pinkmoon Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Z Litterką znamy się osobiście ze schroniska ;) W takim razie ustalcie między sobą i dajcie znać, w razie czego ladySwallow ma mój nr kom, jakby kontakt był pilnie potrzebny. Quote
LadyS Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Myślę, że nie ma czego dalej szukać, chyba że coś znalazłoby się na jutro po południu - możecie się umówić na wizytę w sobotę, tak myślę. Quote
sacred PIRANHA Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 super, to ja w takim razie na wszelki wypadek szukam transportu do krakowa:-) Quote
Litterka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jestem. Umówię się z Izą!!! na jutro (piątek) po południu - sobotę mam zajętą. Trzymajcie kciuki! Quote
sacred PIRANHA Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ja również trzymam:-) ide z młodym na spacerek, poszeptam mu do uszka że ciotki coś kombinują:-) Quote
MartynaP Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 bardzo mi sie podoba ze Iza! sama sie tez angazuje w izyte,transport a nie jak niektorzy-zgadzam sie ale martwcie sie sami trzymam kciuki za domek ;) Quote
Iza!!! Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [FONT="]No to z wizytą załatwione:)[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]A co do transportu, to gadałam przed chwilą ze znajomym i to wygląda tak: z Katowic (jednak) wyjeżdża ok 16 (o 14 zaczyna jakieś spotkanie więc to tak mniej-więcej), a potem jedzie trasą Katowice - Częstochowa - Piotrków Trybunalski - Łódź[/FONT] [FONT="]Mam nadzieję, że da się to jakoś zgrać.[/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Quote
Iza!!! Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):a o wawe zahacza? Zaraz dopytam. Quote
sacred PIRANHA Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 kurde no jak to skombinować nie wiem...z zamoscia do piotrkowa ok 300km;/ w dwie strony to 600 a za kase to straszliwie duzo wyjdzie buuu Quote
LadyS Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='GameBoy']do wszystkich zdjec robi tak Hahaha, jaka gruba dupka :) A jak z Muminem? Quote
Iza!!! Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):kurde no jak to skombinować nie wiem...z zamoscia do piotrkowa ok 300km;/ w dwie strony to 600 a za kase to straszliwie duzo wyjdzie buuu A ile by to wyszło? Może przekonam znajomego, że w warszawie fajnie jest i żeby zajechal:) Quote
Iza!!! Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 A do Warszawy byście miały jakiś transport? Bo w Warszawie byłby dopiero ok 21/22 Quote
sacred PIRANHA Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ja na razie kombinuje...wiesz tak luźno...do wawy jakoś zawsze łatwiej jest bo duzo ludziów jeździ z lublina do wawy i z powrotem... Quote
LadyS Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):ja na razie kombinuje...wiesz tak luźno...do wawy jakoś zawsze łatwiej jest bo duzo ludziów jeździ z lublina do wawy i z powrotem... Jeszce pozostaje Zamość-Lublin. Quote
Tymonka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Brakuje nam 50 zł ,żeby ocalić go od śmierci : http://www.dogomania.pl/threads/182900-Czeka-mnie-A-mierAE-z-reki-mojego-pana-BRAK-50-zA-STAA-YCH-DEKLARACJI Quote
Iza!!! Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 A może do Kielc byśmy poszukały transportu - to bliżej z Zamościa. Quote
Iza!!! Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Bo jak usłyszał hasło "Warszawa" to jakoś się nie cieszył ;p Quote
Madallena Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Gameboy a jakie kupy robi mały ? :) ale masz cudne to to wielkie ! Quote
Iza!!! Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 To ja sobie pozwolę na wątkach transportowych popytać Quote
Recommended Posts