Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GPooLCLD']w moich ogłoszeniach Jammal bije rekordy popularności. Ma ładnie ponad 1tys wyświetleń , gdzie inne pudelki najwięcej 100-200.
Byłoby dobrze gdyby dawali złotówke za jedno klikniecie...

Ja sie oczywiscie dorzuce ale po pierwsze bede mogła dopiero pod koniec miesiaca a po drugie to wszystko kropla w morzu bo "naprawienie" kolana bedzie znacznie droższe....

I tu wielka prośba o wsparcie kudłacza choć grosikiem...
A może ktoś mógłby zrobić aukcje cegiełkową na Allegro??

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='puli']Byłoby dobrze gdyby dawali złotówke za jedno klikniecie...

Ja sie oczywiscie dorzuce ale po pierwsze bede mogła dopiero pod koniec miesiaca a po drugie to wszystko kropla w morzu bo "naprawienie" kolana bedzie znacznie droższe....

I tu wielka prośba o wsparcie kudłacza choć grosikiem...
A może ktoś mógłby zrobić aukcje cegiełkową na Allegro??

pisałam już z Energy o allegro cegiełkowym , trzeba poszukać kogoś , kto już takie robił bo oni tam często usuwają, jak coś im nie pasuje .

Posted

Energy napisał(a):
Mrowa, rany, ale tu przecież potrzeba 900, a nie 500:-(
Tu potrzeba dużo wiecej (bo jeszcze kolano) ale te 500 to najważniejsze bo na wczoraj...

Posted

Energy napisał(a):
Napisałam pytanie o alegro cegiełkowe do Isadora7, mam nadzieję, że będzie mogła zrobić i się zgodzi.

działasz moja droga , działasz :)

Posted

Ja dzisiaj zauważyłam ze jak dotyka się mu bioderko to go boli ( Mrowa dzisiaj była z nim u mnie), on naprawde potrzebuje tej operacji.

LUDZIE ŻEBY ZEBRAĆ 40 deklaracji po 20zł rozwiązalibysmy problem z operacją............
porozsyłajcie wątek i szukajcie takowych deklaracji, to jest tylko 20zł, dwie paczki fajek mniej- lepiej dla naszego zdrowia i przedewszystkim dla zdrowia i zycia tego malucha!!

OK zróbmy taką listę

POTRZEBNE 900zł
aktualnie mamy 538zł=
- 78zł z bazarku Rodzice
- 200zł od pudelkomaniaków!!
- reszta z deklaracji.

potrzebujemy 35 deklaracji po 20zł:

1. emdziolek
2. emdziolek
3. lavinia
4. lavinia
5. Astka@
6. Astka@
7.Astka@ i Bico
8. Bico
9. Małgorzata D z forum Charciego
10.Małgorzata D z forum Charciego
11. Małgorzata D z forum Charciego
12. Małgorzata D z forum Charciego
13.Małgorzata D z forum Charciego
14.
15.
.
.
35.

Kto jeszcze dorzuci swoje 20zł?
ZLITUJCIE SIE NAD JAMMALEM !!!

AKTUALNIE BRAKUJE NAM 540zł co daje nam 22 deklaracje! POMÓZCIE!!

Posted

[quote name='bico']ja mogę swoje skromne 30 zł jednorazowo dorzucić:oops: proszę o konto na pw.

Bico:loveu:jakoś wiedziałam, że się tu zjawisz, dziękuję:lol:

[quote name='emdziolek']LUDZIE ŻEBY ZEBRAĆ 40 deklaracji po 20zł rozwiązalibysmy problem z operacją............
porozsyłajcie wątek i szukajcie takowych deklaracji, to jest tylko 20zł, dwie paczki fajek mniej- lepiej dla naszego zdrowia i przedewszystkim dla zdrowia i zycia tego malucha!!!

[quote name='GoskaGoska']zrobiłam dogo bazarek cegiełkowy - jeśli by ktoś był chętny proszę Mrówa wysyłaj swoje dane do przelewu i fotki Jammala na maila

Super, wielkie dzięki dziewczyny:loveu:

[quote name='lilk_a']ja zapiszę ... gdybyście potrzebowały mojego bazarku to piszcie na pw ... w ciągu tygodnia mogę coś namalować na niego ....

Oczywiście, że potrzebujemy, dzięki:loveu:
Na pewno się uda, mocno trzymam kciuki, żeby Jammal biegał na czterech łapinach:p

Posted

[quote name='emdziolek']Ja dzisiaj zauważyłam ze jak dotyka się mu bioderko to go boli ( Mrowa dzisiaj była z nim u mnie), on naprawde potrzebuje tej operacji.

LUDZIE ŻEBY ZEBRAĆ 40 deklaracji po 20zł rozwiązalibysmy problem z operacją............
porozsyłajcie wątek i szukajcie takowych deklaracji, to jest tylko 20zł, dwie paczki fajek mniej- lepiej dla naszego zdrowia i przedewszystkim dla zdrowia i zycia tego malucha!!

OK zróbmy taką listę

POTRZEBNE 900zł
aktualnie mamy 100zł od Pudelków

potrzebujemy 40 deklaracji po 20zł:

1. emdziolek
2. emdziolek
3.
4.
5.
6.
7.
8.