AngelikaXD Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Co u maleństw? Mam obsesje na ich punkcie :diabloti: Quote
evel Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Jutro jadą do Zamościa, a później... Albo nie powiem, żeby nie zapeszyć :evil_lol: Quote
Greven Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='ladySwallow']Filmik - zabawa wg Charlie'ego: Haha, jaki anemik :evil_lol: Moje merlaczki - słodziaczki przyciągają mnie tu, jak magnes. Quote
marzenKa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Jimmy vel Rysiek dzisiaj od rana dawal arie takie ze nie moglam sama wyjsc nawet do kibelka, na szczescie potem go to zmeczylo do tego stopnia ze spal i spal i nawet nie wiedzial ze nikogo nie bylo w domu przez 2 godziny! Teraz wrocilam do domu a jemu nic tylko zabawy w glowie:) Niestety lub stety jutro juz jedzie ode mnie w dalsza podroz....:( Oby byl szczesliwy w zyciu:) Quote
sacred PIRANHA Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 marzenko nie martw się napewno będzie szczęśliwy:-) Quote
marzenKa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 I wlasnie odjechal moj pierwszy 3dniowy tymczasowicz Jimmy vel Rysiek Lezka sie w oku kreci bo mimo ze byl u mnie tylko 3 dni to zdazylam sie do niego przywiazac:loveu: Dostal ode mnie swoja ulubiona zabawke tygryska:cool3: Niech mu sie tam wiedzie:) Wysciskalam i wycalowalam go przed wyjsciem a on w podziekowaniu zostawil kupke na dywanie:evil_lol: Quote
MartynaP Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 posłałam zdjecia szczeniakow pani szukajacej psiaka ;) Quote
evel Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Chłopcy się piorą, dzisiaj jeden trzymał drugiego za nos a drugi, żeby nie być dłużny, chapnął pierwszego za ucho i nie chciał żaden puścić! Toteż zostali ponownie rozdzieleni i sobie siedzą w różnych DT ;) Po świętach Fircyk jedzie sobie w świat a Charlie szuka najlepszego domu na świecie. Swoją drogą, Charlie jest czterokolorowy... Bo ma czarny, niebiesko-biały, podpalany i czekoladowy kolor :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Martyna ten większy Fircyk vel Jimmy ma już zaklepaną miejscówkę (szukamy transportu zamosc-warszawa!) zatem w tej chwili domu szuka tylko ten lmniejszy braciszek Charlie...jest już u mnie, pierwsze spotkanie z psami wypadło poprawnie...nikt nikogo nie zjadł ani nie zadeptał choć popisy wuja Tima były jak również próby rzucania małym przez tymczasowicza Cykora...obyło się bez ofiar :-) ja ze swojej strony jak na razie mogę powiedzieć że psinka jest bardzi uległa jeśli chodzi o inne pieski, super by było gdyby trafił do domu z innym psem bo widac że przytulania do psiego futra mu brakuje:-) ponadto to taki typ nakolankowy, siedziałby na kolankach i był wsżędzie tam gdzie człowiek...jest naprawdę maluteńki, myśle ze wyrosnie z niego ok 10kg piesek maksymalnie, LadyS on wcina suchego Brita junior jak opętany:-) Quote
AngelikaXD Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Niech już Charlie znajduje domek, bo mi głupie pomysły zaczynają przychodzić do głowy :eviltong: Quote
MartynaP Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 to ten szuka domu??? zostały wybrane cztery z kilkunastu ktore posłałam pani,w tych czterech jest własnie ten ktorrego zdjecie wstawiam Quote
Greven Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wysciskalam i wycalowalam go przed wyjsciem a on w podziekowaniu zostawil kupke na dywanie Za mocno ściskałaś :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Andzelika ty nir wymyslaj tylko go bierz...on jest zajefajny, malutki, sliczniutki i słodziutki....nie przewiduje zeby przekroczył docelowo 10kg:-) Quote
