pinkmoon Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Jeszcze nie, zadzwonię do nich jutro albo pojutrze i postaramy się ustalić co w takiej sytuacji robimy. Quote
Ingrid44 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ja mysle ze domku szukac trzeba. Napewno sa gdzies ludzie o wielkim sercu, ktorzy kochaja Dobermany. Wiadomo ze najlepiej bylo by mu w domu z ludzmi. Quote
E-S Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Domu trzeba mu szukać tak czy śmak, tylko na szczęście więcej czasu jest na znalezienie. Maks MUSI mieć dom. Najlepszy - aby zrekompensował mu to najgorsze czego od ludzi doświadczył z powodu ich głupoty i chciwości. Quote
Ingrid44 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 E-S napisał(a):Domu trzeba mu szukać tak czy śmak, tylko na szczęście więcej czasu jest na znalezienie. Maks MUSI mieć dom. Najlepszy - aby zrekompensował mu to najgorsze czego od ludzi doświadczył z powodu ich głupoty i chciwości. Nic dodac nic ujac ! ! ! Quote
BasiaD Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Maksiu na 1 stronkę prosić cioteczki o pomoc! Quote
E-S Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Odwiedzają, tylko 100 rzeczy na raz robią. Maks szuka domku - bardzo szuka ... na 1 stronie widać jak bardzo i jak go potrzebuje. Quote
pinkmoon Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 W przypadku Maksia jedyne co możemy teraz zrobić, to wystawiać ogłoszenia i czekać... Na szczęście mamy więcej czasu na znalezienie najlepszego domu Quote
zuziaM Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 KOCHANI !!! Widzialam, ze ktos tu wstawil filmy z Maxem. Wielka prosba ! Do kogo moge wyslac MMS-em 2 filmy moich hotelowiczow i kto je moze wkleic do mojego hotelowego watku ( jest w podpisie ) ????? Kontakt do mnie 0695 555 221 Bardzo prosze !!! Quote
pinkmoon Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 zuziaM - ja niestety nie mogę pomóc, mam przestarzały telefon i nie odbiorę. Te filmiki wrzucała Fiks. Mam prośbę do wszystkich osób odwiedzających wątek: Wspaniale że jesteście i trzymacie kciuki za Maksia. Każdy pomysł na pomoc jest dobry, jednak na tym wątku nie potrzeba "hopania", pisania codziennie rano i wieczorem czegokolwiek, byle tylko napisać. Takie coś sprawdza się, owszem - na wątkach gdzie trzeba utrzymać temat w górze, bo np.zbiera się deklaracje czy dramatycznie szuka pomocy na już. U Maksia sytuacja jest smutna, ale stabilna. Największą pomocą będzie robienie ogłoszeń (informacje na ten temat są w pierwszym poście). Nie chciałabym żeby 90% postów na wątku Maksia to były jedno- czy dwuwyrazowe posty, bo wszystkie wiemy jak ciężko potem się przebić przez X takich stron, jeśli pojawia się ktoś nowy i chce szybko ogarnąć sytuację. Dlatego proszę gorąco - pamiętajcie o Maksiu, zostańcie na wątku, jeśli będą jakieś pytania - pytajcie, jeśli ktoś wpadnie na super pomysł jak można zmienić życie Maksia - piszcie, jeśli zrobicie ogłoszenia - pochwalcie się ;) ..ale nie piszmy, byle tylko pisać. Mam nadzieję że nikogo tym nie uraziłam, bo jak mówię - jesteśy bardzo wdzięczni wszystkim, którym na sercu leży los Maksia. To kwestia czysto techniczna, chodzi o przejrzystość wątku. Quote
Olena84 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ale ja zrobiłam mu juz pare ogłoszeń:(, wiem ,ze mało, ale wiecej stron nie znam i za duzo psow mi sie uzbieralo. Może ktos dorzuci sie jeszcze. Quote
pinkmoon Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Ogłoszenie przyda się każde jedno, nigdy nie wiadomo gdzie przyszły dom go wypatrzy :) więc za jedno ogłoszenie dziękujemy tak samo jak za 20! ;) Quote
Ingrid44 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Moge zrobic ze 20 ogloszen dla Maksia. Tylko trzeba skrocic tekst. Ja nie chce sie tego podejmowac, lepiej niech to zrobi osoba ktora go pisala. pozatym ja zupelnie nie mam talentow pisarskich. Bede zagladac na watek czekajac na odpowiedz. Mozna rowniez wyslac tekst na PW. Quote
E-S Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 pinkmoon napisał(a): Wspaniale że jesteście i trzymacie kciuki za Maksia. Każdy pomysł na pomoc jest dobry, jednak na tym wątku nie potrzeba "hopania", pisania codziennie rano i wieczorem czegokolwiek, byle tylko napisać. Takie coś sprawdza się, owszem - na wątkach gdzie trzeba utrzymać temat w górze, bo np.zbiera się deklaracje czy dramatycznie szuka pomocy na już. U Maksia sytuacja jest smutna, ale stabilna. Największą pomocą będzie robienie ogłoszeń (informacje na ten temat są w pierwszym poście). Nie chciałabym żeby 90% postów na wątku Maksia to były jedno- czy dwuwyrazowe posty, bo wszystkie wiemy jak ciężko potem się przebić przez X takich stron, jeśli pojawia się ktoś nowy i chce szybko ogarnąć sytuację. Dlatego proszę gorąco - pamiętajcie o Maksiu, zostańcie na wątku, jeśli będą jakieś pytania - pytajcie, jeśli ktoś wpadnie na super pomysł jak można zmienić życie Maksia - piszcie, jeśli zrobicie ogłoszenia - pochwalcie się ;) ..ale nie piszmy, byle tylko pisać. Mam nadzieję że nikogo tym nie uraziłam, bo jak mówię - jesteśy bardzo wdzięczni wszystkim, którym na sercu leży los Maksia. To kwestia czysto techniczna, chodzi o przejrzystość wątku. Wobec tego proszę o zgodę na opublikowanie historii Maksa z apelem o dom i jego zdjęć tu: http://pieski-pieseczki-do-adopcji.blog.onet.pl W weekend bym to zrobiła. Ewa Quote
Olena84 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Maks ma ogłoszenia na pajeczyna pineska gumtree eoferty adopcjapsa, przygarnijzwierzaka, ojoj, psiamania, nasipupile. Na kupsprzedaj i 4lapy mam problem z logowaniem, a kokosy jeszcze nie dzialaja. Wiec jesli ktos bedzie robic ogloszenia jeszcze to moze i te powielac, tylko sa niektore portale ktore moga Wam nie zaakceptowac ich bo rozpoznaja ze ktos juz taki tekst kiedys wklejal. Quote
pinkmoon Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Olena - dziękujemy! :loveu: Ewa - oczywiście :) pamiętaj o danych kontaktowych w sprawie ew.chęci adopcji - 695 435 270/ [email protected] Dzieki! Quote
pinkmoon Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Asior miała zrobić ładne z grafiką, wpadające w oko, ale chyba zapomniała... muszę jej się przypomnieć. Robimy wyróżnione? Quote
carolinascotties Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Zapisuje :( edit - historia OSKARKa daje nadzieje - choc wydawalo sie, ze staly dom dla Oskara tol mega cud- zdarzyl sie - http://www.dogomania.pl/threads/17416-.-Oskar-Ma-Domek-.?highlight=oskar Quote
koosiek Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Proszę, zajrzyjcie do Saturna, burka bez ucha, który od lat czeka na dom :( http://www.dogomania.pl/threads/184051-Saturn-kanapowiec-w-ciele-wiejskiego-burka.-Do%C5%BCywocie-w-schronisku Quote
pietrucha204 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 właśnie trafiłam na wątek - znalazłam linka na nadziei... biedactwo:( dobrze, że póki co może zostać tam gdzie był...tzymam kciuki, żeby znalazł DS Quote
Recommended Posts