LALUNA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Dziękuje za śliczne fotki z pokazów, szczególnie Bellatriks za umieszczenie filmiku z tańczącą Wendy - fajnie jest obejrzec siebie z boku:lol: Quote
Bushak Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 A czy ktoś wie jakie były wyniki bernardynów długowłosych? Interesują mnie zwłaszcza psy klasa młodzieży... Bo nie wiem czy nasz największy konkurent ma już Zw.Mł na międzynarodowej, czy jeszcze nie :razz: Quote
Zeliika Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Gratuluje udanych wystepow :) Czy moge prosic o stawke rhodesian ridgeback? Z gory dzieki :) Quote
jostra Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Duma mnie rozpiera, więc muszę się pochwalić sukcesami moich piesków. biała Andziusia - I lokata w szczeniaczkach, ocena wybitnie obiecująca i piękny opis, tym bardziej jestem dumna, bo mała jest z mojej własnej hodowli czarny Unisonek - I lokata, ocena doskonała, CWC czarna Berry - I lokata, ocena doskonała, CWC, ResCACIB Quote
Agappe Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 flashka-g napisał(a):1 Akita Amerykanska 2 Pies faraona 3 basenji danke :razz: Quote
Irviers Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Gratuluje udanych wystepow :smile: Czy moge prosic o stawke rhodesian ridgeback? Z gory dzieki :smile: PSY KLASA MłODZIEżY JOSZKO JUZI FOLWARK ZWIERZECY MYORI SARINA PRZELECZ ZEFIR TRZYMAJACY WLADZE KLASA POSREDNIA HESKAMAYAKIMBA FUKU SHABALALA RABANGO BLASK SAWANNY RUSLAN KRASNY MLYN SIMBA RHODESIA AFRAZJA SISI SANGOMA KLASA OTWARTA BIDGES PORAZYNIANKA BONGO SIMBA MUTAPA CZARDASZ Z WERWA DAKAR Z WERWA IKIMBA WAITIMU MIDAS CHI-WARA KLASA CHAMPIONOW JUPITER OF PARNASSUS MALIBU MOZI FOLWARK ZWIERZECY SUKI KLASA SZCZENIAT KASIRIKA KUBALIKA DRACONIS KLASA MLODZIEZY BADU Z KOSZA RYDZYKOW CYKLADA GUERNICA EFFIA-ZENTA MAZUNGA JULIA JUZI FOLWARK ZWIERZECY JUZIA JUZI FOLWARK ZWIERZECY LILLY Z LUKOVSKIEGO DVORA KLASA POSREDNIA BASMA KITUKO SIMBA MERANGA GRANDE AFRICAN QUEEN NATHA KIBALI SHONA SANGOMA ULFA SURVIVAL KLASA OTWARTA DAKOTA Z WERWA HARJASELAN IJUMAA IMANI METANGA KIBALI ZETA Z LECZYNSKIEGO POJEZIERZA KLASA UZYTKOWA AMBRA Z ROUDNICKA KLASA CHAMPIONOW REBECCA RIDGE'S STAR Quote
Zeliika Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 MartaReksKiwi dzieki :buzi: Czy moglabys mi jeszcze podac prosze rodzicow i hodowce psa ZEFIR TRZYMAJACY WLADZE dzieki Quote
teqquila Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ola wstawiaj wstawiaj :)jak masz jakies Tysona czy Holi to przeslij mi oki bo ja bede nagrywalala plyte Kasi z Hola :) [email protected] dzieki Quote
PSYLLA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Zeliika']MartaReksKiwi dzieki :buzi: Czy moglabys mi jeszcze podac prosze rodzicow i hodowce psa ZEFIR TRZYMAJACY WLADZE dzieki ZEFIR TRZYMAJACY WLADZE o: MATABO MOZI FOLWARK ZWIERZĘCY m: BERTA DUMA JAROT hod: KRZYSZTOF PLOUCHA Quote
zosia. Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 a dl mnie wystawa srednio udana :/ Czerta bdb dostala i w ogole okazala sie paskudna :| a ostatni jakos BOBa wziela :P no i na JH 4 miejsce, ale to juz nienajgorzej :] Quote
bellatriks Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='teqquila'] reczte wstawie pozniej :) super fotki, prosimy o więcej!! Quote
Ewelinaa Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 karenina napisał(a):A moze ktoś widział wybór BOG gr X? Afgan wygrał Quote
Magdalena1 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 a może ktoś się zlitować i zeskanować stawkę yoreczków? bo za przepisywanie to nikt sie nie wezmie,za duzo :evil_lol: Quote
karenina Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ewelinaa napisał(a):Afgan wygrał Tyle to ja wiem :eviltong: Quote
Agasia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 BOG Junior IX pudel duzy biały, na pudle byl tez mops i (chyba) lhasa, ale ktory 2 ktory 3 nie wiem Quote
Koma Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 zdjęcia z wystawy w galerii wstawcie też tam fotki :) Quote
UTAAP Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Jeszcze dog Mastif Pirenejski Czarne Teriery Rosyjskie Pekinczyki Czeskie fouski Bostonek American Bulldog Quote
UTAAP Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Mlody prezenter, grupa starsza Podium Porownanie zwyciezcow grupy mlodszej i starszej Na podium... Quote
Recommended Posts