dineh Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 staram sie im robic dużo zdjęć ale mała niezbyt lubi aparat ..:( Quote
vega17 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 wiem, za fotogeniczna to ona nie jest, musisz ją wyczaić w zabawie:) może wtedy ładnie wyjdzie, trzymam kciuki Quote
dineh Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 będe jej robić tyle fotek ile będzie trzeba :)..aż się coś ładnego znajdzie Quote
MartynaP Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='dineh']będe jej robić tyle fotek ile będzie trzeba :)..aż się coś ładnego znajdzie[/QUOTE] aaa jak masz wiecej to wyslij mi-posle jeszcze tej pani ;) Quote
vega17 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 oczywiście:) trzeba uchwycić piękno Hasuni aparatem a to nie jest łatwe:( dota&koka mam też prośbę a raczej pytanie do Ciebie, znasz może kogoś z Wołomina? chciałbym sprawdzić domek w którym jest Dita. Quote
MartynaP Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='dineh']napisać Ci jeszcze coś o nich :D??[/QUOTE] mnie pyasz???? jaktak to odpowiadam:jasne ze tak :) Quote
dota&koka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='vega17'] dota&koka mam też prośbę a raczej pytanie do Ciebie, znasz może kogoś z Wołomina? chciałbym sprawdzić domek w którym jest Dita. nie znam nikogo,ale mogłabym się przejechać odwiedzić małą.ale najwcześniej w weekend,do piatku mam samochód unieruchomiony.no i musiałabyś mną podyrygować na co mam zwracać szczególną uwagę.choć gdyby małej działa się krzywda,na pewno od razu bym zauważyła.wiem jak powinien wyglądać zdrowy szczęśliwy pies :-) Quote
vega17 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='dota&koka']nie znam nikogo,ale mogłabym się przejechać odwiedzić małą.ale najwcześniej w weekend,do piatku mam samochód unieruchomiony.no i musiałabyś mną podyrygować na co mam zwracać szczególną uwagę.choć gdyby małej działa się krzywda,na pewno od razu bym zauważyła.wiem jak powinien wyglądać zdrowy szczęśliwy pies :-)[/QUOTE] bardzo byłabym wdzięczna:) może byc na weekned nie ma problemu. Tak jak wspominałam domek baardzo skromny, dom wygląda jak jakaś działka , ale w środku w miare normalnie, było czysto, dziewczyna w porządku, plazma na ścianie:) właśne chcę żebyś wybadała czy Dita jest zdrowa, czy ma jedzonko w misce, czy ma wodę, czy jest puszczana na podwórko, i takie tam , nie jestem wybredna, ale chce żeby mała była bezpieczna i zdrowa Quote
dota&koka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 będę miała oczy i uszy szeroko otwarte :-) najpewniej podskoczę w sobotę,jeśli da radę do piątku zrobić samochód,co nie jest proste,bo trzeba zdjąć piasty z przedniego napędu-sam się załącza,koła mi się blokują i opony zdzieram do żywego.zachciało mi się samochodu 4x4 to teraz mam :-( od 14 jest wetka,będziemy się szykować z dyziem na wizytę.zobaczymy co tam w brzuszku mu burczy ;-) Quote
vega17 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 super, trzymam kciuki i za Dyzia i za autko:) jak coś jesteśmy w kontakcie Quote
vega17 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 i jak Dyziunio się czuje??? co wet mówi?? martwię się Quote
dota&koka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 tak szybciutko napiszę że nic chłopakowi nie dolega nie mogę na razie więcej bo jeszcze jestem w pracy. będę w domku to napiszę co i jak :-) Quote
Ada_-_ Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Obiecuję pomóc z ogłoszeniami, ale jutro, dzisiaj nie dam rady i internet chodzi tak, że aż boli... Quote
vega17 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 to dobrze, troche mi ulżyło, to jutro szukamy chąłupki dla gada :) Quote
dota&koka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 gadzina dostała lekarstwo na poprawienie pracy jelitek.zobaczymy jaka będzie jutro koopa.w związku z tym,że mały ma dopiero 3 miesiące,wetka nie zdecydowała się znowu go odrobaczać.stwierdziła,że za dużo chemii może mu jeszcze bardziej zaszkodzić. ja daję mu jeść ok 5-6 razy dziennie w średnich ilościach i dostałam opier... że dziwię się że pies sraczki dostał.wychodzi więc na to,że przesadziłam z jedzeniem i zrobiłam dyziowi kuku :-( chciałam dobrze,wyszło jak zwykle... od jutra tylko 3 posiłki+zawiesina w nocy,kiedy będę miała szybszy net,wezmę się za ogłaszanie szczylka.następne dzieciny czekają :( a do wołomina podjadę jednak w niedzielę,bo zapomniałam że mojej mamie obiecałam że ją odwiedzę jak zrobię samochód.oki? Quote
Recommended Posts