Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cyganek ma nowego "kolegę" Seda, który obecnie większość czasu spedza w kojcu. Cyganek stale podbiega do drzwi kojca i go obszczekuje - Sed
wczoraj stał cichutko ale dziś już zaczął pokazywac Cygankowi ząbki i
odszczekiwać. Oby się zaprzyjaźnili...

Posted

Cyganek niestety prowokuje kolegę - stale podbiega do kojca Seda i
robi tam awanturę. Krzyczę na niego za to i wie gad, że nie wolno - jest bardzo skruszony, siada i podaje mi łapkę w ramach przeprosin.
Jest rozbrajający... ale z kolegą w ten sposób się nie zaprzyjaźni :shake: .

Posted

jak mu mozna pomoc???anielico chcialabym wplacic drobna sumke tylko gdfzie moge zrobic??obecnie jestem w lublinie - studjuje weterynarie:)eh gdybym mogla to bym go do siebie wziela ale ja tez juz mam staruszka 9 letniego bethowenka i rodzice nie zgodziliby sie na drugiego ;(

Posted

[quote name='niunia448']jak mu mozna pomoc???anielico chcialabym wplacic drobna sumke tylko gdfzie moge zrobic??obecnie jestem w lublinie - studjuje weterynarie:)eh gdybym mogla to bym go do siebie wziela ale ja tez juz mam staruszka 9 letniego bethowenka i rodzice nie zgodziliby sie na drugiego ;(

Serdecznie dzięki za zainteresowanie!!!

Pieniążki na hotelik dla Cyganka można wpacać na AFN z dopiskiem : "Cygan u Gajowej"

Numer konta:
31 1140 2017 0000 4902 0527 0923

MultiBank

Dorota Romaniuk
Żabia 2 m 7

05-220 Zielonka

z góry dziekuję w imieniu Cyganka !!!!!

Posted

bede pytac po znajomych (zaufanych znajomych) czy nie chca wziac do siebie najlepszego malego przyjaciela ktory tak czeka na dom w ktorym zazna choc odrobine milosci.MUSIMY MU POMOC!!!CZY JEST JAKIES KONTO GDZIE MOZNA WPACAC NA NIEGO PIENIADZE??

Posted

niunia448 napisał(a):
bede pytac po znajomych (zaufanych znajomych) czy nie chca wziac do siebie najlepszego malego przyjaciela ktory tak czeka na dom w ktorym zazna choc odrobine milosci.MUSIMY MU POMOC!!!CZY JEST JAKIES KONTO GDZIE MOZNA WPACAC NA NIEGO PIENIADZE??

Pisałyśmy jednocześnie ....:lol:

konto i dane powyżej ............

Posted

Niunia448: dzięki za pomoc dla Cyganka :loveu:
Jeżeli masz ochotę w lublinie podziałać, to zakładamy stowarzyszenie i zapraszamy do współpracy!

Co do hoteliku, kosztuje 15 zł, niemało..., ale dla Cyganka to w tym momencie jedyna szansa...

Domek pilnie potrzebny!
Domku gdzie jesteś???

Posted

jutro przesyłam piniążki:)aa ja bardzo chetnie wstąpie do stowarzyszenia:)wiadomo moj czas bedzie ograniczony bo studjuje weterynarie (jest ciezko ale warto:):)) ale bede robic tyle ile bede wstanie.