julita104 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='agacia'][quote name='julita104']moge wejc na wystewe z psem jak go nie wystawiam? sory ze tak troche off topic ale wiem ze czasem/zazwyczaj nie wolno wole sie zapytac[/quote] Mozna tylko trzeba miec zaswiadczenie o szczepieniu na wscieklizne. Ja wczoraj weszlam z moja potworka chociaz jej nie wystawialam 8)[/quote] weszłam :-) i dobrze bo super szeleczki kupilam :) Quote
Justi0022 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='maga18']moge prosic o stawke grzywaczy: psy (szczeniaki, mlodziez, otwarta, championy) suki (szczeniaki, otwarta, championy) :lol: dzieki!!! :D[/quote] A może wybierzesz sobie jakąś klasę, bo chińskich było 42sztuki :o Mogę w środę zeskanować ten kawałek katalogu i wysłać Ci mailem. PZDR Quote
orsini Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [b]a ja tylko poprosze o psy sznaucer miniaturowy pieprz i sol klasa mlodziezy dzieki[/b] Quote
maga18 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='Justi0022'][quote name='maga18']moge prosic o stawke grzywaczy: psy (szczeniaki, mlodziez, otwarta, championy) suki (szczeniaki, otwarta, championy) :lol: dzieki!!! :D[/quote] A może wybierzesz sobie jakąś klasę, bo chińskich było 42sztuki :o Mogę w środę zeskanować ten kawałek katalogu i wysłać Ci mailem. PZDR[/quote] wiem ze bylo ich duzo :roll: ale juz mam psy posrednia i suki mlodziez i posrednia, wiec brakuje mi reszty... a chcialabym miec wszytskie klasy :roll: Quote
carotina Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='Yaki']Shih tzu BILLY THE KID COCA Bast ZWYCIEZCA MLODZIEZY W ciagu tygodnia zrobil ML. CH PL!!!!!!!!!!GRATULACJE!!!!!!!![/quote] Gratulacje :D :D :klacz: a wiadomo kto wziął rase? jaką oni tam mają pogode? (w bo Gdańsku to pada :roll: , mam nadzieje że tam nie.....) Quote
Justi0022 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='maga18'][quote name='Justi0022'][quote name='maga18']moge prosic o stawke grzywaczy: psy (szczeniaki, mlodziez, otwarta, championy) suki (szczeniaki, otwarta, championy) :lol: dzieki!!! :D[/quote] A może wybierzesz sobie jakąś klasę, bo chińskich było 42sztuki :o Mogę w środę zeskanować ten kawałek katalogu i wysłać Ci mailem. PZDR[/quote] wiem ze bylo ich duzo :roll: ale juz mam psy posrednia i suki mlodziez i posrednia, wiec brakuje mi reszty... a chcialabym miec wszytskie klasy :roll:[/quote] PSY szczeniak WIRAŻ GERMANIKA młodzież ASKO ELE-M ELEK KALIM SIRINGARA ORFEUSZ SAKLADIR RAZZMATAZZ SUCCESFUL WAY FOR VIVAT SUNRISE ŻUREK SAKLADIR ŻWIREK jw pośrednią masz otwarta ARAGORN ADONIS CHIN CHIN DON JUAN Z LUBUSKIEJ WSI HUNCWOT VIVARIUM LITTLE PONY POMARSZCZONY CZAR POKER SAKLADIR champ VIVAT SANRAIZ ADVENTURE ZHOLESK EDMOND sunie otwarta CASABLANCA PASTORAL DĄBRÓWKA Z GANGU ŁYSYCH DEEKALYS LAST MINUTE DECISION ELIZABETH JANE HERBU BAWARIA KIHRA SUM DIVO OLIWIA ORCA AMITYCJA SASQUEHANNA FCI EKSPOZYCJA SASQUEHANNA FCI ESPERANCA champ GINGERY'S BUDDHA Quote
adda Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='nice_girl']Ma ktoś w ogóle jakieś fotki? :)[/quote] W galerii są, ale prawie same leony :D Quote
adda Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='orsini'][b]a ja tylko poprosze o psy sznaucer miniaturowy pieprz i sol klasa mlodziezy dzieki[/b][/quote] Adonis Ares Laryland Bystry Borys Etruria Polonia Dar Walenty Piwowar Don Walenty Piwowar Dumny Walenty Piwowar Quote
sh_maniak Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='agacia']A wiec haszczaki niepelne: PSY: kl. mlodziezy I DUSTIN Sadeckie Pieszczochy 2 Talizman Eskimoski Domek for Fortunatus kl.posrednia I KORAL BLACK Eskimoski Domek II DAKOTA NIKE'S Nitor Nivalis kl.otwarta I Arktogea BLACK DAIMOND CACIB II SHAPALI de Ciukci kl.championow I SACHEM z Watahy Ostrego Zeba II EASY RIDER Hydragium III PUSHMATAHA Fortunatus SUKI: kl.szczeniat I PURE POISON Fortunatus II MASZENKA Sniezna Rakieta kl.mlodziezy nie wiem kl.posrednia I Arktogea DOLCE VITA kl.otwarta I CASSANDRA de Ciukci II ALRAUNA Fortunatus III Arktogea CHOCOLATE CREAM IV LIBERTY Fortunatus dodatkowo wiem,ze ALIS Sabinowe Grody dostala bdb(chyba za dluga siersc)[/quote] suczki kl mł 1. Zw. mł, bog junior gr V TinaTurner Eskimoski Domek 2. Tiki Tiki Eskimoski Domek BOB Arktogea Black Diamond Cacib i NSwR Arktogea Dolce Vita Res CACIB Cassandra de Ciukci i Koral Black Eskimoski Domek Quote
