madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 ewa i jak?jest juz nr konta? podnosze! Quote
Fifek_Miśki Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 (edited) Podaje nr konta na który będzie można wpłacać grosiki na Pudelke Misię ing bank śląski w tytule prosze wpisać Pudelka Misia i kochani już teraz Wam dziękuje za okazane serce!!!!! Z dobrych wiadomości mam to że sunia została dziś ostrzyżona gratis!!!!!! Edited September 5, 2013 by Fifek_Miśki dopisek Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 podnoszę!!najpielniejsze ze wszystkich! Quote
Luna007 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 a nazwa odbiorcy??? bez tego ja przynajmniej nie moge zrobić przelewu Ania Quote
panienkabubu Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ja własnie chciałam zrobić przelew, ale też potrezbuję danych .. Madzia, Ewa?? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 komu namiary na konto??komu!? komu piekny pies? Quote
panienkabubu Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Dziewczyny pieniądze ode mnie już poszły - na chwilę obecną tylko tyle mogę zaoferować :-( Mam nadzieję, że i tak będą pomocne !! Trzymam kciuki za malutką !! Quote
Fifek_Miśki Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Byłyśmy dziś z madzią u pudelki, pani u której teraz sunia jest w hoteliku ostrzygła nam ją gratis, szczerze mówiąc nie poznałyśmy jej.... Taka z niej chudzinka....że aż w gardle ściska jak się na nią patrzy... teraz dopiero widać jaka jest wychudzona i ile ma guzów na ciele... Pod ogonem wisi jeden wielkości jaja kurzego, pod pachwiną przy tylnych łapkach jest skupisko kilku guzów, na brodzie również wisi guz no i na nochalu też się chyba coś robi bo widoczne jest zgrubienie :placz::placz: Rozmawiałyśmy z właścicielką hoteliku, powiedziała nam że bez problemu może przyjechać do niej weterynarz i będzie miała na miejscu wycinane guzy i od razu wysłane do analizy. Koszt takiego zabiegu oscylował będzie w okolicy 200zł więc nie jest tak źle, bo już się martwiłam jak nam policzyli gdzie indziej za wycięcie jednego guza koło 100 zł , a suczka ma ich conajmniej 5.... Później wrzuce zdjęcia ale ostrzegam do najmilszych niestety one nie należą :-( No i kochani ciągle potrzebujemy pieniążków na opłacenie hoteliku i dalsze leczenie pudlisi, a przede wszystkim szukamy dobrego domku w którym sunia poczuje się bezpiecznie i będzie dochodzić do siebie. Quote
Fifek_Miśki Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Fotki suni: wydoczny guz koło ogonka guz na brodzie widać guzka na przedniej łapce skupisko guzów na brzuchu chudzinka: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 podnoszę naszą kruszynkę!hopsiaj do domeczku kochana! Quote
Norbitka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ona tak ogolona na łyso ....... mam nadzieje ze jest w ogrzewanym pomieszczeniu. Czy już ktoś ogladał te guzy? jakas wstepna diagnoza? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 norbitka niestety inaczej nie dało sie wyciac miski,wet bedzie ją widział dopiero w następnym tygodniu, chyba ze znajdziemy jakiegos odpowiedzialnego weta który nie bedzie patrzył zeby nas skrobnąc tylko z kasy której i tak nie jest za wiele! Quote
Fifek_Miśki Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Hopaj w góre chudzinko nasza!!:placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 podnoszę!:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Dziewczyny może jakieś ubranko jej załóżcie , ona nie może taka golutka chodzić bo jeszcze zap.płuc złapie :shake: Madziu w przyszłym tygodniu będę mogła coś dorzucić z kasiorki to sie upomnę o nr konta Quote
anula1959 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Strasznie biedna psina, ja pod koniec tygodnia dorzucę trochę kasy. Podeślijcie mi numer konta. Może jakims kocykiem ją nakryć , przecież ona jest kompletnie wygolona teraz!:placz: Piszcie koniecznie jak będzie wiadomo co z tymi guzami. Quote
mosii Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 ojej:( czy ona jest teraz w ogrzewanym pomieszczeniu, przeciez dla niej to szok, nagle taka łysa:( Pudelka natychmiast potzrebuje domu tymczasowego!!!!!!!! a pieniązki na hotel lepiej przznaczyc na weta Quote
mosii Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 no nie, serce mam w kawałkach:( kurcze ale teraz nie dam rady jej wziac. Quote
Dorothy Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):norbitka niestety inaczej nie dało sie wyciac miski,wet bedzie ją widział dopiero w następnym tygodniu, chyba ze znajdziemy jakiegos odpowiedzialnego weta który nie bedzie patrzył zeby nas skrobnąc tylko z kasy której i tak nie jest za wiele! A tamten wet w hotelu, on chce 200 za operacje wszystkich guzow?? Czy jak to jest?? Ja mysle ze to nie takie hop, powinien wziac do badania wycinek z jednego, poza tym moze zrobic rtg czy nie ma przerzutow, i ogolnie ja zbadac, jakie w ogole sa szanse na operacje, przeciez to trzeba najpierw badania krwi zrobic itd. Ile lat ma ta sunia? Koniecznie powinnyscie zabrac ja szybko do weta na diagnostyke. Na to pieniadze przeciez sie znajda, ja tez prosze o nr konta na pw. Guzy maja to do siebie ze po zabraniu psa ze schronu, jak poprawia sie jedenie, warunki ogolne itd-zaczynaja sie budzic i rosnac, wiem, przerabialam:-( trzeba dzialac... a znalezienie domku w takim stanie moze byc ogromnie trudne. Moze lepiej jak ciezar leczenia wezmiemy na siebie narazie my, dogomaniacy.... Quote
Dorothy Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):norbitka niestety inaczej nie dało sie wyciac miski,wet bedzie ją widział dopiero w następnym tygodniu, chyba ze znajdziemy jakiegos odpowiedzialnego weta który nie bedzie patrzył zeby nas skrobnąc tylko z kasy której i tak nie jest za wiele! A tamten wet w hotelu, on chce 200 za operacje wszystkich guzow?? Czy jak to jest?? Ja mysle ze to nie takie hop, powinien wziac do badania wycinek z jednego, poza tym moze zrobic rtg czy nie ma przerzutow, i ogolnie ja zbadac, jakie w ogole sa szanse na operacje, przeciez to trzeba najpierw badania krwi zrobic itd. Ile lat ma ta sunia? Koniecznie powinnyscie zabrac ja szybko do weta na diagnostyke. Na to pieniadze przeciez sie znajda, ja tez prosze o nr konta na pw. Guzy maja to do siebie ze po zabraniu psa ze schronu, jak poprawia sie jedenie, warunki ogolne itd-zaczynaja sie budzic i rosnac, wiem, przerabialam:-( trzeba dzialac... a znalezienie domku w takim stanie moze byc ogromnie trudne. Moze lepiej jak ciezar leczenia wezmiemy na siebie narazie my, dogomaniacy.... Quote
URIA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Poproszę dane do przelewu na PW. Hop do góry!! Quote
Recommended Posts