anielica Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Czarnulek nikomu się nie podoba??:-( Quote
anielica Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Czarnulek się przypomina. Jutro się spotkamy, poczeszę futerko i na pewno zostanę nagrodzona najpiękniejszym psim uśmiechem :) Uśmiecha się zabójczo! Quote
anielica Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Dlaczego nikt tu nie zagląda...??? :-( Quote
monnikk Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Do góry Siwy Pysiu dla każdego chatka się znajdzie, dla ciebie też !!! Quote
anielica Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Staruszek dziś uśmiechał się od ucha do ucha. Cały czas :lol: Chyba się we mnie zakochał, a raczej w ciasteczkach wątrobowych z mojej kieszeni :evil_lol: Quote
bzuma Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 podnosze staruszka :-( moze sie komus sie zgubil? nie wyglada na bezdomnego :shake: Quote
anielica Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 on już jest w schronisku ponad 2 tygodnie. pewnie jakby zaginął lubliniakowi, to by był szukany. no i on nie wygląda na psa nieposłusznego. ale faktycznie - psinka jest zadbana, odkarmiona, błyszcząca... i stale uśmiechnięta :loveu: kto chce taką radość??? Quote
anielica Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Czarnuszku, tak mi smutno, że nie będę mogła z Tobą pohasać w sobotę :-( Muszę pracować i przyjdę dopiero za tydzień... Powiem ciociom, żeby Cię wymiziały ode mnie... Quote
monnikk Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Czarnuszek maszeruje na pierwszą stronę i rozgląda się za domem... Quote
anielica Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Staruniu, jutro ciocia Masza Cię wygłaska od cioci anielicy. Obiecane!:loveu: Quote
Rickson Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 anielica napisał(a):Staruniu, jutro ciocia Masza Cię wygłaska od cioci anielicy. Obiecane!:loveu: Oczywiście został wygłaskany:razz: ale mnie niestety nie lubi,nie może się do mnie przekonać:-( Dzisiaj nawet na mnie warczał gdy chciałem mu założyć obrożę:lol: Ma charakter,nie ma co:) Quote
anielica Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Ty Rickson dobrze wiesz, czemu on Ciebie nie lubi :cool3: Starunio jest łagodny jak baranek... Quote
anielica Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Acha, ja tam nie mam ochoty na tak długie rozstanie ze starulkiem i wybieram się do schronu w czwartek albo piątek. Jak będę zabierała Łatkę, zapytam, czy możemy przyjść w inny dzień i normalnie wyprowadzać. Jak się nie zgodzą, zapowiem, że przyjdziemy na te swoje godziny i tak, i będziemy obok klatek siedzieć. Piszesz się? Jeżeli tak, to w jaki dzien? Quote
Rickson Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 no nie bardzo wiem,dlaczego on mnie nie lubi...Ale fakty są takie,ze mu się nie spodobałem i nie mogę go do siebie przekonać-nawet nie chciał jeść z mojej ręki karmy tylko warczał:diabloti: Za to jego nowy kolega z boksu za mną przepada więc jakoś sobie poradziłem;) Zdjęć niestety nie zrobiłem bo na dziesięć minut przed czternastą zostaliśmy delikatnie wyproszeni:shake: Quote
Rickson Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Piszesz się? Jeżeli tak, to w jaki dzien? oczywiście,że się piszę a dzień jest mi naprawdę obojętny,dostosuję się.tylko nie wiem,czy taka niezapowiedziana Nasza wizyta zostanie dobrze odebrana...No ale kij z tym,i tak pojedziemy:) Quote
anielica Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 ona nie będzie niazapowiedziana. jak będę brała łatkę, to powiem, że przyjedziemy w czwartek lub piątek do psów, bop w sobotę święto. zapytam, czy będziamy mogli z okazji święta wyjść z nimi wcześniej. jeżeli nie, to nie, powiem, że posiedzimy z nimi. ja po prostu od razu oznajmię, że przyjedziemy, więc będą wiedzieli. najwyżej kupimy przysmaki i posiedzimy przy klatkach. do tego mamy prawo :cool3: Quote
Rickson Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 zapowiedziana wizyta czy nie to przecież nas nie wygonią chyba:) Nawet jeśli nie pozwolą wyjść na spacer to przeciez trzeba je doprowadzać do porządku po zimie:jest sporo psów które wymagają wyczesania,dokarmienia,wygłaskania...Także czekam na jakieś konkrety co do dnia i godziny.Pozdrawiam Quote
anielica Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Ja będę w shcronie w środę. Zapowiem nas. Czekam na info od dziewczyn - kiedy mogą i dam znać. Quote
anielica Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Staruszku w górę! Musi znaleźć się dla Ciebie domek! Rickson, do schroniska idziemy w czwartek, na 10.00.:lol: Quote
Recommended Posts