anielica Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 aanna napisał(a):Proszę o numer konto to dołożę się na hotel dla Czarnuszka Aniu, wpłacajmy na AFN, z dopiskiem Staruszek-Czarnuszek. Ja podam kasę bezpośrednio z psem w tym miesiącu, w następnym już też przez AFN. Dzięki za pomoc! Quote
anielica Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 agat21 napisał(a):Może to wariacki pomysł, ale w piątek wieczorem będę wracać z Łodzi do Warszawy i tak sobie pomyślałam, że może trochę większą "pętelkę" zrobię i zahaczę o Lublin, jeśli nikt inny nie może go zabrać? Tylko trudno mi określić o której dokładnie byłabym w Lublinie.. na pewno nie w godzinach otwarcia schroniska, bo z Łodzi wyruszę ok. 18.00 - 19.00... I czy Czarnuszek mógłby sam siedzieć z tyłu samochodu? Bo ja sama niestety będę.. Co Wy na to? A czy Ty dasz radę jechać tak po nocy? Z Łodzi do Lublina jedzie się ok. 4 godzin. Szybko - 3,5. Z Lublina do Warszawy - 2. W piątek będzie ruch bo dużo ludzi wraca z Warszawy do Lublina. I nie wiem gdie jest ten Konstancin, czy to jeszcze daleko trzeba jechać. Quote
anielica Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Wiesz, trochę głupio mi, żebyś jechała tak naokoło i w nocy, jak ja mogę sama w niedzielę pojechać :oops: Nadłożysz drogi, więcej pieniędzy pójdzie. Bardzo doceniam Twoją ofertę :buzi: i dziękuję, ale chyba lepiej będzie po prostu - jeżeli nie znajdzie się nikt, kto jedzie do Warszawy, zawiozę go ja z Tiger. PS. Super byłoby, gdybyś mogła nam pomóc już w Warszawie i np. przejęła psiaka w Zakręcie przed Warszawą. Bo my miasta nie znamy, pewnie będziemy krązyć i błądzić, a tak byłoby sprawniej. Jeżeli miałabyś czas :oops: Quote
agat21 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 OK. Możemy się tak umówić, że ja bym psiaka przejęła w Zakręcie. I tak się w weekend do Gajowej wybieram, żeby Liskową odwiedzić, to zrobiłabym trochę wiekszą wyprawę i przyjechałabym z nowym lokatorem :lol: Tylko musiałybyście określić mniej więcej o jakiej porze będziecie, bo muszę jakoś niedzielę poukłać z rodziną... Quote
agat21 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Acha, i spytajcie Gajowej, czy ona może go przyjąć w niedzielę, czy będzie w domu. Quote
anielica Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Podnoszę Staruszka. Szuka domku i wsparcia hoteliku. I DOMKU!!! Quote
asiaf1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Gajowa prosiła, żeby psiaka odrobaczyć bo u niej są wszystkie odrobaczone Quote
anielica Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Okej, Odrobaczymy od razu po wyjeciu ze schroniska. Staruszek-Czarnuszek prosi o domek!!! Quote
Tiger Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Kto przygarnie staruszka ,którego "ukochany" pan już po raz drugi oddał do scroniska ??? Jemu potrzeba już tak niwiele ; ciepłego kącika , odorbinę jedzenia w misce i..... dłoni, która od czasu do czasu pogłaska go po starym łebku...... Czy ktoś ulituje się nad Czarnuszkiem? Quote
anielica Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Prosimy o pomoc dla tego kochanego Dziadulka! Quote
ewatr Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 anielica napisał(a):Prosimy o pomoc dla tego kochanego Dziadulka! podnoszę :oops: Quote
anielica Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Przez cały dzień prawie nikt do Starulka nie zajrzał:( Quote
anielica Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 agat21: mogę dojechać do Zakrętu na godzinę 14.00. Czy tak może być? Niestety wczesniej chyba nie dam rady wyjechać, bo mi się podróż szykuje w sobotę w nocy - 300 km. Quote
agat21 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 O 14-tej w niedzielę? Nawet może być trochę później. Podam Ci na priva mój tel. komórkowy, to jak bedziesz miała jakieś 20-30 km do Zakrętu, dasz mi znać i ja wyjadę, żebyśmy dotarły tam mniej więcej o tej samej porze, ok? Quote
anielica Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Ok, jasne. W takim razie mogę wyjechać ok. 12.00, moim tempem pewnie będę na 14.30. Najwyżej poczekam. Dzięki! Quote
anielica Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Podnoszę Dziadulka! On taki biedny w tym schronisku :placz: Quote
anielica Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Podnoszę psinę. Kto pomoże z bannerkiem, bo ja nie umiem...:oops: Quote
Tiger Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Czarnuszek już wykąpany..... Bardzo grzecznie dał wszystko przy sobie zrobić .... Jest spokojny i ułożony, umie siad i daje łapkę ..... A teraz siedzi pod drzwiami i się patrzy w jeden punkt , bo cicia anielica pojechała do domu i go zostawiła u niedobrej ciotki Tiger...........:cool3: Zakochał się na amen nasz Czarnuszek w cioteczce..... Siedzi i płacze...........Nawet nie da się utulic..... AAAAAAA i nazywa się Cygan i ma 12 lat.. Zdjęcia z kąpieli wstawi anielica.... Quote
Recommended Posts