Evelin Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 spóźniłam się trochę z ogłoszeniami,przepraszam... ale bardzo się cieszę,że jest ogłaszany Quote
elik Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 30 lipca konto Miasia zwiększyło się o wpłatę Randy - 100 zł [CENTER]:Rose: :buzi::Rose: [/CENTER] [LEFT]a dzisiaj zmniejszyło się o 310,- zł - opłata hoteliku za lipiec[/LEFT] Quote
wiosna Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dziękuję za przelew, postaram się zrobić rozliczenie całościowe i wstawić Wam tutaj. Podmieniłam ostatnio Allegro innego naszego psiaka, który znalazł dom na Misia http://allegro.pl/item1139347686_misiek_czarny_maly_prawie_doskonaly_wierszyk.html No i trzymajcie za Misia kciuki. Narazie nic zobowiązującego nie napiszę, ale jakas szansa dla niego jest ;) Będzie musiał pojechać ze mną do Wrocławia w odwiedziny, i jeśli zaakceptuje koty to.... mógłby tam zostać :) Quote
enia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 bardzo fajny wierszyk na Misiowym Allegro :) ja trzymam kciuki na wszelki wypadek::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Randa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 No właśnie a z kotami Miś miał do tej pory do czynienia? Trzymam kciuki Quote
elik Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='wiosna']Dziękuję za przelew, postaram się zrobić rozliczenie całościowe i wstawić Wam tutaj. Podmieniłam ostatnio Allegro innego naszego psiaka, który znalazł dom na Misia http://allegro.pl/item1139347686_misiek_czarny_maly_prawie_doskonaly_wierszyk.html No i trzymajcie za Misia kciuki. Narazie nic zobowiązującego nie napiszę, ale jakas szansa dla niego jest ;) Będzie musiał pojechać ze mną do Wrocławia w odwiedziny, i jeśli zaakceptuje koty to.... mógłby tam zostać :) Dzięki za info :) Misiu trzymaj się, bądź grzeczny i miły dla kotów. Oby mu sie udało. Biedak bardzo potrzebuje swojego Ludzia. Quote
wiosna Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Z kotkiem miał do czynienia u nas - takim mikruskiem jeszcze - bardziej interesowała go moja ręka, czy tam aby smakołyków nie ma. To samo zrobił, kiedy pani wyciągnęła mu z woreczka podusię, na której jej koty śpią - zamiast wąchać co to za koty - chciał koniecznie do woreczka dosięgnąć, bo w woreczkach przecież zawsze mają coś dobrego ;) Quote
Pipi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Muszę powiedzieć,że w takim razie Misio jest bardzo mądry,że nie interesuje się kotami,bo u swojego "pana" był szczuty na koty i "zaliczył" kilka,prawdopodobnie. . . . .Ciągle myślę o piesku,cieszę się,że otrzymał pomoc.Bardzo,bardzo się kłaniam i dziękuję za opiekę i deklaracje dla niego.Trzymam mocno kciuki,aby mu się udało i mógł już mieć szczęśliwe życie w własnym domu.Dziękuję Quote
Pipi Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Alexandra29 napisał(a):Co u Misia? no własnie,co u Misia???? Quote
Randa Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 chyba nic nie wyszło, bo Wiosna by napisała Quote
Lu_Gosiak Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Randa']chyba nic nie wyszło, bo Wiosna by napisała Pani dalej Miskiem zainteresowana i to jest po prostu domek marzen:):) mailuje z Pania bo zaczelo sie od psiaka z allegro, ktory sie nie nadawal do domu i polecilam mojego Tolusia, ktorego PAni miala odwiedzic u Wiosny, tylko tak sie zlozylo, ze pare dni przed odwiedzinami przyjechal tez super chlopak do Wiosny i Tolek mu sie spodobal, a ze nie bylo wiadomo, jak Tolek zareaguje na koty to pojechal do domku bez kotow....natomiast Pani i tak przyjechala zobaczyc inne pieski i Misio Jej sie bardzo spodobal, bo zawsze miala male pieski:) teraz tylko kwestia pojechania Wiosny z Misiem do Wroclawia i test Misia na koty a ja nawet wczoraj dostalam od Pani kolejnego maila, ze juz nie moze sie doczekac Misia i ma w planach nawet chodzenie z Nim na szkolenie jak bedzie trzeba, i ma miejsce nawet w łózku;):evil_lol::evil_lol: a Wiosna miala auto zepsute dlatego tak sie to wszystko opozniono, ale z tego co wiem to moze w wekend pojedzie i maly off, zeby nie bylo tak radosnie, prosze zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/190634-Ci%C4%99%C5%BCko-pogryzione-uszy-Zulusa-PILNIE-DS-POM%C3%93%C5%BBCIE!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Randa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 To piękne nowiny, niechby nasz Misio znalazł się w tym wymarzonym domku:lol: Quote
Alexandra29 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Jejku ja to mam fajny dzionek. Jedna z moich ulubieniec znalazła domek, misio też jejku, jejku. Cudownie! Quote
Evelin Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 zacznę sie cieszyć,jak Miś bedzie już w domku...ale trzymam kciuki Quote
Pipi Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Misiu,również trzymam mocno kciuki i w duchu się cieszę. Quote
wiosna Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 No, dzisiaj nareszcie nadszedł ten dzień. Jedziemy z Misiem, trzymajcie kciuki, żeby się udało - na wszelki wypadek zabieram umowę adopcyjną. Quote
Randa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Czekamy z niecierpliwością i kciukasy zaciśnięte Quote
Alexandra29 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Koniecznie daj znać co i jak? Czekamy ........ Misialu trzymaj się Quote
Evelin Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:To ja też trzymam,może Misiowi się uda Quote
Lu_Gosiak Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Evelin']:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:To ja też trzymam,może Misiowi się uda Misiowi jak najbardziej sie udalo:) dostalalam wczoraj maila od p.Barbary, ze Misiek byl bardzo grzeczny, przeszedl na poczatku kolo jednego kota jakby Go nie widzial, potem wyzarl wszystko z misiek kotom, potem wskoczyl na blat i tez chcial cos powyzerac:D:D, generalnie wszystko zapowiada sie elegancko:evil_lol:...na koniec troche pogonil kota, ale to chyba zwykla ciekawosc bo kot uciekal to zaczal Go gonic...narazie Misiek wrocil do hoteliku, ale zamieszka z p.Barbara to juz postanowione:multi: tylko PAni musi ukonczyc zadania w pracy i bierze specjalnie dla Miska ok. 2 tygodnie urlopu:cool3: zeby z Go przzwyczajac, przyjedzie Po Niego sama do Wiosny w srode albo czwartek...szok ale Mu sie udalo:multi: zapraszam na watek Bialego - dzieki ktoremu zaczelam mailowac z p.Barbara, moze Ktos zechce wspomoc biedaka choc jedorazowo: http://www.dogomania.pl/threads/186534-Kolejna-ofiara-pogryzienia!-Kocha-ludzi!-Ju%C5%BC-w-hoteliku-prosi-o-DEKLARACJE! Quote
Evelin Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 A ja sie ucieszę,jak juz Misio bedzie we własnym domu.. Quote
elik Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Jejku, jejejku :sweetCyb: :Cool!: Po dłuższej nieobecności wchodzę na dogo, oczywiście od Misia zaczynając i co widzę ? Super wieści. Oby Pani nie zmieniła zdania. Z dużym opóźnieniem dopisałam wpłatę Evelin przepraszam :oops: i serdecznie dziękuję :Rose::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts