Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alekso napisał(a):
oooo to jak tam można by wpłacić pieniadzę dla Cyganka, to myślę że to mogłoby być "wiarygodne" :)

tylko pamietaj, że AFN pobier prowizje za "użyczenie" (bo chyba tak to można nazwać) konta, ok 10% wpłacanej kwoty - jeżeli uda Ci się namówić te osoby, to bardziej opłacalne jest wpłacanie bezpośrednio do Gajowej (albo do Asi)

Posted

O ten numer ze strony ;)
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001

Tylko na prawdę trzeba pamiętać, żeby wpisać "Cyganek u Gajowej" bo bez tego wpisu w tytule, pieniądze nie trafią do Cyganka.

Posted

zrobię co mogę, żeby chociaż trochę zasilić jego konto...

przykro mi, bo gdybym mogła to dałabym mu cały świat, a tak to muszę polegać na tym co ktoś obieca :(

Posted

ja to tylko mogę powiedzieć, że przebywa w Warszawie, a rokowania na przyszłość... nie ma chętnego,który chciałby mu udostępnić kanapę (jak kto ktoś wcześniej zauważył) ale o szczegółach to chyba najlepiej opowiedzą dziewczyny....

Posted

emilia2280 napisał(a):
dziewczyny, dopiera znalazłam wątek Cyganka. powiedzcie proszę gdzie on przebywa i jakie są jego rokowania na przyszłośc. i na co są zbierane pieniądze dla niego.

Cyganek jest w Konstancinie pod Warszawą.
Pieniądze zbierane są na hotelik (15 pln za dzień), karmę, odkleszczanie, szczepienie oraz na ew. lekarstwa i badania gdyż Cyganek ma osłabione serduszko.