Jump to content
Dogomania

Charlie w DS w Gdyni, Fircyk vel Bolek w DS w Gorzowie :) Dziękujemy!

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ladySwallow napisał(a):
On się tak na Mumina rzuca? Życie mu niemiłe? :evil_lol: A jak w ogóle Muminka się zachowuje?

on sie tak rzuca nie tylko na Mumina, na kota i na nas tez ;/ slodki jest tylko jak spi
Mumin stara sie na maksa hamowac, poki co wszyscy zyja ;)
sacred PIRANHA napisał(a):
gzie on jej grzebie? uzębienie sprawdza? dentysta będzie chyba jakis:-)

dziewczyny kto i na jakiej podstawie okreslał wiek maluchow? one maja teraz 7 tyg?

Posted

GameBoy napisał(a):
dziewczyny kto i na jakiej podstawie okreslał wiek maluchow? one maja teraz 7 tyg?

Trzech weterynarzy - schroniskowy po przywiezieniu psów oraz na podstawie tego, co powiedziała osoba oddająca je do schroniska, potem dwóch wetów, u których myśmy były - wiek, gdy były u mnie - ok. 6-8 tygodni.

Posted

Jeden psiak ma DS w Gdyni, jedzie jutro - drugi jest na DT/DS u Gameboy i to ona musi określić, czy zostaje, czy szuka domu...

Teraz mają moja droga już 3 tygodnie więcej :)

Posted

ladySwallow napisał(a):
Jeden psiak ma DS w Gdyni, jedzie jutro - drugi jest na DT/DS u Gameboy i to ona musi określić, czy zostaje, czy szuka domu...

Teraz mają moja droga już 3 tygodnie więcej :)

czyli one mają ze 2,5 m-ca, teraz to sie zgadza ;)

Posted

Rubi18 napisał(a):
czy obydwa szczeniaki sa do adopcj,bo nie moge sie troche polapac czy juz tylko jeden?:)

jezeli znajdzie sie - sam - super cudowny dom zanim podejmiemy decyzje, to oczywiscie go oddam - nie bede taka egoistyczna

Posted

Ponoć mały w drodze - ale bardzo późno dotrze do Izy, więc czekamy jutro na nieco opowieści :)

Szczeniaki w domach tudzież DT, a dług został - 107 zł, czyli 50 zł za transport do DT w Zamościu, gdzie psiaki były przez święta, i 57 zł za kroplówkę dla Charliego i wyciąganie kleszczy z jego brata. Zapraszam więc na kilka bazarków dla m.in. dla nich.

Kości i żwacze dla psów: http://www.dogomania.pl/threads/183549-A-wacze-kostki-prasowane-czekoladowe-teA-lizaki-dla-psA-w-na-szczeniaki-do-23-04

Teksty ogłoszeniowe i ogłoszenia: http://www.dogomania.pl/threads/182745-UsA-ugowy-TEKSTY-OGA-OSZENIA-na-kolorowe-szczeniaki-i-inne-Do-26-04

Kalendarzyki kieszonkowe na 2010 rok: http://www.dogomania.pl/threads/183551-Kalendarzyki-na-2010-rok-z-psami-4-wzory-opcja-KUP-TERAZ-Na-NowodwA-r-do-26-04

Posted

Iza!!!, właśnie skończyłam przygotowywać Ci kartkę z rozpiską wszystkiego - zajęło 3 strony A5 i modlę się, abyś mogła mnie rozczytać :) Doszły pieniądze za kostki, więc jutro wyślę wszystko w paczce priorytetem poleconym - wstrzymaj się do tego czasu z wetem, ok?

Posted

Iza!!! napisał(a):
Dzięki, w razie czego będę pisać i prosić o rozszyfrowane :)
Mały już niedługo będzie u mnie - strasznie się ten czas wlecze...

Starałam się pisać ładnie, aż mnie ręka teraz boli :evil_lol: Czekamy razem z Tobą na przyjazd malucha :)

Posted

No i jest :D:D:D
Słodziak straszny i wulkan energii:D
Na dzień dobry nasikał na dywan ;p Na jedzenie rzuca się, jakby miał miesięczną głodówkę, a nie jednodniową - a że dostaje po kilka kulek, to się wskrabuje do góry po jeszcze...
Kochany jest, przywitał nas, jakby nas dooobrze znał.
W podróży był bardzo grzeczny.
Zaraz wkleję zdjęcie:)