Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dineh']będe jej robić tyle fotek ile będzie trzeba :)..aż się coś ładnego znajdzie[/QUOTE]
aaa jak masz wiecej to wyslij mi-posle jeszcze tej pani ;)

Posted

oczywiście:) trzeba uchwycić piękno Hasuni aparatem a to nie jest łatwe:(

dota&koka mam też prośbę a raczej pytanie do Ciebie, znasz może kogoś z Wołomina? chciałbym sprawdzić domek w którym jest Dita.

Posted

[quote name='vega17']

dota&koka mam też prośbę a raczej pytanie do Ciebie, znasz może kogoś z Wołomina? chciałbym sprawdzić domek w którym jest Dita.

nie znam nikogo,ale mogłabym się przejechać odwiedzić małą.ale najwcześniej w weekend,do piatku mam samochód unieruchomiony.no i musiałabyś mną podyrygować na co mam zwracać szczególną uwagę.choć gdyby małej działa się krzywda,na pewno od razu bym zauważyła.wiem jak powinien wyglądać zdrowy szczęśliwy pies :-)

Posted

[quote name='dota&koka']nie znam nikogo,ale mogłabym się przejechać odwiedzić małą.ale najwcześniej w weekend,do piatku mam samochód unieruchomiony.no i musiałabyś mną podyrygować na co mam zwracać szczególną uwagę.choć gdyby małej działa się krzywda,na pewno od razu bym zauważyła.wiem jak powinien wyglądać zdrowy szczęśliwy pies :-)[/QUOTE]

bardzo byłabym wdzięczna:) może byc na weekned nie ma problemu.
Tak jak wspominałam domek baardzo skromny, dom wygląda jak jakaś działka , ale w środku w miare normalnie, było czysto, dziewczyna w porządku, plazma na ścianie:) właśne chcę żebyś wybadała czy Dita jest zdrowa, czy ma jedzonko w misce, czy ma wodę, czy jest puszczana na podwórko, i takie tam , nie jestem wybredna, ale chce żeby mała była bezpieczna i zdrowa

Posted

będę miała oczy i uszy szeroko otwarte :-)
najpewniej podskoczę w sobotę,jeśli da radę do piątku zrobić samochód,co nie jest proste,bo trzeba zdjąć piasty z przedniego napędu-sam się załącza,koła mi się blokują i opony zdzieram do żywego.zachciało mi się samochodu 4x4 to teraz mam :-(

od 14 jest wetka,będziemy się szykować z dyziem na wizytę.zobaczymy co tam w brzuszku mu burczy ;-)

Posted

gadzina dostała lekarstwo na poprawienie pracy jelitek.zobaczymy jaka będzie jutro koopa.w związku z tym,że mały ma dopiero 3 miesiące,wetka nie zdecydowała się znowu go odrobaczać.stwierdziła,że za dużo chemii może mu jeszcze bardziej zaszkodzić.
ja daję mu jeść ok 5-6 razy dziennie w średnich ilościach i dostałam opier... że dziwię się że pies sraczki dostał.wychodzi więc na to,że przesadziłam z jedzeniem i zrobiłam dyziowi kuku :-( chciałam dobrze,wyszło jak zwykle...
od jutra tylko 3 posiłki+zawiesina
w nocy,kiedy będę miała szybszy net,wezmę się za ogłaszanie szczylka.następne dzieciny czekają :(
a do wołomina podjadę jednak w niedzielę,bo zapomniałam że mojej mamie obiecałam że ją odwiedzę jak zrobię samochód.oki?