Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 sznaucery psy wet dante punta arenas lancelot zbójecka saga suki champ fiona punta arenas grace kelly pik pari tolerant tessie ze zahrabske Quote
AniaN Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Bardzo, bardzo Ci dziękuję. Przynajmniej nie będę umierała do jutra z ciekawości ! Jeśli możesz to może już całość bym poprosiła. Dziękuję Quote
LAURA Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Bardzo prosze o stawke whippetów ,suki klasa młodzieży i otwarta ;) Z góry dziękuje i pozdrawiam,Laura Quote
Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 no to rotki psy pośr blizzard kontestacja fandango cum laude rus rph nekar maximilian otwarta ben vom schweiger wappen elton ewans pascal marstal tom ze zbikowa wiliam czarny gigant zauer zorba vd alten festung suki pośr bacardi kontestacja birma vom korgal holiday bleper korsa z kuny mascha from hause rotvis parnas saska kępa ariadna rus rph nekar kiana jak możecie to proście o klasy bo w niektórych rasach jest 40 psów a ja nie mam stałaki :wink: Quote
Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 whippet mł bokamaro naomi otwarta meradith ni tylko ładna meradith o tobie śnię Quote
dorotal Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 przypominam sie z buldogiem francuskim psy mlodziez i suki otwarta Quote
Chima Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 dziewczyny ,,, proszę podajcie mi stawkę Ca de Bou... :-? Quote
Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 sorki jak jakieś drobne błędy się w nazwach wkradną ale dopiero co wróciłam z wystawki i jestem padnięta 8) buldog p mł amor of love król arlekin carmel fox to co najlepsze frantz von love chniel leos gold vanka for palevych buldogov matti matuchowa frajda miki mali box s otw alma z piotr sadu aneta ara bulgodki podegrodzkie dita serce europy gabi draczym grecja skarby urszuli ida admiror inga draczym jagna to co naj mira blondi chmiel nic wielkiego gizmo z krótkonosych oj jeszcze coś? :wink: Quote
Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 gorzała a twoje są w niedzielę? Bo nie mogę znaleźć która to grupa? Quote
Agasia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Agasi Snoop CACIB! :drinking: Czekają na porównanie ;)[/quote] I tak tez zostalo :) Jestesmy straaasznie dumni !! :) Snoopy wygral z championami ktore od dawien dawna kosza CACIBy na miedzynarodowkach polskich a tu taki gnat z posredniej :P A BOBa przegralismy z suczka dogomaniaczki - paolinki ;) Sprawiedliwie 8) Quote
Daisunia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 no a co z tymi malamutami ??? nie było ich w łodzi ?? :cry: Quote
Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 whippet psy pośr bokamaro landernau pan ferrari lazarus pozar kremle lasko moy otw bokamaro haddington tomi oldkins balladier with a drum champy bokamaro edmonton madagaskar lazarus meradith łt szcześcia white charlie filisart którą klase grzywaczy bo ich duzo... Quote
sh_maniak Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Mogę prosić o stawkę husky lub ewentualnie o wyniki :D Quote
nice_girl Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Niedawno wróciliśmy. Niestety, nie poszło nam zbyt dobrze: 1.dosk, ale bez CWC. Sędzia stwierdził, że lisicy musi się jeszcze rozwinąć głowa( w opisie mamy:"jeszcze nie gotowa głowa") :o Tylko że głowa mojej suki to rzecz, do której można się najmniej przyczepić, zresztą praktycznie we wszystkich opisach z wystaw mamy napisane, że ta głowa jest bardzo fajna. Ale cóż, każdy sędzia ma prawo do swojej oceny. Za to spędziłam bardzo miło czas. :D Quote
Justi0022 Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 nice girl, a czy harmonogram był zgodny z godzinami podanymi wcześniej w tym topiku - chodzi mi o godziny wejść ras na ringi. A może byłaby któraś z Was tak uprzejma i podała stawkę leonbergerów :D PROSZĘ :lol: Quote
tunio Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [quote name='Malwa&Landi']gorzała a twoje są w niedzielę? Bo nie mogę znaleźć która to grupa?[/quote] Malwa,ca de bou vel pies z majorki vel cos tam to gr.II (to dla ulatwienia :wink: ). I ponawiam prosbe Effki o Dogo Canario vel Psa kanaryjskiego vel Presa canario (takze gr.II :wink: ) Quote
Dzidtka_Gl Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 czy ktoś wie jak było w PONach ? a może lhasa apso chciało by się jeszcze komus napisać ? dziękuję za whippety psy Quote
Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 wyników nie spisałam psy szcz kairo kismet prince ksiazeta polnocy princ sniezna rakieta quintessence fortunatus ml absolute power arctic champions 8) american express arctic champions 8) anouk luna nova arktogea trajan dustin sadeckie pieszczochy husqvarna flamenco husqvarna joker kivalina's the black knight nemo brown nugat nike's sniezna wataha nordic blue monte carlo talizman eskimoski domek for fortunatus posr anorak lesna sciezka dakota nike's nitor nivalis fazer z borow gostyninskich greenland hydragium journey fortunatus koral black eskimoski domek lord eskimoski domek otw aasaq qimmeq z miasta na soli ajaks waleczny fortunatus amazing z miasta na soli arktogea black diamond atman iditarod chancellor arktogea future king eskimoski domek gladiator eskimoski domek husqvarna cassanova kiruk de ciukci shapali de ciukci champy easy rider hydragium evan fortunatus pushmanta fortunatus sachem z watahy z ostrego zęba wet bursztyn i minuk suki szcz maszeńka śnieżna rakieta pure poison fortunatus mł Arctic Champions American Beauty 8) 8) 8) Arktogea tinana arktogea tsunami atlanta polanackie wzgorze fantazja dwie korony husqvarna merci megan of siberian lady moonflower seven heaven nina eskimoski domek rising star fortunatus seona de ciukci tiki tiki eskimoski domek tina turner eskimoski domek zandalee syberyjska rapisoda pośr Arktogea buetifull rose arktogea black pearl arktogea dolce vita chante husky merkambertaner koala eskimoski domek otw alabama fortunatus alis sabinowe grody alrauna fortunatus anchorage fortunatus arizona dream fortunatus arktogea chocolate cream baja z miasta na soli brita sh merkambertaner carmen arktyczny przypływ cassandra de ciukci femina excellens vivarium husqvarna havana of arktogea jagienka z coyoacan jutrzenka z coyoacan liberty fortunatus unicja sh merkambertaner Pozdrawiam uff ale się rozpisałam :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 JA-WIGOR Ken-Pol - 1, CWC, CACIB, BOB - Zakończył Championat Polski ;) Quote
Recommended Posts