała

Mi od 2 tygodni nie kasują :cool3: Odświeżałam dzisiaj znowu, i na razie wiszą :)

Posted

Nevada napisał(a):

Aktywowałam dwa, ale jedno z nich wyrzucili, bo się powtarza..