mrowa23 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 firmuche mam - zdjecie zanim zaczela sie dredzic i latajac zarzucala wlosy jak modelka na reklamach szamponow ;) Jah szaleje ile wlezie, dzień w dzień cwiczymy w stawku, i chodzimy na co rusz dluzsze spacery- radzi sobie fenomenalnie. jutro bede w miescie to za pomoca kabelka w koncu dodam filmik z dziadami ;) ewentualnie musze popracowac nad niegadaniem podczas nagrywania filmiku :D Quote
Energy Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 mrowa23 napisał(a):firmuche mam - zdjecie zanim zaczela sie dredzic i latajac zarzucala wlosy jak modelka na reklamach szamponow ;) Jah szaleje ile wlezie, dzień w dzień cwiczymy w stawku, i chodzimy na co rusz dluzsze spacery- radzi sobie fenomenalnie. jutro bede w miescie to za pomoca kabelka w koncu dodam filmik z dziadami ;) ewentualnie musze popracowac nad niegadaniem podczas nagrywania filmiku :D Nie odbieraj nam przyjemności słuchania komentarzy:evil_lol:to może być ciekawe, zwłaszcza jak Jah coś zmaluje:evil_lol: To czekamy, super, że wszystko fajnie:lol: Quote
al'akir Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Energy napisał(a):Nie odbieraj nam przyjemności słuchania komentarzy:evil_lol:to może być ciekawe, zwłaszcza jak Jah coś zmaluje:evil_lol: To czekamy, super, że wszystko fajnie:lol: zgadzam się !:cool3::lol: Quote
al'akir Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 co tam nowego u naszego bohatera , jak łapka, co z potencjalnym domkiem ? :) Quote
mrowa23 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 przepraszam, że nie pisałam wcześniej ale pożegnaliśmy naszą sunie niedawno po długiej walce... ehh... Jah dzielnie siedzi u nas i czeka. teraz na weekend został z Całusem i przeżyli obydwoje ;) chciałam porobić nowe fotki ale pogoda beznadziejna. Nunia wróciła już do ładu i składu, porusza się normalnie,a jak wczoraj wróciliśmy to byłam pewna, że przebije się przez sufit do sąsiada. mało nie rozniósł domu ;). Biega szaleje i żyje sobie spokojnie. Quote
yuki Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 A ja sobie tak myślę ile on miał szczęścia Mrówa , że trafił do Ciebie. Z tą chorą łapą , opuszczoną głową, z taka rezygnacją, z boksu 16.... I jak Ty go odmieniłaś :) I dziękuję Tobie i wszystkim dziewczynom którę Was wspierały , z całego serca w imieniu swoim i dziewczyn z Wrocławia :Rose: Quote
Energy Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Mrowa bardzo mi przykro z powodu Waszej suni:-( Cieszę się, że Jammal tak dobrze się czuje i dzięki Tobie dostał nową szansę na życie:loveu: Quote
yuki Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Matko nie doczytałam , że Wasza sunia odeszła, przykro mi bardzo :-( Quote
caha Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 mrowa bardzo współczuję z powodu suni, bardzo mi przykro :( Quote
mrowa23 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 dziękujemy bardzo za ciepłe słowa... powoli próbujemy pogodzić się z tym. Jamis nadal z nami, zasiedział się całkiem dobrze, uczymy się dzielnie, że na widok smyczy warto usiąść a nie wybijać mi oko i wskakiwać na barki... chłopak podczas biegu już nie kuleje, przy wchodzeniu w klus ze stepu widać kulawizne, ale znikomą. zreszta, zobaczcie sami :) [video=youtube;eEM6uJD6DSg]http://www.youtube.com/watch?v=eEM6uJD6DSg[/video] prosze nie zważać na umiejętności operatora kamery- generalnie telefon prawie dał radę, a ja prawie w ogóle;) Quote
caha Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 filmik super, aż chce się oglądać szczęśliwe psiaki :) Quote
Energy Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Świetny filmik:lol:wszystkie psiaki przepiękne i szczęśliwe:loveu:Jammal jest taki szczęśliwy:loveu: Quote
