Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z dużym opóźnieniem dopisałam wpłatę Evelin przepraszam :oops: i serdecznie dziękuję :Rose::Rose::Rose:

Również bardzo dziękuję Evelin i wszystkim kochane za wpłaty dla Misia.Mocno trzymam kciuki i zaglądam z niecierpliwością.
Elik pozdrawiam cieplutko.

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze troszeczkę,jeszcze minutkę. . . . .jak to w piosence. . . . . .
Trzymamy kciuki Misiu.Jesteś śliczny i tak jak Randa pisze,należy ci się.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
jurto Pani przyjezdza po Misia:)

Misiu powodzenia!!!!!!!:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
ale tu pustki:shake::crazyeye:
a Misiu juz od wczoraj grzeje dupke w nowym domku;)

właśnie na takie info czekaliśmy !!!!!!!!!!!!!!!
hura , hura, hura!!!!!!!:smilecol::laola::cunao::cool2::ylsuper::klacz::Cool!::bigcool::iloveyou::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1:

Posted

enia napisał(a):
właśnie na takie info czekaliśmy !!!!!!!!!!!!!!!
hura , hura, hura!!!!!!!:smilecol::laola::cunao::cool2::ylsuper::klacz::Cool!::bigcool::iloveyou::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1:

Super wieści :multi:
Misiu bądź grzeczny i nie goń kotków :mad:
Pani pięknie się kłaniamy, dziękujemy i prosimy, żeby kochała Misia tak jak my go kochamy :loveu:

Rachunek za hotel Misia już uregulowałam i proszę Cioteczki o zdecydowanie co z resztę jego finansów tj. 227,50 zł.

Posted

Super!
A pieniądze proponuję przekazać na zakup siatki do ogrodzenia dla psów Pipi-j est mowa o tym na ostatnich postach na wątku Gucia z mojego podpisu. Pipi tyle psów ratuje i przydałaby się siatka,jej psy mogłyby swobodnie i bezpiecznie biegać. Misio też zawdzięcza odmianę losu Pipi, która go wypatrzyła ( no i pozostałym ciotkom też:evil_lol:)

Posted

Przeogromnie się cieszę.Misiu bądź szczęśliwy.

Od siebie bardzo proszę wszystkich darczyńców Misiowych o zgodę na przelanie tych pieniążków na zakup siatki.Pada płot co jakiś czas,wystarczy,że wiatr powieje silniejszy.Nie w każdym miejscu da sie nawet podreperować,bo przęsła już spruchniałe.Proszę.

Posted

Teraz dotarłam tutaj dopiero - dobrze, że Gosia na dogo regularnie bywa i wszystko przekazuje - DZIĘKI ;)

Misio trafił na naprawdę super domek, ja jestem o niego całkowicie spokojna. Musi się chłopak trochę manier nauczyć, ale wierzę w niego, bo pojętny jest.
Takie zakończenia lubię!

p.s.
Dostałam już wpłatę za hotelik, dziękuję.

Posted

[quote name='Alexandra29']Zmieńcie może tytuł linku. Znalazł domek:-)
Kkanarekk na pewno to zrobi, jak wróci znad morza :)

[quote name='Randa']Super!
A pieniądze proponuję przekazać na zakup siatki do ogrodzenia dla psów Pipi-j est mowa o tym na ostatnich postach na wątku Gucia z mojego podpisu. Pipi tyle psów ratuje i przydałaby się siatka,jej psy mogłyby swobodnie i bezpiecznie biegać. Misio też zawdzięcza odmianę losu Pipi, która go wypatrzyła ( no i pozostałym ciotkom też:evil_lol:)
Jestem za, a nawet przeciw :razz:
Pipi Kochana dzwonię do Ciebie, ale cały czas mam info: Abonent ma wyłączony telefon, albo jest poza zasięgiem.
Tego drugiego numeru, z którego do mnie kiedyś dzwoniłaś nie zapisałam sobie :mad: Proszę zadzwoń do mnie.

Posted

Elu,zadzwonię za godzinkę,ok? bo mogę zadzwonic tylko ze stacjonarnego,a w tej chwili ładuje się i musi stać na bazie.Wzięłam go na noc do łóżka i się rozładował.Muszę poczekać z godzinkę.A mój nowy nr,to: 721544369.Przepraszam i na pewno zadzwonię.

