Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agacia'][quote name='julita104']moge wejc na wystewe z psem jak go nie wystawiam?
sory ze tak troche off topic ale wiem ze czasem/zazwyczaj nie wolno
wole sie zapytac[/quote]

Mozna tylko trzeba miec zaswiadczenie o szczepieniu na wscieklizne. Ja wczoraj weszlam z moja potworka chociaz jej nie wystawialam 8)[/quote]

weszłam :-)
i dobrze bo super szeleczki kupilam :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maga18']moge prosic o stawke grzywaczy: psy (szczeniaki, mlodziez, otwarta, championy) suki (szczeniaki, otwarta, championy) :lol:

dzieki!!! :D[/quote]

A może wybierzesz sobie jakąś klasę, bo chińskich było 42sztuki :o Mogę w środę zeskanować ten kawałek katalogu i wysłać Ci mailem. PZDR

Posted

[quote name='Justi0022'][quote name='maga18']moge prosic o stawke grzywaczy: psy (szczeniaki, mlodziez, otwarta, championy) suki (szczeniaki, otwarta, championy) :lol:

A może wybierzesz sobie jakąś klasę, bo chińskich było 42sztuki :o Mogę w środę zeskanować ten kawałek katalogu i wysłać Ci mailem. PZDR[/quote]

wiem ze bylo ich duzo :roll:
ale juz mam psy posrednia i suki mlodziez i posrednia, wiec brakuje mi reszty... a chcialabym miec wszytskie klasy :roll:

Posted

[quote name='Yaki']Shih tzu BILLY THE KID COCA Bast ZWYCIEZCA MLODZIEZY
W ciagu tygodnia zrobil ML. CH PL!!!!!!!!!!GRATULACJE!!!!!!!![/quote]

Gratulacje :D :D :klacz:
a wiadomo kto wziął rase?
jaką oni tam mają pogode? (w bo Gdańsku to pada :roll: , mam nadzieje że tam nie.....)

Posted

[quote name='maga18'][quote name='Justi0022'][quote name='maga18']moge prosic o stawke grzywaczy: psy (szczeniaki, mlodziez, otwarta, championy) suki (szczeniaki, otwarta, championy) :lol:

A może wybierzesz sobie jakąś klasę, bo chińskich było 42sztuki :o Mogę w środę zeskanować ten kawałek katalogu i wysłać Ci mailem. PZDR[/quote]

wiem ze bylo ich duzo :roll:
ale juz mam psy posrednia i suki mlodziez i posrednia, wiec brakuje mi reszty... a chcialabym miec wszytskie klasy :roll:[/quote]

PSY
szczeniak
WIRAŻ GERMANIKA
młodzież
ASKO ELE-M ELEK
KALIM SIRINGARA
ORFEUSZ SAKLADIR
RAZZMATAZZ SUCCESFUL WAY FOR VIVAT SUNRISE
ŻUREK SAKLADIR
ŻWIREK jw

pośrednią masz
otwarta
ARAGORN ADONIS CHIN CHIN
DON JUAN Z LUBUSKIEJ WSI
HUNCWOT VIVARIUM
LITTLE PONY POMARSZCZONY CZAR
POKER SAKLADIR

champ
VIVAT SANRAIZ ADVENTURE
ZHOLESK EDMOND

sunie otwarta
CASABLANCA PASTORAL
DĄBRÓWKA Z GANGU ŁYSYCH
DEEKALYS LAST MINUTE DECISION
ELIZABETH JANE HERBU BAWARIA
KIHRA SUM DIVO
OLIWIA ORCA AMITYCJA
SASQUEHANNA FCI EKSPOZYCJA
SASQUEHANNA FCI ESPERANCA

champ
GINGERY'S BUDDHA

Posted

[quote name='orsini'][b]a ja tylko poprosze o psy sznaucer miniaturowy pieprz i sol klasa mlodziezy
dzieki[/b][/quote]

Adonis Ares Laryland
Bystry Borys Etruria Polonia
Dar Walenty Piwowar
Don Walenty Piwowar
Dumny Walenty Piwowar

