Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lara']Witajcie, udalo mi sie dzis zlapac Cyganka na 2 fotkach, wiec wstawiam, zebyscie mordki tego slodziaka nie zapomnialy :loveu:;) Zlapac go na fotke nie jest latwo, bo caly czas wisi przy łydce i łapką zaczepia proszac o pieszczoszki :p Fajny dziadzio, mysle, ze ten kto go adoptuje bedzie mial wspanialego przyjaciela - przytulaka, no i obronce ;)

"Fajnego mam kija, co??? :razz:"

"Moze go zjem??? :lol:"

Pozdrowienia dla wszystkich kibiców Cyganka :loveu:

to ostatnie zdjęcia jakie ja widziałam.... szkoda, naprawdę szkoda, ze tak ich mało :(

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
A na jakich stronkach Cyganek jest ogłaszany?

filmik rozesłałam a link wkleiłam w kilku grupach tematycznych w serwisie goldenline.

Szkoda, naprawdę, że nie ma jego nowych zdjęć, tak łatwiej byłoby odświeżać "temat" i przypominać o Cyganku :(

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
A na jakich stronkach Cyganek jest ogłaszany?

Cyganek ma Allegro natomiast ogłoszenia w innych miejscach nie były odnawiane od dłuższego czasu, a więc bardzo przydałoby sie je odświeżyć.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Cyganek ma Allegro natomiast ogłoszenia w innych miejscach nie były odnawiane od dłuższego czasu, a więc bardzo przydałoby sie je odświeżyć.

Ojj to przydało by sie dać go na inne strony. Jak tylko załatwię Łatkę z ogłoszeniami wezmę się za Cygankowe ogłoszenia.