ursus Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Gratulacje dla medalistów !! :lol: ja się pochwalę : wczoraj VENA VEGA Sznuki CWC,CACIB, NSwR !! a z mojej hodowli DUX DUKAT Jamnicza Ostoja CWC,CACIB, NPwR, BOB, natomiast w standardach EFFENDI EXI Jamnicza Ostoja CWC,res CACIB.... Takich przewałów jak na ringu 21 w sobotę to jeszcze nie widziałam: =pies w młodzieży wchodzi na ring, ocena , każą czekać......... =psy w pośredniej wchodzą na ring, jeden sędziego łapnął , więc go wywalił, drugi oceniony, każą czekać........ po chwili wołają go na ring i dostaje CACIB, każą czekać......... =dobiega spóźniony champion, więc wołają psa z pośredniej, sędzia ZABIERA mu CACIB i daje go championowi i każe dalej czekać....... =potem ocenił suki......... =nadal psy bez papierów =porównanie, suka dostaje rasę a połowa psów bez papierów i medali czeka !! =wreszcie upomina się pies z pośredniej o papiery i dostaje na swej karcie oceny opis psa zdyskwalifikowanego !!!!!!! składa protest i nie przyjmuje papierów !! sędzia ponownie ocenia go ale opis dużo gorszy niż poprzednio dyktował, daje mu jednak CWC i res CACIB +pies z młodzieży upomniał się o papiery i okazuje się ,że dostał bdb a w Opolu RASĘ wziął............ Co wy na to ?? Quote
Elitesse Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [b]ursus[/b] no no ciekawie...mi tez nie podobało się sedziowanie ma moim rongu (A.Mania) ale bez takiego zamieszania się na szczęście obeszło.... Quote
ursus Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 przez to zamieszanie mieliśmy około 2 godziny poślizgu !! Quote
skubi Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 A co powiecie na to, że moja Vega w Łodzi dostała ocene doskonałą, 2 lokate ... i CWC Quote
alexandra Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 My nie narzekamy moja czarna sznaucerka mini Beska Liga Mistrzów pokonała rywalkę, dostała CWC i w porównaniu otrzymała Res.CACIBA. Teraz troszkę czekamy i kończymy Ch.Pl :D !! Gratulacje dla wszystkich łódzkich zwycięzców!! P.S. Czy Wam równiez podobaja się łódzkie medale?? bo ja uważam że sa świetne i oryginalne :) Quote
amokk Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 halo halo bardzo prosze bo wyniki goldenow psow klasa posrednia...:) Quote
Agasia Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Tak medaliki dosc ciekawe i oryginalne ;) A jak sie dostaje 2 zlote (za 1 miejsce i CACIB) to juz wogole ;) skubi - JAK?! :o Quote
skubi Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Agasia I na karcie oceny i na dyplomie mam: ocena doskonała, lokata druga, CWC Quote
Matagi Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [b]Gratulacje wygranym i tym troszkę mniej wygranym[/b][b] :P :P :P [/b]Dopiero dzis dotarliśmy do domu,zmęczeni bardzo,ale chyba zadowoleni :wink: Na początku akity miał sędziować sędzia z Puerto Rico.Odmówił,bo cos tam :-? Następny miał byc Hiszpan,ale w dniu wystawy okazało sie,że nie ma uprawnień na akity :-? Sędziowała Elke Pepper :wink: Ilość akit rekordowa :35!!! Faworyci /niektórzy/ zajęli odległe miejsca :-? ,a niektórzy mieli swoje 5 minut.Mój OKII w otwartej srebro/na 7 psów/ :P ,a OJOSAN również srebro /na 4 suki/.Zdziwiło mnie,że ojciec moich psów,interchampion był 3 na trzy championy,a pies który wygrał u v-ce przewodniczącej klubu akita w Sopocie w 2004 r.nie wszedł do pierwszej czwórki :o Pozostał mi jakis niedosyt.... :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: Quote
Yaki Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 SKUBI .......powiemy ,ze to blad wypisujacego karte oceny Quote
Recommended Posts