Posted

[quote name='agacia']A wiec haszczaki niepelne:
PSY:
kl. mlodziezy
I DUSTIN Sadeckie Pieszczochy
2 Talizman Eskimoski Domek for Fortunatus

kl.posrednia
I KORAL BLACK Eskimoski Domek
II DAKOTA NIKE'S Nitor Nivalis

kl.otwarta
I Arktogea BLACK DAIMOND CACIB
II SHAPALI de Ciukci
kl.championow
I SACHEM z Watahy Ostrego Zeba
II EASY RIDER Hydragium
III PUSHMATAHA Fortunatus

SUKI:
kl.szczeniat
I PURE POISON Fortunatus
II MASZENKA Sniezna Rakieta

kl.mlodziezy
nie wiem
kl.posrednia
I Arktogea DOLCE VITA

kl.otwarta
I CASSANDRA de Ciukci
II ALRAUNA Fortunatus
III Arktogea CHOCOLATE CREAM
IV LIBERTY Fortunatus
dodatkowo wiem,ze ALIS Sabinowe Grody dostala bdb(chyba za dluga siersc)[/quote]

suczki kl mł
1. Zw. mł, bog junior gr V TinaTurner Eskimoski Domek
2. Tiki Tiki Eskimoski Domek

BOB Arktogea Black Diamond
Cacib i NSwR Arktogea Dolce Vita

Res CACIB Cassandra de Ciukci i Koral Black Eskimoski Domek

Posted

Gratulacje dla medalistów !! :lol:
ja się pochwalę : wczoraj VENA VEGA Sznuki CWC,CACIB, NSwR !! a z mojej hodowli DUX DUKAT Jamnicza Ostoja CWC,CACIB, NPwR, BOB, natomiast w standardach EFFENDI EXI Jamnicza Ostoja CWC,res CACIB....

Takich przewałów jak na ringu 21 w sobotę to jeszcze nie widziałam:
=pies w młodzieży wchodzi na ring, ocena , każą czekać.........
=psy w pośredniej wchodzą na ring, jeden sędziego łapnął , więc go wywalił, drugi oceniony, każą czekać........ po chwili wołają go na ring i dostaje CACIB, każą czekać.........
=dobiega spóźniony champion, więc wołają psa z pośredniej, sędzia ZABIERA mu CACIB i daje go championowi i każe dalej czekać.......
=potem ocenił suki.........
=nadal psy bez papierów
=porównanie, suka dostaje rasę a połowa psów bez papierów i medali czeka !!
=wreszcie upomina się pies z pośredniej o papiery i dostaje na swej karcie oceny opis psa zdyskwalifikowanego !!!!!!! składa protest i nie przyjmuje papierów !! sędzia ponownie ocenia go ale opis dużo gorszy niż poprzednio dyktował, daje mu jednak CWC i res CACIB
+pies z młodzieży upomniał się o papiery i okazuje się ,że dostał bdb a w Opolu RASĘ wziął............

Co wy na to ??

Posted

My nie narzekamy moja czarna sznaucerka mini Beska Liga Mistrzów pokonała rywalkę, dostała CWC i w porównaniu otrzymała Res.CACIBA. Teraz troszkę czekamy i kończymy Ch.Pl :D !!
Gratulacje dla wszystkich łódzkich zwycięzców!!
P.S. Czy Wam równiez podobaja się łódzkie medale?? bo ja uważam że sa świetne i oryginalne :)

Posted

[b]Gratulacje wygranym i tym troszkę mniej wygranym[/b][b] :P :P :P [/b]Dopiero dzis dotarliśmy do domu,zmęczeni bardzo,ale chyba zadowoleni :wink:
Na początku akity miał sędziować sędzia z Puerto Rico.Odmówił,bo cos tam :-? Następny miał byc Hiszpan,ale w dniu wystawy okazało sie,że nie ma uprawnień na akity :-? Sędziowała Elke Pepper :wink:
Ilość akit rekordowa :35!!! Faworyci /niektórzy/ zajęli odległe miejsca :-? ,a niektórzy mieli swoje 5 minut.Mój OKII w otwartej srebro/na 7 psów/ :P ,a OJOSAN również srebro /na 4 suki/.Zdziwiło mnie,że ojciec moich psów,interchampion był 3 na trzy championy,a pies który wygrał u v-ce przewodniczącej klubu akita w Sopocie w 2004 r.nie wszedł do pierwszej czwórki :o
Pozostał mi jakis niedosyt.... :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: