vega17 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 do wołomina możesz podjechać jak będziesz mieć czas, nie spisz się, pozałatwiaj najpierw swoje sprawy. a co do Dyziulka, zastanawiam się czy " złe" odżywianie schroniskowe moglo do tego doprowadzic, moj ojciec wziął ze schronu psa i ma sraczkę (dosłownie) codziennie i zastanawiam się czy to ma związek, zresztą nasz domowy psiur tez za młodu nie był najlepiej karmiony . hm trzaby się weta spytać ale dobrze że dyziulko zdrowy uf Quote
dineh Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 małe już całkiem się zaprzyjaźniły ...;D.... nie dały mi dziś pospać ....bawią się cały czas ..drzemią chwile i znowu ...są wszystkiego ciekawe...odzywają się w nich szczeniaki:) Quote
vega17 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 wow to fantastycznie, nie będą już takie kluchy:) możemy zacząć je ogłszac Quote
vega17 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 dziewczyny mają już gumtree Kraków i Katowice, alegratke, adopcjapsa Quote
dineh Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 są rozbrykane i bawią się jak na psy przystało :)... Hasunia pokazuje swoje szczeniackie oblicze ;D.... a Diva jej dopinguje i troszkę się od niej uczy (szczekać już potrafi) Quote
vega17 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 heheh prosze jakie bestie, szybko się przyzwyczajają:) dota&koka czy mogę dawać do Ciebie nr telefonu w ogłoszeniach czy zostawiać kontakt do mnie tylko? Quote
dineh Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 vega17 nie pytaj co bestia ma w łapkach:evil_lol:... Quote
vega17 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 o matulu:) na początku myślałam że jakiegoś zwierza hihi:) ale cóż jak im smakowało :)hasunia wreszcie cudnie wygląda , boska jest Quote
vega17 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 a jak z paskudzeniem?? dalej sikają w pokoju? nie dokuczają Wam bardzo? eh takie słodzizny że nie mogę się napatrzeć Quote
dota&koka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 szczerze powiem,nie bardzo wiem jak z potencjalnymi chętnymi rozmawiać.poza tym w święta zapodziałam gdzieś telefon,rozładował się i nie mogę go znaleźć :( zabieram się do ogłoszeń,ale mam tak słaby sygnał,że zanim strona mi się załaduje,zdąży mnie szlag trafić. dyzio zrobił dziś piękną twardą kupę.jednym słowem jest lepiej po zawiesinie.na razie dostał tylko śniadaniechyba mi serce pęknie że muszę go głodzić :( cięzko nam idzie trening czystości,choć dyzio załatwia swoje sprawy w jednym miejscu w kuchni na podkłady.ale za cholerę nie rozumie po co wychodzi się na dwór. Quote
vega17 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 hehehe:) słodziaczek:) chyba trochę to potrwa zanim zajarzy, ok rozmowę biorę na siebie i ewentualne wizyty też (będe szukać na mapie ludzi do sprawdzenia domków)jak nie będę pewna. powiedz czy będziesz mogła zawieźć psiura do nowego domku jak się ktoś odezwie? z reguły proszę o zwrot kosztów paliwa. Dyzio ma ogłoszenie adopcjapsa, alegratka i gumtree, standardowo i dziś nie dam rady zrobić więcej, muszę się uczyć jutro czeka mnie szkoła:( ale poproszę dziewczyny o pomoc. Quote
dota&koka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 jesli samochód będzie na chodzie,mogę chłopaka dowieźć,oby niezbyt daleko ze względu na pracę. Quote
dineh Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 u mnie podobnie :)...sunie wychodzą ...hmmm zwiedzać(?) a w pokoju siku kupka Diva już na dworze czasem zrobi siku Hasunia ma co innego w główce chciał by wszystko zobaczyć i każdego poznać Quote
vega17 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 spoko , ogłaszam go tylko na mazowieckie, co do terminów powiedz kiedy masz wolne, to może wtedy, a jak nie to coś się wykombinuje. Quote
vega17 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 aha i napisałam do Pani z Zabrza, chciała szczeniaka:) wysłałam jej zdjęcia Hasuni i Divy :) oby jej się spodobały Quote
vega17 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 dota&koka znalazłam osobę z Wołomina do sprawdzenia domku gdzie mieszka Dita:) jak się czegoś dowiem dam znać Quote
dota&koka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ok,to czekam na wieści co u malutkiej. jestem dyspozycyjna codziennie do godz.15 (ale zmuszona jestem poruszać się z dziećmi) i całe weekendy Quote
vega17 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 ok, postaram się to tak załatwić żebyś nie musiała się zbytnio napocić:) a co u Dyzia? lepiej się już czuje? Quote
dota&koka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 twarda kupa leci za twardą kupą,więc chyba wsio z nim już ok ;-) zaczyna mi dzieciaki po nogach podgryzać niedobrzyzna.no i zjadł dziś kredki :evil_lol: Quote
vega17 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 buhahaha a później do weta trzeba latać bo się naje dziwadeł hihi i straszy ludzi:) Quote
vega17 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 litości, facet chciał Hasunie do budy:( powiedział że nie teraz, teraz będzie mieszkać w domu, dopiero jak podrośnie....co za ludzie Quote
dineh Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 u mnie kredki bezpieczne ale ściany małe obgryzają ! zastanawiam się czy im przypadkiem wapna nie brakuje(?) poza tym postęp Hasunia już coraz ładniej na smyczy chodzi i leci do wszystkich ludzi Diva przy nodze chodzi i cały czas chce na ręce- próbujemy się tego oduczyć :) Vega17- nie wiesz może kiedy któraś z Pań się zdecyduje co do maluszków :)? Quote
Recommended Posts