Kisses Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Superaśny filmik :multi: Zu jaka wpatrzona :loveu: Wybierasz się na kwietniową wystawe może? Zuzakowo dodaje do linków :D
sacred PIRANHA Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 na jaka wystawe? ja tez chce!!!!!!!!!!!!!!
LadyS Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Kisses']Superaśny filmik :multi: Zu jaka wpatrzona :loveu: Wybierasz się na kwietniową wystawe może? Zuzakowo dodaje do linków :D[/QUOTE] Wybiera się ze mną :evil_lol:
LadyS Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']na jaka wystawe? ja tez chce!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Przyjeżdżaj, przenocujemy Cię :evil_lol:
evel Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Na kwietniową tak, i na czerwcową też się wybieram :multi: Zu dzisiaj przygrzmociła labradorce kagańcem, aż huknęło :roll: I niech mi ktoś powie, że pies w kagańcu nic nie zrobi :evil_lol: Tak sobie pomyślałam, że może jednak spróbuję je zapoznać normalnie... W gruncie rzeczy, ta suka jest fajna, ładna, mocno w typie, szczupła (!!!) tylko taka... ciepło-kluchowata, bez charakteru własnego ;) Znaczy ja wiem, dla mnie (po Zu) psy, które nie kombinują zbyt dużo są właśnie takie no... Skrzywienie mam, wiem :evil_lol: Co ciekawe, Zu jej nienawidzi, bo suka była obecna przy tym, jak pewien kawaler pochodzenia labradoropodobnego się wgryzł w zuzowy tyłek... Se zapamiętała, cholernica jedna :diabloti:
Kisses Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']na jaka wystawe? ja tez chce!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Lublin, 17.04 :) [quote name='ladySwallow']Wybiera się ze mną :evil_lol:[/QUOTE] Jeeeej! To ja bedę z Wombem :) Ale go nie zgłaszam, a w czerwcu to pewnie w ogóle nie przyjedziemy :evil_lol: Ale lecimy razem na MP...
LadyS Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']na jaka wystawe? ja tez chce!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Przyjeżdżaj, przenocujemy Cię :evil_lol:
sacred PIRANHA Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='ladySwallow']Przyjeżdżaj, przenocujemy Cię :evil_lol:[/QUOTE] ale ja rowna się Hamster:-) w kwiestniu będzie juz po ciachanku to moze nic nie będzie gwałcił:-)
LadyS Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']ale ja rowna się Hamster:-) w kwiestniu będzie juz po ciachanku to moze nic nie będzie gwałcił:-)[/QUOTE] Spoko, nie będziemy brali tymczasa na ten czas, przyjeżdżaj z jurkiem :evil_lol:
evel Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 [quote name='ladySwallow']Spoko, nie będziemy brali tymczasa na ten czas, przyjeżdżaj z jurkiem :evil_lol:[/QUOTE] W ogóle może gdzieś wyprawimy Grzyba z Kebe natenczas? :evil_lol:
LadyS Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='evel']W ogóle może gdzieś wyprawimy Grzyba z Kebe natenczas? :evil_lol:[/QUOTE] Kupimy im whiskey i ściągniemy Pulp Fiction bez cenzury :lol:
sacred PIRANHA Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ale mi tymczas nie przeszkadza, Hamsterowi też nie, tylko nie wiem czy Zuzana go nie pożre a jak sie rozkręci to i Hamstera przy okazji zmemla:-)
evel Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 A, ostatnio to Rozi wychapała Zu :diabloti: Całe szczęście Zu zdążyła tylko wyrazić: "COOOOO...?!" i ją odciągnęłam, zanim zrobiło się gorąco :evil_lol:
sacred PIRANHA Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 no jedno jest pewne...Hamster vel Abu nikomu krzywdy nie zrobi...gorzej odwrotnie:-)
evel Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Zu nie krzywdzi normalnych psów ;) A wiem, że Ham jest normalny, bo inaczej cienko by z nim było pod Twoimi skrzydłami :evil_lol:
sacred PIRANHA Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='evel']Zu nie krzywdzi normalnych psów ;) A wiem, że Ham jest normalny, bo inaczej cienko by z nim było pod Twoimi skrzydłami :evil_lol:[/QUOTE] on nie jest normalny o nie nie...pracujemy nad tym, ale momentami sił mi do niego brakuje :-) ale albo bedzie normalny albo będzie miał przesrane do konca swojego marnego psiego nie yorkowego zycia!
evel Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Pisze oficjalnie, że Hamster jest cudowny! :loveu: A tak poza tym... właśnie się zdołowałam... Popatrzcie, co mają do adopcji w Sosnowcu :( [IMG]http://images41.fotosik.pl/562/8c55e9abc774f0c9med.jpg[/IMG] [IMG]http://images45.fotosik.pl/570/acb606d0e291c66fmed.jpg[/IMG] Tu wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201389[/URL]
gops Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 o jesu ..jak Zu :crazyeye: tylko chyba miejsze sliczne ehh
evel Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Zachudzone pewnie... Zu ważyła w schronie 8 kilo, też taki szczurek była :(
fioneczka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 se zobaczyłam jak Zuzanka przewrotki trzaska i siedzę teraz i kombinuję jak krófffkę tak nauczyć :hmmmm: Zu jest świetna !!!! a sunia z Sosnowca jak bliźniaczka :(
zmierzchnica Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Klon Zu :-o Mała bidka.. Wiem, co czujesz, jak zobaczyłam w Brzegu brata Frotka to mnie po prostu rozrywało, bo nie wiedziałam, jak mu pomóc. A teraz nie mam możliwości bo mam dwa szczyle na DT :roll::evil_lol:
evel Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='zmierzchnica']A teraz nie mam możliwości bo mam dwa szczyle na DT :roll::evil_lol:[/QUOTE] Może chcesz rozwinąć ten temat? :razz:
zmierzchnica Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='evel']Może chcesz rozwinąć ten temat? :razz:[/QUOTE] A proszę: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201466-Skazane-na-%C5%9Bmier%C4%87-g%C5%82odow%C4%85-3-szczeniaki-4msc-pilne-DT-DS%21-Opolskie."]http://www.dogomania.pl/threads/201466-Skazane-na-%C5%9Bmier%C4%87-g%C5%82odow%C4%85-3-szczeniaki-4msc-pilne-DT-DS!-Opolskie.[/URL] Historia wyłapywania kluch to w ogóle materiał na niezłej klasy horror :diabloti: Skończyło się na pogotowiu, bo mój kochany TZ spanikował, że mnie szczeniaczek uwalił :loveu:
sachma Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 evel to może jednak będziesz miała dwie Zu ? :P
Recommended Posts