Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote]Ring 5. to ring na piachu czy na trawie?[/quote]

[b]nice_girl[/b] - nawet jak na piachu to od rana ten piach beda dla corgisiow uklepywac beaucerony i briardy wiec bedzie Wam wygodnie :wink:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[b]Dana[/b] - rzeczywiście jesteś wielka!!! Dzięki Tobie wiem, że w Łodzi będzie 5 basków. Dzięki.

Flaire - jak wrócisz do domu i odetchniesz, proszę o stawkę basków (tylko 5 sztuk!). Bardzo proszę.

A jeżeli ktoś z grupy V będzie mógł złapać notowania (przynajmniej BOB-ka!)- byłoby super. Może ktoś z SH?
Trzymam kciuki za wszystkich uczestników DGM. Po powrocie do domów dajcie głos nt. wystawy. Jakieś ploteczki, zwycięstwa, ciekawostki, no, może bez rozdartych spodni, jak to miało miejsce w Opolu, OK?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Flaire - jak wrócisz do domu i odetchniesz, proszę o stawkę basków (tylko 5 sztuk!). Bardzo proszę.[/quote]Oczywiście - nie ma problemu!

Uff, ja jakoś strasznie się denerwuję! Przynajmniej tak mi się zdaje, bo dzisiaj czuję się absolutnie fatalnie i jeśli to nie są po prostu nerwy, to chyba się rozchoruję :evil: .

Psy wyglądają nieźle, jutro pół dnia poświęcam na ostatnią obróbkę.

Trzymajcie za nas kciuki, błagam... :roll:

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='Asiaczek']Flaire - jak wrócisz do domu i odetchniesz, proszę o stawkę basków (tylko 5 sztuk!). Bardzo proszę.[/quote]Oczywiście - nie ma problemu!

Uff, ja jakoś strasznie się denerwuję! Przynajmniej tak mi się zdaje, bo dzisiaj czuję się absolutnie fatalnie i jeśli to nie są po prostu nerwy, to chyba się rozchoruję :evil: .

Psy wyglądają nieźle, jutro pół dnia poświęcam na ostatnią obróbkę.

Trzymajcie za nas kciuki, błagam... :roll:[/quote]
Nawet nie myśl o chorowaniu!!!
A co do kciuków, to się samo przez się rozumie!
Pzdr.

Posted

ja bede w oba dni. w sobote przy ringu gonczych polskich i na mp, a w niedziele tylko na mp :] zycze wszystkim powodzenia i mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda...
p.s. a moglby ktos podac suki championy gp?? bardzo prosze :wink:

Posted

Flaire, wyjadę z Wwy około 7, czyli na 9 powinnam być najpóźniej. Czyli nie pomogę w noszeniu, ale za to tam już coś mogę pomóc, przytrzymać i na porównanie wyjść :wink: a jak masz aparat (niestety moja cyfróweczka jeździ na snowboardzie z bratem :x ) to i foteczki serdelkom porobić :D

Tylko nie zdążyłam klatki poźyczyć, więc coś z Juniorem będę kombinować :-?

Posted

[quote name='Sajko']ale za to tam już coś mogę pomóc, przytrzymać i na porównanie wyjść :wink: [/quote]Z tym porównaniem to nie powinno byc problemu, bo mała jeszcze brzydula jest. Oczywiście mam nadzieję, że wyładnieje, bo tatuś jest z powoli dojrzewających linii, ale z tym to nigdy nic nie wiadomo :roll: . W każdym razie ja będę z dwoma klatkami, więc w razie czego możemy je przemieszać, a może jeszcze Fuka przyjedzie, no i Agasia też może wprowadzić Api bądź Dragulca przytrzymać.

A aprat postaram się przywieźć, bo fotki to fajnie by było mieć! Dzięki!

Posted

Dziewczyny,
A wiecie, czy Wasz pies jest umieszczony w katalogu? Jeśli macie taką pewność, to bym jechała bez potwierdzenia i załatwiła sprawę bezpośrednio w sekretaracie wystawy. Wiadomo, ze poczta idealnie nie działa.

p.s. Lidka, wyślij mi zdjęcia, bo już się prawie obraziłam. :wink:

Posted

Z tego co sie orientuje to czesc potwierdzen wyslano pozniej, dlatego moga wystapic takie opoznienia. Od nas ludzie, mieszkajacy w Lodzi nie dostali jeszcze numerkow startowych, i poinformowano ich, ze musza czekac.

Skontaktujcie sie jeszcze dzisiaj z lodzkim ZK, i zapytajcie o ten katalog, reszte zalatwicie na miejscu.

BTW, nareszcie bordery nie wchodza pierwsze, rety! Coz, za wiekopomna chwila!

Posted

[quote name='Diana14'][quote name='nice_girl']Wrr, my jutro wyjeżdzamy o 3.30.
Czy ja będę żywa na tej wystawie? :roll:[/quote]

Justynka to jednak jedziesz ;) ???[/quote]
Ano jadę! :D

[quote name='Złośnica&LUGER'][quote name='nice_girl']Wrr, my jutro wyjeżdzamy o 3.30.
Czy ja będę żywa na tej wystawie? :roll:[/quote]

witaj w klubie :-? my o 4.11 0X[/quote]
No to nie będę jedyną osobą z podkrążonymi oczami na wystawie. :wink:

Posted

A ja zupelnie nieskromnie, napisze iz na wystawe udam sie spacerkiem, gdyz droga <poruszajac sie bardzo wolnym kroczkiem>zajmuje mi niecale 30 minut, < a troszke szybszym > 15! 8) Mozecie zazdroscic!
8)

Posted

[quote name='Ajrisz']A ja zupelnie nieskromnie, napisze iz na wystawe udam sie spacerkiem, gdyz droga <poruszajac sie bardzo wolnym kroczkiem>zajmuje mi niecale 30 minut, < a troszke szybszym > 15! 8) Mozecie zazdroscic!
8)[/quote]
W zęby chcesz? :evil:

Posted

A ja sobi etak myśle że jak o 8 8) wyjedziemy to w zupełności wystarczy :lol: Co prawda to nie to samo co 30 min spacerkiem ale będziemy wyspane :D :wink:

A poważnie
[size=6]życze jutro Wszystkim powodzenia [/size]

pozdrawiam iwona