Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

do wołomina możesz podjechać jak będziesz mieć czas, nie spisz się, pozałatwiaj najpierw swoje sprawy.
a co do Dyziulka, zastanawiam się czy " złe" odżywianie schroniskowe moglo do tego doprowadzic, moj ojciec wziął ze schronu psa i ma sraczkę (dosłownie) codziennie i zastanawiam się czy to ma związek, zresztą nasz domowy psiur tez za młodu nie był najlepiej karmiony . hm trzaby się weta spytać
ale dobrze że dyziulko zdrowy uf

• Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

małe już całkiem się zaprzyjaźniły ...;D....
nie dały mi dziś pospać ....bawią się cały czas ..drzemią chwile i znowu ...są wszystkiego ciekawe...odzywają się w nich szczeniaki:)

Posted

są rozbrykane i bawią się jak na psy przystało :)...
Hasunia pokazuje swoje szczeniackie oblicze ;D....
a Diva jej dopinguje i troszkę się od niej uczy (szczekać już potrafi)

Posted

heheh prosze jakie bestie, szybko się przyzwyczajają:)

dota&koka czy mogę dawać do Ciebie nr telefonu w ogłoszeniach czy zostawiać kontakt do mnie tylko?

Posted

szczerze powiem,nie bardzo wiem jak z potencjalnymi chętnymi rozmawiać.poza tym w święta zapodziałam gdzieś telefon,rozładował się i nie mogę go znaleźć :(
zabieram się do ogłoszeń,ale mam tak słaby sygnał,że zanim strona mi się załaduje,zdąży mnie szlag trafić.
dyzio zrobił dziś piękną twardą kupę.jednym słowem jest lepiej po zawiesinie.na razie dostał tylko śniadaniechyba mi serce pęknie że muszę go głodzić :(
cięzko nam idzie trening czystości,choć dyzio załatwia swoje sprawy w jednym miejscu w kuchni na podkłady.ale za cholerę nie rozumie po co wychodzi się na dwór.

Posted

hehehe:) słodziaczek:) chyba trochę to potrwa zanim zajarzy, ok rozmowę biorę na siebie i ewentualne wizyty też (będe szukać na mapie ludzi do sprawdzenia domków)jak nie będę pewna. powiedz czy będziesz mogła zawieźć psiura do nowego domku jak się ktoś odezwie? z reguły proszę o zwrot kosztów paliwa. Dyzio ma ogłoszenie adopcjapsa, alegratka i gumtree, standardowo i dziś nie dam rady zrobić więcej, muszę się uczyć jutro czeka mnie szkoła:( ale poproszę dziewczyny o pomoc.

Posted

u mnie podobnie :)...sunie wychodzą ...hmmm zwiedzać(?) a w pokoju siku kupka
Diva już na dworze czasem zrobi siku
Hasunia ma co innego w główce
chciał by wszystko zobaczyć i każdego poznać

Posted

u mnie kredki bezpieczne
ale ściany małe obgryzają !
zastanawiam się czy im przypadkiem wapna nie brakuje(?)
poza tym postęp
Hasunia już coraz ładniej na smyczy chodzi
i leci do wszystkich ludzi
Diva przy nodze chodzi i cały czas chce na ręce- próbujemy się tego oduczyć :)
Vega17- nie wiesz może kiedy któraś z Pań się zdecyduje co do maluszków :)?