*Gajowa* Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Tak to ostatnie zdjęcie jest porażające - Cyganek był troche wystraszony bo nowa ciocia błyskała mu po oczach. Trudno go było ustawić do zdjęcia w tych ciemnosciach, ale udało sie zwabic Cyganka na ganek z niewielką pomocą chrupeczek przyniesinych przez ciocię Larę po czym wydałam komendę "siad" i było łapkowanie. Quote
Tiger Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Dziękujemy za zdjęcia !!!! Bardzo dziękujemy!!!!:loveu: Cygan wygląda świetnie i wydaje mi się ,że sporo się zaokrąglił..... Jest bardzo posłuszny i grzeczny , prawda ??? Nie ma z nim żadnych problemów. Komu staruszka ???? Quote
anielica Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Śliczny Cyganek :loveu: I faktycznie się zaokrąglił chyba :cool3: A jaki błyszczący! Żeby go tylko w końcu dostrzegł JEGO człowiek... Quote
pati Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 jejku jaki on slodki a juz ta lapka w gorze to mistrzostwo swiata :loveu: Quote
pati Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Cyganku biedaku a do Ciebie nikt nowy nie zajrzal Quote
*Gajowa* Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Cyganek jest grubaskiem ale wydaje mi się , że on taki przyjechal. On ma ogromny apetyt - bardzo trudno jest donieść miskę z jedzeniem w jego obecności bo skacze i stara się ją przechwycić w powietrzu... Zachowuje się jakby tydzień nie jadł, a naprawdę dostaje regularne posiłki. Myślę, że powinien dostawać pokarm light dla starszych psów bo nadwaga nie wychodzi mu na zdrowie. Może ciocia asiaf1 przeczyta i złoży nam wizytę z karmą. Quote
asiaf1 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 *Gajowa* napisał(a):Cyganek jest grubaskiem ale wydaje mi się , że on taki przyjechal. On ma ogromny apetyt - bardzo trudno jest donieść miskę z jedzeniem w jego obecności bo skacze i stara się ją przechwycić w powietrzu... Zachowuje się jakby tydzień nie jadł, a naprawdę dostaje regularne posiłki. Myślę, że powinien dostawać pokarm light dla starszych psów bo nadwaga nie wychodzi mu na zdrowie. Może ciocia asiaf1 przeczyta i złoży nam wizytę z karmą. Kurcze ciocia Asia juz nie wie gdzie najpierw ma jechać:oops: Przepraszam zale ciągle coś mi nagłego wypada. Nieztety ze względów rodzinnych mogę tylko wyjechać z domu w sprawach psiowych w sobotę lub w niedzielę W tą sobotę planowałam wyjazd do sochaczewa ale wiem, już że nie pojadę bo muszę zawieźć sunię po operacji do Otrębus. Może uda mi się stamtąd do was podjechać. Przepraszm Quote
anielica Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Cyganek cały czas czeka na domek!!! Quote
Tiger Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Cyganek jeszcze raz się dziś przypomina !!!!! Quote
*Gajowa* Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 W sobotę Cyganek będzie miał szanse na dzienne fotki. Quote
Tiger Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Podnoszę staruszka !!!! Kto podaruje mu dom? To taki grzeczny i zupełnie niekłopotliwy piesek...... A tymczasem czekamy na sobotnie fotecki.... Quote
Estera Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Cyganku :loveu: nikt Cie na stale nie chce? :( Quote
anielica Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Cyganek biegnie do góry i szuka domku!!! Quote
asiaf1 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 *Gajowa* napisał(a):W sobotę Cyganek będzie miał szanse na dzienne fotki. Gajowa czy ktoś przyjeżdza czy myślisz o mnie? Quote
*Gajowa* Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Asiu liczę na Ciebie - będzie jutro Milady ale wieczorową porą niestety :shake: . Quote
anielica Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Podnoszę Cyganka, który szuka swojego własnego, tylko swojego Człowieka!!! Quote
*Gajowa* Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 A jednak fotki dzienne będą - poczekamy aż ciocia Milady wstawi... Quote
Milady Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Bardzo proszę, oto fotki "dzienne' :) Cyganek jest "baaardzo groźny" ;) ale i przekupny :evil_lol: od razu spokorniał, gdy poczuł słodką woń parówek A tutaj słodkie pycho :) Quote
agat21 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Piękne zdjątka i pięknie na nich Cyganek wygląda!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Gajowa* Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Cyganek jest groźnym psem stróżującym /uczy się od Gajki/ i bardzo szczekał na gości dopiero paróweczki pomogły i zamknęły mu pysio. Quote
pati Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 acha cyganku jestes rozkoszny nic dodac nic ujac Quote
Recommended Posts