rodzice Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 A nam moze w koncu wypali ten wspólny spacer ale nie wiem kiedy bo jak nie ty to ja zwiedzam szpitale , ostatnio co kilka dni ech . Nadzieje jednak mam nadal ze wszystkie nasze kudlate razem poszaleja a my wreszcie do syta sie nagadamy . Quote
mrowa23 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 jestem za! a ty mi sie nie wyglupiaj z zadnymi szpitalami- konkurs na karte stalego pacjenta dawno rozwiazany- ja zgarnelam glowna nagrode wiec nie kombinuj ! oj babo babo... tak mysle, ze moze w piatek co?ale zadzwonie do ciebie jeszcze bo nie wiem czy nie wyjezdzamy od rana do walbrzycha Quote
rodzice Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 ja zdrowa odpukać , z dziecieciem mym latam zwiedzać poznańskie miejsca ozdrowień z marnym skutkiem niestety . Quote
al'akir Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Filmik super - oj ktoś będzie miał pociechy z Jammalka:lol::loveu: Quote
mrowa23 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 hmmm nooo choc poki co na pytanie "a dlaczego Państwo zaintersowali się Puli?" dostaję przede wszystkim odpowiedź " bo to taki egzotyk" no więc egzotyka siedzi w domu i nie zamierza robić za eksponaty ;) no i powoli ludzie na osiedlu, gdzie pomieszkujemy czasami w odwiedzinach u "wnusia" buldoziego, zaczynają kojarzyć, że to nie jest zaniedbany pies, tylko bardzo szczęśliwy Pulas ;) mam inne fimiki tylko musimy pojechac do buldozia w odiwedziny bo buldoz ma stale lacze ]:-> Quote
anauhciram Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 podziwiam , Was wszystkich za determinacje i miłość włożoną w Waszą pracę.. Przez przypadek znalazłam ten wątek.. i tak obserwuje, losy Jammala. Oby wszystko skończyło sie dobrze:). a może wstawiłabyś, jakieś nowe zdjęcia tego ślicznego Pulasa???? Quote
monika083 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 zajrzyjcie prosze do tej suni..onkowate cudo z przepuklina..jest hotel -nie ma kasy.. http://www.dogomania.pl/threads/138312-PILNE!-Malwa-ma-szansę-na-hotelik!!-Zbieramy-deklaracje-!!!-Potrzebne-200-zł-!!! Quote
diana79 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 PILNE!!! POMOCY!!! SCHRONISKO KRAKOW ZALANE !!! POTRZEBNE DOMY TYMCZASOWE NA JUZ DO MOMENTU OPADNIECIA WODY W SCHRONISKU: prosimy o przesylanie wiadomosci na dogomani !!! http://www.dogomania.pl/threads/32052-Krak%C3%B3w-w%C4%85tek-pom.-plakat-rozlicz.-dla-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str.-1/page1063 Quote
mrowa23 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 zdjęcia powstawiam, ale dopiero co wrocilam ze szpitala grrr.... niech sie juz pogoda zmieni bo co raz gorzej ze mna...Jah za to postanowil z miejsca wladowac sie na mnie i nie opuszczac nawet w toalecie ;) powoli zaczynamy dogadywac sie z innymi psami-samcami, no i w koncu nie ciagniemy na smyczy....chociaz to moze tylko tak na czas mojego oslabienia chlopak zluzowal ;) zdjecia wstawie wieczorkiem ale raczej lozkowe bo cienko ze mna i na spacery raczej chadzam krotkie poki co:) Quote
Energy Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 anauhciram napisał(a):ooj.. to zdrówka życzę:):) I ja też:lol:zdrowiej Mrowa, zdrowiej. Mały pewnie się już mocno zaaklimatyzował u Ciebie:cool3: Quote
rodzice Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ja to już nawet nie mam odwagi się z tobą umawiać na spacerki :placz: Quote
mrowa23 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Ulka nic mi nie mow... odchorowuj eostatnie czasy i ... mam ochote urwac sobie glowe... :( nawet glupio mi podac jakas date bo psia bozia raczy wiedziec czy mnie nei trafi... pamietam o zdjeciach Jah ale ekhm...no beda tylko musze sie zebrac w sobie Quote
Recommended Posts