sacred PIRANHA Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 tak Martyna ten to Charlie i szuka domu, jest malutki waży kilogram....koło mojej yorczki miniaturki wygląda malusio;-) jutro porobie foty w plenerze jak pogoda dopisze;-) Quote
LadyS Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']tak Martyna ten to Charlie i szuka domu, jest malutki waży kilogram....koło mojej yorczki miniaturki wygląda malusio;-) jutro porobie foty w plenerze jak pogoda dopisze;-)[/QUOTE] I jak przetrwaliście noc? Już chcesz mnie zabić, że przywiozłam Ci syrenę ratunkową, czy jeszcze poczekasz? :evil_lol: Quote
MartynaP Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']tak Martyna ten to Charlie i szuka domu, jest malutki waży kilogram....koło mojej yorczki miniaturki wygląda malusio;-) jutro porobie foty w plenerze jak pogoda dopisze;-)[/QUOTE] bardzo sie spodobał ale czekam na decyzje. jesli mozesz posze zrob choc jedna fotke malucha Quote
evel Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Na dowód, że Charlie jest super pies i potrafi się dogadać z moim aspołecznym szopem ;) Quote
MartynaP Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Pani jest zdecydowana na adopcję Charliego,bedzie czekac ile trzeba bedzie "Sa gotowi na przyjecie nowego członka rodziny"-to słowa Pani :) Quote
Ada_-_ Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Hej ;) Mógłby mi ktoś opisać jak zrobić baner, żeby link zadziałał? Wstawiam odnośnik tam gdzie jest ta kula ziemska i guzik ;( Quote
evel Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='MartynaP']Pani jest zdecydowana na adopcję Charliego,bedzie czekac ile trzeba bedzie "Sa gotowi na przyjecie nowego członka rodziny"-to słowa Pani :)[/QUOTE] Wow! :) Skąd jest pani? Zgadza się na wizytę przedadopcyjną i kastrację Charliego kiedyś tam? ;) Quote
marzenKa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 No to swietnie ze i Charliee tak szybko znalazl dom;) A dobrze bo codziennie mnie meczylo ze on taki biedny jeszcze bez stalego domku... teraz braciszkowie zaczna nowe mam nadzieje wspaniale zycie;) A co tam slychac u maluchow?? Piraniaa?? Quote
MartynaP Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Tak pani sie zgadza ja juz byłam na wizycie bo Pani miała psa wybranego ale wkoncu psiak zostal w swojim DT i pani psiaka nie dostala Na kastracje tez sie zgadza ;) Quote
sacred PIRANHA Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 a skąd jest pani? jak z transportem? pierwsza noc ...głośna:-) psiak to taki przytulak że jak tylko traci mnie z oczu to jest pisk:-) ale wyrobiłam sobie juz metode na takie piszczałki...jak wiem, że mam gdzies wyjsc bądz spać hihi to nie pozwalam mu pare gpdzin spać, męcze jak kat a potem jedzonko spacerek plus sranko :-), butelka plastikowa z gorącą wodą pod kocyk i spi jak niemowlę pare godzin:-) dzisiaj miał psiak dwie luźniejsze kopy zatem dostał kurczaka z RC intestinal, nifuroksazyd na zmiane z lakcidem...ostatnia już była ok - on ma wilczy apetyt! żre tyle że musze go ograniczać:-) co do Fircyka to zachowuje się grzecznie:-) grzeczniej niż Charlie:-) szukamy transportu dla Fircyka z zamościa do warszawy!!!!!!! Quote
Greven Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dziewczyny, merlaczki rozejdą się, jak świeże bułeczki i pewnie macie o nie wiele telefonów - a my mamy maluszki, nie merlaczki co prawda i raczej będą średnie. Skierujecie do nas nadprogramowych zainteresowanych? http://www.dogomania.pl/threads/182949-Wielka-A-roda-A-miecie-do-rowu Quote
Recommended Posts