Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rozmawiałam o jego przeprowadzce... to niestety się raczej nie uda :(
pomimo dobrych chęci osoby, która chciałaby go zabrać... to osoba, która dużo lata, wiec podróż Cyganka "tam" nie byłaby jedyna :( a latanie non stop samolotem... on ma chore serduszko prawda? chyba trzeba szukać dalej... :placz:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do pomysłu zmiany kraju, nie byłam zle nastawiona, ale jak już teraz wiemy, że podróże... miłość to jedno, ale... ja nie lubię latać samolotem, ale psiaki chyba bardziej....

Posted

i jeszcze mi się przypomniało (mimo wszystko, krótko tu jestem,nie chciałabym kogoś urazić) ale na jednym z forów internetowych padła propozycja hoteliku i pieniedzy na hotelik .... kwot nie znam (jeszcze)stad moje pytanie, jak to jest.... DT w którym teraz Cyganek jest jest hotelikiem...? poproszę o wytłumaczenie :oops:

Posted

alekso napisał(a):
i jeszcze mi się przypomniało (mimo wszystko, krótko tu jestem,nie chciałabym kogoś urazić) ale na jednym z forów internetowych padła propozycja hoteliku i pieniedzy na hotelik .... kwot nie znam (jeszcze)stad moje pytanie, jak to jest.... DT w którym teraz Cyganek jest jest hotelikiem...? poproszę o wytłumaczenie :oops:

Tak czasem jest tak, że psiak idzie do hoteliku i np. pieniądze z bazarków idą na opłacenie hoteliku. DT w którym teraz jest cyganek nie jest hotelikiem.

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Tak czasem jest tak, że psiak idzie do hoteliku i np. pieniądze z bazarków idą na opłacenie hoteliku. DT w którym teraz jest cyganek nie jest hotelikiem.

Za jego pobyt płacę miesięcznie po 400 pln (niestety z wiadomych względów moge teraz tylko tyle) więc jeżeli ktoś ofiaruje pieniądze to oczywiście są mile widziane.

Posted

alekso napisał(a):
ja to już nie mam kogo męczyć ... :placz:zakleiłam psami to co wiedziałam, że moze pomóc (efektów póki co brak :( ) rozesłałam filmik.... a tu nic :placz::placz::placz::placz::placz::placz:

DZIĘKUJĘ Alekso!

Posted

alekso napisał(a):
a w ogole orientujecie się ile kosztowałby hotelik? i czy jemu w ogole byłoby lepiej w hoteliku niż tam gdzie jest teraz?

On jest w hoteliku, szukamy mu kanapy w domu na starość. :cool3:

Posted

a jak się odbywa formalnie, gdyby ktoś chciał wpłacać na niego pieniądze (ktoś spoza tego forum) to gdzie miałby je wpłacać? jest jakiś nr konta tego hoteliku?

Posted

alekso napisał(a):
a jak się odbywa formalnie, gdyby ktoś chciał wpłacać na niego pieniądze (ktoś spoza tego forum) to gdzie miałby je wpłacać? jest jakiś nr konta tego hoteliku?

Myslę, że najlepiej bezpośrednio na konto Gajowej tak jak ja robie.
Dzis przesłałam 80 pln od LITTLEMY

Posted

alekso napisał(a):
a w ogole orientujecie się ile kosztowałby hotelik? i czy jemu w ogole byłoby lepiej w hoteliku niż tam gdzie jest teraz?

Według mnie on nie może iść gdzieś indziej niz bezpośrednio do domku docelowego.
Przenoszenie go byłoby krzywdą dla niego.
On kocha Gajową i uważa ją za panią i myśli, że tam jest jego dom.

Posted

alekso napisał(a):
podejrzewam, że masz rację....
zapytałam bo zostałam o to zapytana. czy jeśli ktoś chce przekazać pieniadzę to moze zadzwonić na telefon z filmiku i się dogadać?
chodzi mi o to, że to nie są ani moje znajome ani znajome znajomych i nie wiem jak zareagują jak im powiem, żeby wpłacały pieniądze na prywatny nr konta.... wiecie o co mi chodzi?

Wiemy, o co chodzi :) i to normalna reakcja ludzi... tylko czyj numer telefonu jest podany w filmiku, Asi czy Gajowej?