Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też się cieszę...Weszłam na forum Krakvet i zamarłam..A tak mocno wczoraj trzymałam kciuki..A potem na wątek...Wielkie gratulacje..Dziewczyny zrobiłyście WIELKĄ ROBOTĘ..Bravo!!!

Posted

Bardzo się cieszę, że bidy z Szydłowca troszkę będą miały lepiej dzięki temu wszystkiemu. Bardzo się cieszę, że dzięki temu co miało miejsce w ostatnich dniach wiele osób dowiedziało się o problemie Szydłowca. Na pewno świadomość społeczna rośnie. Ale refleksję mam dalej niezmienną. KTOŚ KRĘCIŁ przy głosowaniu. NIE PO RAZ PIERWSZY. Jeszcze większy niesmak.

Posted

Bardzo sie cieszę, że zwyciężyliście! W skrytości ducha na to jeszcze dzisiaj liczyłam. Ale równie ważne jest, że o Was wielu ludzi uslyszało- na Fb i nie tylko. Dzięki za to, że jesteście!

Posted

W sobotę poległ mój komputer,ale latałam po wsi i zmuszałam do głosowania sąsiadów (a co mi tam).Kiedy dziś odzyskalam kompa,zamarlam ze zgrozy !!!
Ale teraz wyciągnęłam TZ z łóżka - zaraz napijemy się za wasz sukces :multi: :popcorn: :multi:
A włąściwie nasz wspolny sukces !!!
Zawsze mówiłam że w kupie siła
GRATULAAACJE !!!!!!!!

Posted

Stracilam nadzieje...,a jednak!Wygrala uczciwosc i sprawiedliwosc!
Duma mnie rozpiera.Dogomaniacy gora!!!
Chce bardzo podziekowac Wszystkim,ktorych ''molestowalam''wyslanymi pw,telefonami, za kazdy oddany glos.:loveu:
Bezdomniaki WYGRALY !...wciaz nie moge uwierzyc..:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:

Posted

Nie mogłam przeczytać z rana lepszej informacji, aż mi sie chce płakać z radości.:multi::multi::multi::multi::multi:
Razem udało mi się zebrać 22 głosy, teraz wiem, że było warto "latać" i wydzwaniać po wszystkich z prośbą o głosy.
Huraaaaaaaaaaaaaaaaa!

Posted (edited)

ale jadem przegrani tryskają :diabloti: w screeny się zaopatrzyli "na wszelki wypadek" i dopóki nie było oficjalnej wiadomości kto wygrał, nie publikowali ich. Gratuluje pomysłu z JoeMonster ;)
Powiedzcie mi dziewczyny bo z postów wynika, że p.Mirka startowała w KV już 3 razy- czy kiedyś wygrała?

Edited by karola&gacek
Posted

Tak w 2009 roku, kiedy startowała jako kandydat dogo/miau. Wówczas jej koalicja nie przeszkadzała. teraz po banie jej ciązy.

nie musisz nigdzie wpadać specjalnie.

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/1687/2b7302b7a5a0f3dbmed.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Ogolnie smieszy mnie ten caly cyrk z pania Miroslawa T :diabloti: Jak czytam wypowiedzi na ich forum to czuje niemaly niesmak. I to sa, zdawaloby sie, osoby dorosle...

Wielkie ucztowanie bedzie w Szydlowcu :loveu: