BasiaD Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ja też się cieszę...Weszłam na forum Krakvet i zamarłam..A tak mocno wczoraj trzymałam kciuki..A potem na wątek...Wielkie gratulacje..Dziewczyny zrobiłyście WIELKĄ ROBOTĘ..Bravo!!! Quote
lilith27 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Bardzo się cieszę, że bidy z Szydłowca troszkę będą miały lepiej dzięki temu wszystkiemu. Bardzo się cieszę, że dzięki temu co miało miejsce w ostatnich dniach wiele osób dowiedziało się o problemie Szydłowca. Na pewno świadomość społeczna rośnie. Ale refleksję mam dalej niezmienną. KTOŚ KRĘCIŁ przy głosowaniu. NIE PO RAZ PIERWSZY. Jeszcze większy niesmak. Quote
Kama202 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Bardzo sie cieszę, że zwyciężyliście! W skrytości ducha na to jeszcze dzisiaj liczyłam. Ale równie ważne jest, że o Was wielu ludzi uslyszało- na Fb i nie tylko. Dzięki za to, że jesteście! Quote
Iljova Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 :-) nie mogło być inaczej :-) Szydłowieckie zwierzaki będą ucztować :-) bardzo się z tego cieszę :-) Quote
Ryjonek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Jej, ile to będzie pełnych psich miseczek??!!??:loveu: Quote
cancer43 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 W sobotę poległ mój komputer,ale latałam po wsi i zmuszałam do głosowania sąsiadów (a co mi tam).Kiedy dziś odzyskalam kompa,zamarlam ze zgrozy !!! Ale teraz wyciągnęłam TZ z łóżka - zaraz napijemy się za wasz sukces :multi: :popcorn: :multi: A włąściwie nasz wspolny sukces !!! Zawsze mówiłam że w kupie siła GRATULAAACJE !!!!!!!! Quote
pikola Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Stracilam nadzieje...,a jednak!Wygrala uczciwosc i sprawiedliwosc! Duma mnie rozpiera.Dogomaniacy gora!!! Chce bardzo podziekowac Wszystkim,ktorych ''molestowalam''wyslanymi pw,telefonami, za kazdy oddany glos.:loveu: Bezdomniaki WYGRALY !...wciaz nie moge uwierzyc..:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
Gu-Gu Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Cieszę się razem z Wami. Szydłowiaki górą. Hip hip hura! Quote
marmosia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Wczoraj byłam "umarta" :) A dzisiaj spadł mi kamień z serca- ileż to psich brzuszków napełnicie :) Gratuluję serdecznie! Quote
siekowa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Wspaniale, że jednak wygrały Bezdomniaki Szydłowieckie! :) Quote
maja7 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nie mogłam przeczytać z rana lepszej informacji, aż mi sie chce płakać z radości.:multi::multi::multi::multi::multi: Razem udało mi się zebrać 22 głosy, teraz wiem, że było warto "latać" i wydzwaniać po wszystkich z prośbą o głosy. Huraaaaaaaaaaaaaaaaa! Quote
abra43 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Brawo,gratulacje i duża buzka bezdomniaki ogromnie się cieszę wymiziajcie wszystkie psionki odemnie.:calus::calus::calus::ylsuper::ylsuper: Quote
Ghanima Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Gratulacje serdeczne! Dogmania czasem potrafi :) Quote
sajlana Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 trzyM kciuk cały czas, wchodzę,... paczę, .... i nie wierzę!!!! Anita, Kama - GRATUJELSZYN!!!!! Quote
Akrum Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 ale się cieszę i jednocześnie GRATULUJĘ :):):) sprawiedliwość wygrała :) [IMG]http://www.beruska8.cz/ptacihejbaci/ptaci2/29.gif[/IMG] Quote
faith35 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='Aimez_moi']Dogomania potrafi.........:)[/QUOTE] Oj potrafi, potrafi, nie zapominajmy, że to też zasługa miau, oni też na nas głosowali.....:) Quote
karola&gacek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 (edited) ale jadem przegrani tryskają :diabloti: w screeny się zaopatrzyli "na wszelki wypadek" i dopóki nie było oficjalnej wiadomości kto wygrał, nie publikowali ich. Gratuluje pomysłu z JoeMonster ;) Powiedzcie mi dziewczyny bo z postów wynika, że p.Mirka startowała w KV już 3 razy- czy kiedyś wygrała? Edited August 3, 2012 by karola&gacek Quote
lilith27 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Tak w 2009 roku, kiedy startowała jako kandydat dogo/miau. Wówczas jej koalicja nie przeszkadzała. teraz po banie jej ciązy. nie musisz nigdzie wpadać specjalnie. [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/1687/2b7302b7a5a0f3dbmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
pikola Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Dzis juz na sercu lzej:Cool!::laugh2_2::bigcool: Quote
:: FiGa :: Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Ogolnie smieszy mnie ten caly cyrk z pania Miroslawa T :diabloti: Jak czytam wypowiedzi na ich forum to czuje niemaly niesmak. I to sa, zdawaloby sie, osoby dorosle... Wielkie ucztowanie bedzie w Szydlowcu :loveu: Quote
Recommended Posts