Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze się przetwarza, ale linki już mam.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=UWU3i2qJxgs[/url]

[url]http://www.youtube.com/watch?v=siZWE_GJO54[/url]

biedna :(

Guest Elżbieta481
Posted

Finansowo-klops,ale będziemy zaglądać.Trzymaj się mała i walcz!Wbrew wszystkiemu i pomimo wszystko..
E/W

Posted

O matko........nie mam słów. Zryczałam sie...
Co z tymi ludzmi? czy da sie ich namierzyc? To przeciez az niewiarygodne, zeby w cywilizowanym kraju cos takiego pozostalo bez echa. Zwlaszcza, ze sa swiadkowie, opinia weta.....

Posted

Biedactwo:-(:-(
Ale widac, jak bardzo ona chce zyc!!! Ja wieze, ze jej sie uda!
A w jaki sposob sunia narazie jest leczona?? Wiadomo ze na operacje jest jeszcze za slaba- chyba by narkozy nie przezyla:-(. Dostaje jakies srodki przeciwbolowe?

Te odruchy nerwowe...tak mi jej zal

Posted

Sunia dostaje leki p. bólowe, antybiotyk i preparaty na wzmocnienie. Mamy zaufanie do naszej p. wet. dawkuje jej leki powoli aby ją nie zabiły. Jak widać wraca w nią życie, przed chwilą zniosłam ją na dół, ponieważ wciska się w kąty i tak stoi . W pokoju na dole jest duża powierzchnia i mało sprzętów. Duszka wstała i podeszła do misek moich psów to jest dobry znak, mózg pracuje. Wczoraj nie było z nią kontaktu, bałyśmy się , że to agonia. Jutro ma być dla niej specjalistyczna karma.

Posted

Rybc!a mnie tu ściągnęła.Straszne.Brak słów.
Obawiam się ,że te objawy neurologiczne są spowodowane urazami mózgu od kopania.Czy ona dostaje coś przeciw obrzękowego ?

Posted

Rybcia mnie tu zaprosila....boze swiety.....oby ta sunia przezyla....na policje nalezy zglosic bo skoro byla przywiazana do budy rozumiem ze buda byla na czyjejs posesji....tych sadystow bym do wiezienia poslala..jakie sa rokowania?ile pieniedzy zbieramy?

Posted

Makabra....biedactwo. Mam nadzieję ,że Wam sie uda. Różne biedy widzialam u Baski...ale takiej jeszcze nie bylo. Martwię sie stan głowy maleństwa. Zagadaj Beatę czy nie podać malej czegos p.obrzekowego. To bardzo dobra sugestia . Wierzę w Duszkę ..... Uda Jej sie,

Posted

Na tą chwilę wpłynęło na Duszkę 227 zł. Jutro zakupimy porządną karmę i będziemy starać się jak najmocniej, by wszystko potoczyło się po naszej myśli. Zapytam Beaty o te leki p. obrzękowe.

Posted

ta historia nie daje mi spokoju i mysle sobie ze nalezaloby sprawe przekazac w rece policji..naprawde...dowody i to niezbite sa , pies byl przywiazany do budy, na zdjeciu widac ze jest jakis dom na drugim planie (swoja droga nie chcie mi sie wierzyc ze nikt z mieszkancow nie zareagowal bo na pewno skowyt katowanego psa bylo slychac) nie powinno sie tej sprawy zostawic ot tak - wiem ze prawo dla oprawcow zwierzat jest laskawe ,jednakze nie mozna zostac obojetnym i ci zwyrodnialcy powinni poniesc kare ...dziewczyny z Elblaga zrobicie cos?

Posted

Dusza całą noc nie spała a ja z nią. Chodziła po pokoju, wciskała się w kąty, pod fotele , plątała w kable. Takie same objawy miał mój jamnik , nieboszczyk ale on miał padaczkę. Zasneła dopiero w samochodzie u mnie na kolanach .Ogólnie chyba jest lepiej, apetyt jej dopisuje, nie karmimy już jej z ręki, potrafi jeść z miski, którą wyliże do sucha .
Zostawiłam ją dzisiajw schronisku w ciepłej izolatce, poniewaz tam nie ma sprzetów o ktore by sie obijała. Gdy odchodzilam, stała z głową przyciśnietą do sciany.

Posted

Sprawy sadowej nie ma co robić, ponieważ ona należała do bezdomnych, ktorzy mieszkali w zimie w opuszczonej ruderze , nikt ich nie zna. Dom stoi pusty, przeznaczony do rozbiórki.