Jump to content
Dogomania

Charlie w DS w Gdyni, Fircyk vel Bolek w DS w Gorzowie :) Dziękujemy!

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza a może jeszcze inaczej...może ja poszukam transportu do wawy a ty byś poszukała z wawy do gdyni?
no nie wiem sama już , ale jak nam się sypnie ten transport to lipa totalna...ja jestem w sytuacji podbramkowej, w tym tygodniu będę musiała się wynieść, nie mogę zabrać psów ze sobą...no masakra :-(

Posted

Może faktycznie poszukaj transportu gdziekolwiek w stronę Gdyni. Bo do Warszawy jest już znacznie bliżej i w ciągu jednego dnia bym zdążyła pojechać w tą i z powrotem. Sytuacja jest o tyle pilna, że Ty nie możesz zbyt długo trzymać malucha i nie możemy czekać w nieskończoność na dogodny transport.

Posted

Iza!!!, czyli z Wawy byłabyś w stanie psa we własnym zakresie zabrać? Dziś jest jakiś transport z Zamościa, ale nie wiem, czy na szybko uda nam się wszystko zorganizować - jak nie, to wtedy można płatny na trasie Wawa-Zamość-Wawa zorganizować... Zawsze taniej, niż Łódź-Zamość-Łódź.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Iza!!!, czyli z Wawy byłabyś w stanie psa we własnym zakresie zabrać? Dziś jest jakiś transport z Zamościa, ale nie wiem, czy na szybko uda nam się wszystko zorganizować - jak nie, to wtedy można płatny na trasie Wawa-Zamość-Wawa zorganizować... Zawsze taniej, niż Łódź-Zamość-Łódź.

Do Warszawy mogłabym pojechać pociągiem, ale dzisiaj to już nie zdążę. A od osób z płatnego transportu dostała 2 odpowiedzi: Łódź - Zamość - Łódź i Warszawa - Zamość - Warszawa to ten do Łodzi jest dużo tańszy, a z Łodzi mam już poniedziałek za darmo.

Posted

No niestety dostałam tylko wstępną wiadomość, że jest możliwy, ale to było w czwartek wieczorem i od tej pory cisza, więc nie wiem czy jest to transport na 100%...

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
ehh a nie ma ktos numeru telefonu?
pytałaś na tym ich wątku? niech ktoś kto ma nr poda ci go przez pw

Ja już zapytałam. Powysyłałam Pw.

Posted

Iza to dogadaj pana z tym twoim znajomym i zapytaj pana o ktorej mniej więcej byłby w zamościu w poniedziałek, ja musze się przygotowac żeby móc wywieźć mu psiaka w jakieś konkretne wygodne dla niego miejsce:-)

a i zapomniałam z tego wszystkiego...dziś Charlie ugryzł moja córcię do krwi:evil_lol: a konkretniej to pod moją nieobecność moja mądra siostra nie bardzo pilnowała Emilki a ta jak to ona zaczęła karmić psy paluszkami które wcinała...i tak je karmiła, że w pewnym momencie stała z przyczepionym do jej rączki Charlim i pokrzykiwała na niego złowrogo (psiak pewnie brał paluszka i zahaczył małymi ostrymi ząbkami o skóre Emilki i odczepić się nie mógł) było trochę krwi, ale Emi jak to emi nie zdążyła się nawet rozpłakać bo bardziej była zajęta krzyczeniem na psa wiszącągo jej na rączce:diabloti: ale mam nienormalne dziecko:eviltong:
poza tym z ciekawostek co robią psy jak nie ma Pani...Cykor wlazł do wiatrołapu (siostro dzięki Ci że zostałaś i tak sumiennie wszystkiego pilnowałaś) i pożarł karme mojej Filki (kilogram RC York), karme Charliego (2 kilogramy profilum junior) i reszte swojej (jakies 3kg Brit junior)...na szczęście karma mego wyżła była w wielkim wiadrze zamknięta i nie udało się do niej dostać...
więc wyobraźcie sobie moją mine jak wracam do domu a tam nie dośc że dziecko mi pokazuje z dumą na twarzy rączke pogryzioną, Cykor lata z wielkim bębnem zamiast brzucha i rzyga a siostra do mnie "ostatni raz zostałam z tym całym cyrkiem!"

Posted

Jak tylko się z Panem dogadam to będę pisała:)
Głupio mi i przepraszam, że nie wpadłam na pomysł pozyskania numery telefonu w tak prosty sposób...

Posted

Iza!!! napisał(a):
Jak tylko się z Panem dogadam to będę pisała:)
Głupio mi i przepraszam, że nie wpadłam na pomysł pozyskania numery telefonu w tak prosty sposób...

A, przestań, od tego jestem, żeby pomagać.

Posted

Próbowałam dzwonić do pana od transportu, ale nie odbiera. Napisał mi smsa że jeszcze nie może odebrać, mam zadzwonić jutro, ale maluch ma transport na pewno.
Na mój prosty rozum Pan powinien być po Charliego ok 12-14, bo w Łodzi powinien być ok 20-22, a Zumi pisze, że z Łodzi do Zamościa jedzie się ok 6 godzin. Chyba, że coś pomieszałam...

Posted

byłam dziś z Bolkobronkiem u weta

wazy 3,5 kilo dostal paste na robale, w srode - czwartek idziemy sie szczepic chyba, ze bedzie zarobaczony no ale podobno byl odrobaczany wiec mam nadzieje, ze nic takiego sie nie zdarzy

czy on jest zabezpieczony na kleszcze?