ewatr Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='*Gajowa*']Dziś Cyganek dał sie Gajce sprowokować do zabawy i pobiegali rano po śniegu. Muszę powiedzieć, że jak na 12latka jest baaaardzo szybki. 12 lat to dla psa nie powód żeby nie ganiać z prędkością światła :evil_lol: wiem coś o tym z autopsji zapraszam na wątek ;) 12 latki :eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14190&page=56 Quote
Tiger Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cygan - staruszek , ale wciąz baaardzo żwawy, w podskokach biegnie na samą górę po domek !!!! Quote
*Gajowa* Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cyganek już poszedł spać - dobranoc dobrym cioteczkom... Quote
supergoga Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 No to chyba jeszcze jedna ciotke zauroczył Cyganek - i teraz jeszcze ta ciotka z daleka będzie zaglądać z wiara, że domek dla Ciebie psiaku gdzieś jest. Ktos musi cię przecoeż jeszcze pokochać. Póki co masz szczęście - u ciotki Gajowej jest superaśnie. Quote
anielica Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Cyganku kochany, cudownych snów! Ja znowu wystawiłam aukcyjkę na allegro, może tam właśnie zajrzy Twój Człowiek? Quote
ewatr Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ja już nie chcę być " Cyganem " :shake: ja chcę mieć własny dom :oops: Quote
anielica Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 No właśnie, no właśnie, to imię niefartowne :oops: Quote
*Gajowa* Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ja na niego mówię czasami Cypisek :lol: ... Dziś była fajna pogoda więc Cyganek cały dzień biega - coraz częsciej zaczepia Gaję do zabawy. Podgryza jej tylne łapy i Gajka zadek musi posadzić... Quote
anielica Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Cypisek też do niego pasuje, a z uszków to Osiołek :loveu: Bardzo się cieszę, że chłopak zaaklimatyzował się u Ciebie i wesolutki jest i skory do zabawy :loveu: Quote
Tiger Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Cygan - w sile wieku , ale brykający jak dzieciak ...poszukuje domku! Quote
ewatr Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 taki Cygan ale duchem Cypisek :eviltong: ;) Quote
Tiger Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Staruszek zwerwą szczeniaka pokazuje się dziś jeszcze raz !!!! Szukamy domku dla Cygana ! Quote
*Gajowa* Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Cyganek wykorzystał maksymalnie ładny, pogodny dzień na zabawy z Gają momentami wygrzewał się na słoneczku. Myślę, ze tęsknota mu powoli mija... Quote
anielica Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Tęsknię za nim :oops: Nie każdy psiak mnie urzeka, ale on mnie chwycił za serce po prostu... Bardzo chciałabym dobrego domku dla niego, u jakiejś osoby w średnim wieku, która miałaby dla niego czas... On, mimo swojej starości, da jeszcze dużo radości swojemu panu. Tylko gdzie ten pan??? Quote
ewatr Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 szukamy !!!!!!!!!! szukamy !!!!!!!:multi: Quote
anielica Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Cyganku biegnij w górę po domek! Quote
anielica Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Gajowo, a co tam u naszego Dziadulka słychać??? Quote
Recommended Posts