Posted

[quote name='Randa']Super!
A pieniądze proponuję przekazać na zakup siatki do ogrodzenia dla psów Pipi-j est mowa o tym na ostatnich postach na wątku Gucia z mojego podpisu. Pipi tyle psów ratuje i przydałaby się siatka,jej psy mogłyby swobodnie i bezpiecznie biegać. Misio też zawdzięcza odmianę losu Pipi, która go wypatrzyła ( no i pozostałym ciotkom też:evil_lol:)[/QUOTE]
Jestem za, a nawet przeciw :lol:
Czekam na polecenie przelania pieniędzy na konto Pipi i na namiary na konto.
Wysyłałam już kiedyś kasę na konto Pipi i choć to było dawno, to jednak prawda :) tyle, że z konta w BGŻ, które z pewnych względów zlikwidowałam.

Posted

Elu,Kochana,powinnaś sprać mnie na kwaśne jabłko.Toż miałam konto podac. . . . .Nie wiem,jak mam przepraszać.Wybacz proszę.Już podaję na pw.A tu bardzo serdecznie dziękuję

Posted

[quote name='Pipi']Elu,Kochana,powinnaś sprać mnie na kwaśne jabłko.Toż miałam konto podac. . . . .Nie wiem,jak mam przepraszać.Wybacz proszę.Już podaję na pw.A tu bardzo serdecznie dziękuję[/QUOTE]
Uważam, że nie ma za co, ale skoro takie Twoje życzenie, to piorę Cię na to kwaśne jabłko i wysyłam kasę.
Na razie tylko tę Misiową, a po 20-tym coś od siebie dorzucę.
Całuśne całuski ślę :kiss_2: coby nieco mniej kwaśne było to jabłko :lol:

Posted

[quote name='elik']Uważam, że nie ma za co, ale skoro takie Twoje życzenie, to piorę Cię na to kwaśne jabłko i wysyłam kasę.
Na razie tylko tę Misiową, a po 20-tym coś od siebie dorzucę.
Całuśne całuski ślę :kiss_2: coby nieco mniej kwaśne było to jabłko :lol:[/QUOTE]
Wcale to jabłko nie było kwaśne :evil_lol: , a pieniążki już wpłynęły,bardzo dziękuję.
Przeznaczenie - na kojec,ok? :loveu::loveu::loveu:

Posted

wiosna napisał(a):
...Misio trafił na naprawdę super domek, ja jestem o niego całkowicie spokojna. Musi się chłopak trochę manier nauczyć, ale wierzę w niego, bo pojętny jest....

A czy możemy liczyć na wieści, a może i zdjęcia z domku ?

Pipi napisał(a):
Wcale to jabłko nie było kwaśne :evil_lol: , a pieniążki już wpłynęły,bardzo dziękuję.
Przeznaczenie - na kojec,ok? :loveu::loveu::loveu:

Nie widzę lepszego pomysłu dla wykorzystania tych pieniędzy :klacz:

• 2 months later...
Posted

Sorry za offa, ale to pilne!!!!

Punia - sunia mieszkajaca od 3 miesiecy na ulicy!!! :placz: Niebezpieczenstwo czycha na nia z kazdej strony! Pilnie szukamy jej domku! Przebywa ok 18km od Suwałk. Punia śpi, siedzi, je, cały czas w jednym miejscu. Nie ważne czy wieje wiatr, pada deszcz, jest burza, ona cały czas tam siedzi i nie zmienia miejsca, jedyne co pobiega po ulicy i zniknie gdzieś na parę godzin. :placz:

[FONT=Arial]Wiecej na watku: [/FONT]

[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/1961...-samym-miejscu[/FONT]

• 2 months later...
Posted

Skopiowane
Jest szansa, aby nieznane dotąd sprawy bestialskiego traktowania zwierzat ujrzały światło dzienne. Mój znajomy pracuje w TVN. Własnie jest w trakcie kręcenia materiału o nieludzkich przejawach okrecieństwa wobec zwierząt. Jeśli znacie takie przypadki, macie jakies linki - np. tu z DOGO - wraz ze zdjęciami etc., które mogłyby stanowić podstawę do dalszego "drążenia sprawy" dajcie proszę znać. Sama nie jestem w stanie wszystkiego przejrzeć. Była sławna sprawa kobiety, która zakładała pseudoschroniska w małych miejscowościach, brała pieniądze od gmin, które potem nie byłe wydatkowane zgodnie z przeznaczeniem. Zwierzęta były głodzone, nie miały opieki weterynaryjnej, były chore, zagryzały się nawzajem. Czy ktoś może dać mi namiary na tę sprawę? Jaki jest jej finał? Proszę, roześlijecie info do znajomych. Może dzięki tej akcji, temu reportażowi, pomożemy jakimś zwierzakom?

Podaję link do wątku,roześlijcie tą wiadomosć dalej.Myślę, że warto.
http://www.dogomania.pl/threads/1440...4#post16197794