LadyS Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Tak, były psikane Fiprexem w dniu zabrania ze schroniska. Quote
GameBoy Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 dzieki za info mysle, że to na razie im starczy za jakies 2 tyg najwyzej powtorze potworkowi staja uszy ;) Quote
sacred PIRANHA Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Cykorowi też:-) co prawda to nie rodzenstwo i jakos pozno u niego bo on juz ma 7 miesiecy ale normalniei jedno mu wczoraj zaczęło sterczec a dzis drugie sie podnosi...szok:-) Quote
LadyS Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Ja myślę, że to po witaminkach :) Nietoperki :D Quote
sacred PIRANHA Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 chcesz miec psa ze sterczacymi uszami? kup mu CANVIT :-) !!!! a odbiegając od temu moje dzięcie własnie lata za psem i ubiera w swoje ubranka, w między czasie probuje też nakarmicfilke zepsutym czosnkiem:-) Quote
LadyS Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 On się tak na Mumina rzuca? Życie mu niemiłe? :evil_lol: A jak w ogóle Muminka się zachowuje? Quote
sacred PIRANHA Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 gzie on jej grzebie? uzębienie sprawdza? dentysta będzie chyba jakis:-) Quote
GameBoy Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ladySwallow napisał(a):On się tak na Mumina rzuca? Życie mu niemiłe? :evil_lol: A jak w ogóle Muminka się zachowuje? on sie tak rzuca nie tylko na Mumina, na kota i na nas tez ;/ slodki jest tylko jak spi Mumin stara sie na maksa hamowac, poki co wszyscy zyja ;) sacred PIRANHA napisał(a):gzie on jej grzebie? uzębienie sprawdza? dentysta będzie chyba jakis:-) dziewczyny kto i na jakiej podstawie okreslał wiek maluchow? one maja teraz 7 tyg? Quote
LadyS Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 GameBoy napisał(a):dziewczyny kto i na jakiej podstawie okreslał wiek maluchow? one maja teraz 7 tyg? Trzech weterynarzy - schroniskowy po przywiezieniu psów oraz na podstawie tego, co powiedziała osoba oddająca je do schroniska, potem dwóch wetów, u których myśmy były - wiek, gdy były u mnie - ok. 6-8 tygodni. Quote
GameBoy Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 aaa ok czyli teraz ile mają? tydzien wiecej? bo on jest mega cwany jak na takiego malucha i juz ma braki socjalizacyjne z braku matki ;/ Quote
Rubi18 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 czy obydwa szczeniaki sa do adopcj,bo nie moge sie troche polapac czy juz tylko jeden?:) Quote
LadyS Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Jeden psiak ma DS w Gdyni, jedzie jutro - drugi jest na DT/DS u Gameboy i to ona musi określić, czy zostaje, czy szuka domu... Teraz mają moja droga już 3 tygodnie więcej :) Quote
evel Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 http://img136.imageshack.us/img136/8539/201004101821.jpg hm, to jak z tej durnej reklamy... pokaż kotku, co masz w środku buahaha :evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ladySwallow napisał(a):Jeden psiak ma DS w Gdyni, jedzie jutro - drugi jest na DT/DS u Gameboy i to ona musi określić, czy zostaje, czy szuka domu... Teraz mają moja droga już 3 tygodnie więcej :) czyli one mają ze 2,5 m-ca, teraz to sie zgadza ;) Quote
GameBoy Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Rubi18 napisał(a):czy obydwa szczeniaki sa do adopcj,bo nie moge sie troche polapac czy juz tylko jeden?:) jezeli znajdzie sie - sam - super cudowny dom zanim podejmiemy decyzje, to oczywiscie go oddam - nie bede taka egoistyczna Quote
LadyS Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Ponoć mały w drodze - ale bardzo późno dotrze do Izy, więc czekamy jutro na nieco opowieści :) Szczeniaki w domach tudzież DT, a dług został - 107 zł, czyli 50 zł za transport do DT w Zamościu, gdzie psiaki były przez święta, i 57 zł za kroplówkę dla Charliego i wyciąganie kleszczy z jego brata. Zapraszam więc na kilka bazarków dla m.in. dla nich. Kości i żwacze dla psów: http://www.dogomania.pl/threads/183549-A-wacze-kostki-prasowane-czekoladowe-teA-lizaki-dla-psA-w-na-szczeniaki-do-23-04 Teksty ogłoszeniowe i ogłoszenia: http://www.dogomania.pl/threads/182745-UsA-ugowy-TEKSTY-OGA-OSZENIA-na-kolorowe-szczeniaki-i-inne-Do-26-04 Kalendarzyki kieszonkowe na 2010 rok: http://www.dogomania.pl/threads/183551-Kalendarzyki-na-2010-rok-z-psami-4-wzory-opcja-KUP-TERAZ-Na-NowodwA-r-do-26-04 Quote
LadyS Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Iza!!!, właśnie skończyłam przygotowywać Ci kartkę z rozpiską wszystkiego - zajęło 3 strony A5 i modlę się, abyś mogła mnie rozczytać :) Doszły pieniądze za kostki, więc jutro wyślę wszystko w paczce priorytetem poleconym - wstrzymaj się do tego czasu z wetem, ok? Quote
Iza!!! Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dzięki, w razie czego będę pisać i prosić o rozszyfrowane :) Mały już niedługo będzie u mnie - strasznie się ten czas wlecze... Quote
LadyS Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Iza!!! napisał(a):Dzięki, w razie czego będę pisać i prosić o rozszyfrowane :) Mały już niedługo będzie u mnie - strasznie się ten czas wlecze... Starałam się pisać ładnie, aż mnie ręka teraz boli :evil_lol: Czekamy razem z Tobą na przyjazd malucha :) Quote
Litterka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Tylko koniecznie daj znać, kiedy będzie! Jaki to musi być słodziak... :) Quote
Iza!!! Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 No i jest :D:D:D Słodziak straszny i wulkan energii:D Na dzień dobry nasikał na dywan ;p Na jedzenie rzuca się, jakby miał miesięczną głodówkę, a nie jednodniową - a że dostaje po kilka kulek, to się wskrabuje do góry po jeszcze... Kochany jest, przywitał nas, jakby nas dooobrze znał. W podróży był bardzo grzeczny. Zaraz wkleję zdjęcie:) Quote
Iza!!! Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Więcej zdjęć porobię jutro, jak się wyszaleje, bo na razie to na zdjęciach najlepiej wychodzi ogon i podłoga... Quote
Recommended Posts