Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarnulek się przypomina. Jutro się spotkamy, poczeszę futerko i na pewno zostanę nagrodzona najpiękniejszym psim uśmiechem :) Uśmiecha się zabójczo!

Posted

Staruszek dziś uśmiechał się od ucha do ucha. Cały czas :lol: Chyba się we mnie zakochał, a raczej w ciasteczkach wątrobowych z mojej kieszeni :evil_lol:

Posted

on już jest w schronisku ponad 2 tygodnie. pewnie jakby zaginął lubliniakowi, to by był szukany. no i on nie wygląda na psa nieposłusznego.
ale faktycznie - psinka jest zadbana, odkarmiona, błyszcząca... i stale uśmiechnięta :loveu:

kto chce taką radość???

Posted

Czarnuszku, tak mi smutno, że nie będę mogła z Tobą pohasać w sobotę :-( Muszę pracować i przyjdę dopiero za tydzień...

Powiem ciociom, żeby Cię wymiziały ode mnie...

Posted

anielica napisał(a):
Staruniu, jutro ciocia Masza Cię wygłaska od cioci anielicy. Obiecane!:loveu:

Oczywiście został wygłaskany:razz: ale mnie niestety nie lubi,nie może się do mnie przekonać:-( Dzisiaj nawet na mnie warczał gdy chciałem mu założyć obrożę:lol: Ma charakter,nie ma co:)

Posted

Acha, ja tam nie mam ochoty na tak długie rozstanie ze starulkiem i wybieram się do schronu w czwartek albo piątek. Jak będę zabierała Łatkę, zapytam, czy możemy przyjść w inny dzień i normalnie wyprowadzać. Jak się nie zgodzą, zapowiem, że przyjdziemy na te swoje godziny i tak, i będziemy obok klatek siedzieć.

Piszesz się? Jeżeli tak, to w jaki dzien?

Posted

no nie bardzo wiem,dlaczego on mnie nie lubi...Ale fakty są takie,ze mu się nie spodobałem i nie mogę go do siebie przekonać-nawet nie chciał jeść z mojej ręki karmy tylko warczał:diabloti: Za to jego nowy kolega z boksu za mną przepada więc jakoś sobie poradziłem;) Zdjęć niestety nie zrobiłem bo na dziesięć minut przed czternastą zostaliśmy delikatnie wyproszeni:shake:

Posted

Piszesz się? Jeżeli tak, to w jaki dzien?
oczywiście,że się piszę a dzień jest mi naprawdę obojętny,dostosuję się.tylko nie wiem,czy taka niezapowiedziana Nasza wizyta zostanie dobrze odebrana...No ale kij z tym,i tak pojedziemy:)

Posted

ona nie będzie niazapowiedziana. jak będę brała łatkę, to powiem, że przyjedziemy w czwartek lub piątek do psów, bop w sobotę święto. zapytam, czy będziamy mogli z okazji święta wyjść z nimi wcześniej. jeżeli nie, to nie, powiem, że posiedzimy z nimi. ja po prostu od razu oznajmię, że przyjedziemy, więc będą wiedzieli. najwyżej kupimy przysmaki i posiedzimy przy klatkach. do tego mamy prawo :cool3:

Posted

zapowiedziana wizyta czy nie to przecież nas nie wygonią chyba:) Nawet jeśli nie pozwolą wyjść na spacer to przeciez trzeba je doprowadzać do porządku po zimie:jest sporo psów które wymagają wyczesania,dokarmienia,wygłaskania...Także czekam na jakieś konkrety co do dnia i godziny.Pozdrawiam