Jump to content
Dogomania

Charlie w DS w Gdyni, Fircyk vel Bolek w DS w Gorzowie :) Dziękujemy!

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnie zdjęcie robiłam ja, z narażeniem życia (lub co najmniej zdrowia) w dziwnych pozach, żeby mały się nie obudził :evil_lol:

Posted

Wczoraj Fir pojechał do MarzenKi, jako że wydzierał bratu większość sierści w zabawie i użarł go do krwi - noc była spokojna, młody zbudził się dopiero o 5,30 domagając jedzenia, a potem wzięcia do łóżka - tutaj spał aż do 8.30. Biegunki nie ma. Je więcej, zrobił się żywotniejszy

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
słodziak hihihi...mam nadzieję, że rozdzielenie z bratem wyjdzie mu na dobre, święty spokój mu się przyda w dojściu do formy:-)

Szczerze mówiąc, to byłam zaskoczona - wyraźnie się ożywił, brata nie szukał, nie piszczał; myślałam, że będzie gorzej.

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
to znaczy, że to była dobra decyzja:-)
jak tam ludziska z ogłoszeń się odzywają? fur wysłała do Ciebie pare osób, jacyś konkretni?

Wysłała, tylko nikt nie dotarł ;)

Posted

hejka:)
To u mnie przebywa cudny Jimmy vel Fircyk a u mnie zwany Ryszardem:D Ryśkiem bo tak właśnie wygląda jak ryś:)
Nocka byla spokojna do 3:30, potem kolejne budzenie o 4 i o 5 i o 6 ale dalismy rade;)
Rysio ma duzy aoetyt, kupki sa w normie, ogolnie zdrowy z niego chlop:)
jest naprawde przeslodki i jak sie smucisz to cie pyszczkiem swym pocieszy:)
Dobrze ze to tylko 3 dni bo inaczej to....zakochalabym sie na maksa... juz w łaski rodzinki sie wkupil:)
Dzis dotarla do mnie wiadomosc ze juz ma domek wiec musze swoje rosnace uczucia do niego natychmiast zachamowac!
Niestety nie mamy aparatu a z telefonu nie mozemy zgrac zdjec Ryszarda...a spi wlasnie przeslodko pod kaloryferem:D
Pozdrawiamy

Posted

marzenKa napisał(a):
hejka:)
To u mnie przebywa cudny Jimmy vel Fircyk a u mnie zwany Ryszardem:D Ryśkiem bo tak właśnie wygląda jak ryś:)
Nocka byla spokojna do 3:30, potem kolejne budzenie o 4 i o 5 i o 6 ale dalismy rade;)
Rysio ma duzy aoetyt, kupki sa w normie, ogolnie zdrowy z niego chlop:)
jest naprawde przeslodki i jak sie smucisz to cie pyszczkiem swym pocieszy:)
Dobrze ze to tylko 3 dni bo inaczej to....zakochalabym sie na maksa... juz w łaski rodzinki sie wkupil:)
Dzis dotarla do mnie wiadomosc ze juz ma domek wiec musze swoje rosnace uczucia do niego natychmiast zachamowac!
Niestety nie mamy aparatu a z telefonu nie mozemy zgrac zdjec Ryszarda...a spi wlasnie przeslodko pod kaloryferem:D
Pozdrawiamy

MarzenKo, zawsze zostaje jeszcze mały kajtek bez domku :)

Posted

marzenKa napisał(a):
hehe wiem:) i to mnie martwi:D
No ale nic zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzien i kolejny;)

Pamiętasz naszą rozmowę - Charlie to malutki (sama widziałaś) psiaczek do kochania :) Tylko i wyłącznie do kochania :) Taki wiesz, do kangurzej torby i wszędzie ze sobą :)