Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cygan nie zachowuje się jak staruszek - biega tak śmiesznie rzeczwiście jak kózka podskakuje, przepięknie podaje łapki.
Super psiak. Dzis juz nie wyje, wczoraj jeszcze zdarzało mu sie od czasu do czasu - nawet zaczyna juz pilnować posesji.
Czy on jest powystawiany w necie z nowymi fotkami ?

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawdzałyśmy podczas czesania po kąpieli. Nie widziałam ani pchełek, ani pchlich odchodów. Miał czystą skórę, tylko jakiś strup na grzbiecie w okolicy ogona. Być może drapie się po szmponie, chociaż nie powinien :roll:
Być może nie zauważyłam pchełek, jeżeli nie było ich dużo - bo Cyganek niekoniecznie chciał grzecznie leżeć i poddać się oględzinom. Czy przysłać jakiś frontline?

Posted

Jeszcze czasami mu się zdarza żałosne zawodzenie ale coraz rzadziej.
Dziś grabiłam liście, a więc dłużej byłam w ogródku - Cyganek cały czas przy mnie. Lubi się bawić piłką /dużą prawdziwą piłką/ i gryźć patyczki.
Do koleżanek stosunek ma obojętny - najbardziej interesuje się nim Gaja.
Ona uwielbia się bawić i zaczepia Cyganka do zabawy ale jemu to nie bardzo się podoba.

Posted

U mnie chyba się nie drapał.........:shake:

nie przypominam sobie ....
I skórę ma czyściutką - nie widać było śladów po ukąszeniach pcheł, ani pchlich odchodów......
Może jakaś się jednak zapałętała.......

Staruszku idziemy na pierwszą stronę przypomniec się wszystkim.........

Posted

Podejrzewam , że Liskowa jednak nie pozwala wejść Cygankowi do budy.
Jest w kojcu duży podest drewniany, na którym leży koc i poduszka i
chyba tam Cyganek spał. Dzis psiaki zamknęłam indywidualnie tak, ze każdy ma swoje wygodne miejsce, nawet kotarki zawiesiłam bo ma dzis
mocno wiać.

Posted

Cygan pragnie się przywitać ze wszystkimi ...
Dzień dobry !

I przypomnieć , że bardzo chciałby mieć swój domek na te ostatnie lata swojego życia..........

Posted

anielica napisał(a):
Jeżeli pchełki będą Asiu, to proszę o sygnał. Szybko trzeba zadziałać. Prześlę preparat na pchełki.

Jak dojadę to zawiozę cos na pchełki, bo mam.
Do góry psiulku