Tiger Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Hooop, HOoooooooooooP!!! Domek dla staruszka potrzebny !!!! to taki prawdziwy psi przyjaciel.... I tak dobrze wychowany .........:loveu: Quote
Estera Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 to ja na dobranocke podniosę....gdzie domeczek? Quote
anielica Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Cyganku, biegnij w górę. Na pewno jest gdzieś Twój Człowiek, tylko musicie się odnaleźć! Quote
Tiger Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Cyganowi potrzebny jest ciepły dom !!! Ma 12 lat!!! Powinien grzać swoje kosteczki na ciepłym fotelu !!! Kto da mu dom ??? Quote
anielica Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Cyganek szuka domku, nie zapominajmy o nim, on już nie ma wiele czasu... :( Quote
fona Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ojej, to zdjecie z łapką... Przeznacze dochód z aukcji na bazarku dla czarnuszka. Jak mi smutno! Quote
anielica Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [LEFT]Czarnuszek ślicznie dziękuje za wsparcie :buzi: I biegnie ile sił w łapiętach w górę na poszukiwanie domku![/LEFT] Quote
Tiger Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Cygan w śnieżny dzień prosi cichutko o ciepły domek ...... Quote
Tiger Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Cyganek pewnie w taką okropną pogodę schował się głęboko w budzie....... Biedny on... Chciałby mieć swojego pana !!! I DOM!!!!!!!!!!! Quote
*Gajowa* Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Właśnie, ze Cyganek pomimo takiej brzydkiej pogody biega po ogródku i układa się na ganku przy drzwiich wejściowych na posłaniu Gaji. Przy takim wietrze z zachodu pomimo zadaszenia jest tam dzis mokro ale Cygankowi to nie przeszkadza i tam tkwi. Dzis juz dwa razy zamykałam go zeby właśnie zakopał się w sianku. Quote
anielica Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Kurczę, mam nadzieję, że Cygankowi nie jest faktycznie zimno na tym ganku, skoro tam się układa na wietrze, że sierść go chroni. Bo jak się nam Dziadulek rozchoruje, będzie problem :shake: . Quote
fona Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Sznuki odszedł... :-( :-( Jego aukcję podarowałam Cygankowi. Quote
*Gajowa* Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Cyganek własnie odbył ostatni spacerek. Dziś go troche zamykałam w kojcu, żeby nie mókł na tym śniegu. Teraz jak podeszłam żeby go wypuścić wyszedł z budy zaspany, pobiegał troche posikał i bez protestu poszedł spać. Quote
Tiger Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Staruszek Cygan dziś także prosi o swój własny ciepły dom.... Ja to go widzę oczyma wyobraźni na wielkim fotelu zwiniętego w kłębuszek.... Bo właśnie taką starośc powinni mieć nasi pupile .....a nie oddać do schroniska......:angryy: Ech........ Quote
*Gajowa* Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dziś Cyganek dał sie Gajce sprowokować do zabawy i pobiegali rano po śniegu. Muszę powiedzieć, że jak na 12latka jest baaaardzo szybki. Quote
Tiger Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Bardzo się cieszę , że Cyganek chce się już bawić pomimo tęsknoty, no i .......wieku.....:lol: Cyganek biegając , szuka domku !!!! Quote
anielica Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Żwawy staruszek szuka ciepłej przystani!!! Quote
Estera Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 oj Cyganku, Cyganku :loveu: gdzie domek? Quote
asiaf1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cyganku niestety nie mogłam odwiedzić cię w weekend musiałam zająć się Sabcią. Ale cieszę się, że u Cioci Gajowej ci dobrze. Dzięki Ciotka:loveu: Quote
Recommended Posts