Ra_dunia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 miejmy nadzieję, że cisza przed burzą ;) taką pozytywną z mnóstwem domków chętnych do adopcji... Quote
Tola Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Teraz wszyscy myslą na pewno o swietach a nie o adopcji... Quote
agada Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Pewnie tak, ciężki okres na adopcje, ale wywalać psy to mają czas:shake:, mam już jednego na oku... Quote
Tola Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt; wiosennego nastroju w sercach i przy światecznym stole Quote
Jo37 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ja również życzę wszystkim Wesołych Świąt a Nutce dobrego domu. Quote
jogi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ponieważ ogromna liczba osób dzwoni w sprawie Marleny suczek, a one sa już zarezerwowane, będziemy pokazywac Nutkę. Myslałam też o Melisce, ale ona jak czytałam wciąż ma problemy z zachowaniem czystości, więc nie wiem. tak a propos Murka jak Nutka kończy cieczkę, to najlepiej zrobić jej sterylkę do 2 tyg po. Przekopiowuję ze strony Theriosa U suk występuje jeszcze jeden "bezpieczny" moment sterylizacji. Otóż do 14 dnia po zakończeniu cieczki progesteron jest prolaktynoniezależny i w związku z tym 10-14 dnia po zakończeniu cieczki można wykonać sterylizację bez żadnych negatywnych dla zdrowia suki konsekwencji, nawet, jeżeli w czasie cieczki doszło do kontaktu z psem Quote
Murka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Tak własnie powiedziała Beatka, że dwa tygodnie po cieczce :) Więc w okolicach przyszłego weekendu będzie ciachanko :) Jeśli chodzi o czystośc u Melisy, to na pewno się to unormuje. Ona pięknie załatwia się zaraz po wyjściu z boksu czy z domu, więc wie o co kaman. Quote
agusiazet Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy! Quote
mshume Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Podsyłam Nucię 2 domkom, które pytały o Sisi, trzymajcie kciuki :) Quote
Ra_dunia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Oby któryś z domków się zdecydował ;) Kciuki zaciśnięte. Quote
karolciasz28 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Jo37']Bardzo dziękuję.[/QUOTE] Nie ma za co;););) Quote
agada Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 http://kielce.szerlok.pl/oferta/nutka-wspanialy-mini-psiak-czeka-na-ciebie-ID1oI5.html http://rzeszow.szerlok.pl/oferta/nutka-wspanialy-mini-psiak-czeka-na-ciebie-ID1oHV.html http://warszawa.szerlok.pl/oferta/nutka-wspanial-mini-psiak-czeka-na-ciebie-ID1oHU.html Quote
Murka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Nutka po weekendzie będzie mieć sterylkę :) Quote
eloise Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Nutka jest taka urocza... zapadła mi w serce wyjątkowo, sama nie wiem czemu ;) Quote
mshume Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 A Pan zainteresowany stwierdził,że Nutka jest...za stara. Mają ludziska w głowie nas..ne:angryy: Quote
Recommended Posts