al'akir Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 jak to dobrze , że Jammalkowi humorek dopisuje:multi: Quote
caha Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 mnie również cieszy, że z jammala taki twardziel i tak szybko dochodzi do siebie :) Quote
Energy Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 caha napisał(a):mnie również cieszy, że z jammala taki twardziel i tak szybko dochodzi do siebie :) Też bardzo się Cieszę, że Jammal tak pięknie dochodzi do siebie:loveu:skoczek mały:evil_lol: Mrowa czyli Wam obydwojgu zdrówka życzę:lol: Quote
rodzice Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 zdrowiej zdrowiej nam kobito zebyś sily miała Quote
GoskaGoska Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 czekamy na foteczki co by ciotkom z cegiełek mozna było wyslac :) a tak trochę w temacie zabiegu - dziewczyny - tu jest młoda sunia potrzebuje ok 5tys na zabieg proszę jak możecie wygrzebac 2 zł to zajrzyjcie proszę, bo to wielka kwota i musi wiele osób pomoc by się udało : http://www.dogomania.pl/threads/182650-Wieczny-bA-l-mA-odej-suni-czy-2zA-na-zabieg-dogofoty-za-dwa-zA-oty-bA-agamy-do-18-04 Quote
Energy Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jak się miewa Jammalek? Mrowa jak Twoje zdrówko? Quote
mrowa23 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 moje wysmienicie, bo w niedziele sie pokazywalismy w Katowicach i jestem dumna z czarnego diabla i malza. Jammal mial probe dzielnosci i zdal...ponadto ekhm... Jah czuje się rewelacyjnie! i w nocy miał spać na swoim fotelu a ten glupek ni z tego ni z owego jak Blondyna nasza- na bombe na łożko na nas skoczył.... następnie ślizgiem na plecy i kołami do góry... zaznacze tylko, że byliśmy tak zmęczeni, że ledwo do nas docierało co Jah robi... Głupol cała noc spał wtulony w plecy małża, dzięki czemu jesteśmy wszyscy dzisiaj połamani ;) Jah w święta będzie miał egzamin, jeżeli go zda to będzie miał dom... trzymajcie mocno kciukasy za małego! Quote
_Goldenek2 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Pomóżcie proszę: http://www.dogomania.pl/threads/181765-Trotter-z-nowotworem-A-ledziony-potrzebna-szybka-operacja Quote
mrowa23 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Kochani a a'propo tej suni co ptrzebuje na opercje... ja dzisiaj wieczorem jak wroci malz sprawdze ile jest na koncie czy cos wplynelo i jak to wyglada i moze bysmy czesc przekazali? poki co nic pewnego ze Jah bedzie potrzebowal operacji na kolano, a jej sa potrzebne te pieniazki, zostawilibysmy tylko pare zl na wizyty wet, zeby nie zabraklo na to, a cos moze wysuplali wspolnie na sunie? co wy na taki pomysl? bo to wasze pieniadze są przeciez, wiec smialo mowicie co i jak myslicie o tym. Quote
puli Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 mrowa23 napisał(a): Jah w święta będzie miał egzamin, jeżeli go zda to będzie miał dom... trzymajcie mocno kciukasy za małego!Chcesz sie pozbyć TAAAKIEGO psa? Trzymam żeby nie zdał. Quote
mrowa23 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 no wlasnie cholero trzymaj zeby zdal! :P Quote
GoskaGoska Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 hehehe amoze to raczej w rodzinie Jammal zostanie :) Quote
puli Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 GoskaGoska napisał(a):hehehe amoze to raczej w rodzinie Jammal zostanie :) No własnie o to chodzi...:fadein: Quote
mrowa23 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 ehhh nie chce mówić hop póki nie przeskoczymy bardzo istotnego tematu... żeby jednak go posprawdzać to muszę mieć psa bez abażura i wkurzających szwów ;) mam nadzieję, że chłop się postara a i u nas sie co nieco wyjaśni... Quote
mrowa23 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 szwy z jajek sciagniete w piatek z nogi sciagamy, Jah nadal uzywa nogi wiec rokuje to bardzo dobrze... swir pawian w jednej postaci;) pamietam o zdjeciach ale jestem tak zawalona robota ze to jakas masakra, rozliczenia tez powstawiam obiecuje... byle do swiat;) w swieta bede robila wszelakie porzadki, mam tylko pytanie te zdjecia co na bazarku wygrali ludzie to jak mam zrobic? o co chodzi? zwykle zdjecia Jah w duzej rozdzielczosci czy zwyklej czy jak? Quote
Piromanka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jammalku, pamiętasz o bazarku, który ciotka dla Ciebie zrobila? Mam z niego 95 zł. Czy potrzebujesz jeszcze kaski? Czy skarbonka pudelkowa bardziej jej potrzebuje??? Quote
Vlk Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 no mam nadzieję, że chłopaczek ma się dobrze :) ja niestety tylko z doskoku, komputer mi się posypał :( Quote
mrowa23 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Przepraszam, ze tak malo informacji ale swieta i szal przedswiateczny w pracy zrobil swoje.... no wiec tak z nowosci : Jammal ma posciagane szwy i chlopak sam rwei se do rehabilitacji...wczoraj wieczorem poszedl do stawu i mielismy klopot zeby go naklonic na wyjscie z wody... chlopak uwielbia plywac i czuje sie w wodzie jak ryba... Pan doktor (bo od razu panikowalismy, ze za wczesnie, ze dopiero co szwy wyciagniete itd rozesmial sie po moim telefonie i uznal ze to rewelacyjna wiadomosc, tylko moze nie chlopak plywa w sloncu i to chwilke tylko a nei w nocy kiedy woda zimna... na szczescie smarka nie dostal... po swietach w piatek idziemy na kontrole jak ma sie lapka, a za ok 2 tyg bedzie wiadomo czy musimy operowac kolanko- wtedy tez bedzie wiadomo czy potrzeba wiecej pieniazkow, jutro wrzuce uzupelnienie do listy wydatkow i plat. Quote
Energy Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Super wieści Mrowa:lol: Jammal mądrałek sam sobie rehabilitację serwuje:evil_lol:Dobrze, że się nie przeziębił, czekamy na wieści w takim razie. Oby łapka już nie wymagała żadnych interwencji chirurgicznych, trzymam kciuki:p Quote
al'akir Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ale ktoś będzie miał uciechę z Jammala - już zazdroszczę jego przyszłym właścicielom:loveu: Quote
rodzice Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 mlody pewnie stwierdzil ze juz pora na zasmakowanie zycia w waszym sanatorium bo do tej pory mu tego nie ulatwialiscie . niestety moja droga taka prawda . wzięłas chlopaka na turnus do sanatorium a tam ani pobzykać nie mógl choc panny byly chetne bo zaraz mu jajka ciachnełas , pokazałas piekne tereny do biegania i zaraz nogę unieruchomilas , to w koncu jak sie abażuru pozbył to czmychnął czym predzej z atrakcji korzystać bo pomyslal sobie ze mu zaraz znowu cos ciachniesz i znowu nici z przyjemnosci ;) Quote
mrowa23 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 napisalam pieknego posta i znowu wcielo... a bylo to tak... swieta udane mam 99 zdjec na forum do wlozenia, noge mam zlamana wiec kustykamyu razem z Jammalem dzielnie. Jah zdal egzamin na psa kastrata wiec jestesmy bladzi i dumni bo pies wiekszy od niego (takich Jah nie lubi) i do tego samiec (co prawda po kastracji ale nie jakos ekstra super dalekiej) i zyli razem przez swieta. Quote
Recommended Posts