Jump to content
Dogomania

Charlie w DS w Gdyni, Fircyk vel Bolek w DS w Gorzowie :) Dziękujemy!

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Madallena']Gameboy a jakie kupy robi mały ? :)

ale masz cudne to to wielkie !

o hej
z tego wszystkiego to Ci nawet nie podziekowałam ładnie jak nalezy za opieke nad maluchem i za to, ze Cie wladowałam na taką minę całodobowo - przepraszam raz jeszcze i bardzo dziekuję :Rose:

kupy super, szkoda tylko, ze na podloge a nie na podklady bo siusia juz ladnie na ceratki
spi super, piszczal, ze chce na lozko ale jak sie okazalo, ze nie pomaga odpuscil
wstal o 6, ale dlatego, ze kot zaczal buszowac, fajny psiaczek tylko strasznie wszystko gryzie :diabloti:

Posted

oj, tam... nie ma za co dziekowac. Bonus, czy jak on sie tam nazywa uswiadomil mnie tylko w przekonaniu, ze totalnie nie nadaje sie jako Dt dla szczeniakow ;) Moje dzieciaki sa tego samego zdania :D

Fajny i slodki jest... ale max na dobe, jak dla mnie ;)

A jak relacje z tym wielkim co to lezy obok niego? Jak duze na male reaguje (bo male to wiem, zaczepial non stop moja Nane ktora raz na otro go spacyfikowala) ?

Posted

Madallena napisał(a):
oj, tam... nie ma za co dziekowac. Bonus, czy jak on sie tam nazywa uswiadomil mnie tylko w przekonaniu, ze totalnie nie nadaje sie jako Dt dla szczeniakow ;) Moje dzieciaki sa tego samego zdania :D

Fajny i slodki jest... ale max na dobe, jak dla mnie ;)

A jak relacje z tym wielkim co to lezy obok niego? Jak duze na male reaguje (bo male to wiem, zaczepial non stop moja Nane ktora raz na otro go spacyfikowala) ?

Bronek nie boi sie nikogo i niczego, jest jak mały partyzant, jedynie nie podoba mu się jak Mumiśka na niego nadepnie i wtedy jest wrzask nieziemski. Na kota oczywiście też się rzuca. Większość rzeczy, próbuje wymusić wrzaskiem dzikim ale po krótkim "fe" dość szybko się przymyka ;) Łazi za mną krok w krok ;)

Posted

Mumia to lepiej żeby go nie spacyfikowała na ostro bo mozliwe że po takiej pacyfikacji już nie wstanie nigdy hihihi
mam nadzieję, że mały zaczai zasady panujące u was w domu i się przystusuje:-)
a co do Charliego to szukam transportu wszędzie...ale od jutra dobra? bo mnie tak wymęczyła moja córcia i Charlie (swoja droga mieli niezłą komitywe- ona kradła żarcie z miski Filki a on z nią na spółe jadł - także oboje nażarli sie RC dla yorkow hihi) że padam zwyczajnie....

Posted

Udało mi się znaleźć płatny transport na trasie Łódź - Zamość Łódź :) Więc jak się nic innego się nie znajdzie, to jakieś wyjście jest :) A czy byłaby taka możliwość, żebyście pożyczyły Charliemu transporterek? Odesłałabym go we wtorek/środę. Jeżeli nie, to czy mogłybyście mu taki kupić, a ja bym przesłała na niego pieniążki?

Posted

Iza!!! transporterek pożycze, całkiem niedawno dostałam pieniązki od jednej dogomaniaczki na bidulę wielką i właśnie kupiłam za nie transporterek w którym pojechała do wawy na leczenie(taki był warunek transportu ze sunia musi być w transporterku a wtedy nie było od kogo pożyczyć), transporterek mi odesłano żebym miała właśnie na takie cele więc nie ma problemu:-)
czyli ten transport byłby na jaki dzień?
zrobmy tak, dzisiaj wizyta przedadopcyjna, jak już będzie po i wszystko będzie oki to zaczniemy się umawiać już ze szczegółami telefonicznie:-)

Posted

[quote name='BBeta']GameBoy, maluch zostaje u Ciebie na stałe? :cool3:

bedziemy próbować ;)
moja suka jest problematyczna, bardzo bym chciała żeby miała towarzystwo, w domu wszyscy na tak, może poza kotem ;) może sobie być jaki chce byleby nie powodował u niej większej agresji na zewnatrz poprzez swoje zachowanie - dosc zawile to brzmi ale tak właśnie jest ;)

Posted

no cóż sama wiem co znaczy problematyczny pies z dziwnymi agresywnymi zachowaniami (staruch Tim), więc doskonale rozumiem próbę:-)
jak się duet Muma Bronek sprawdzi to zostanie a jak nie to będziemy szukać domu dalej:-) ja trzymam kciuki żeby Muma się nie nakręcała zbytnio przez ta zadziore;-)